Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
sakal83
üzenetére
Köszönöm szépen a személyeskedő és kioktató hozzászólást.
És a segítséget is...hiszen egy betanított csimpánznak mindig jól jön egy újabb trükk, igaz?!
Eléggé kiforgattad azt amit én írtam. Sehol nem írtam, hogy agysebész lesz bárki pár hét képzés után.Talan ezeknek az iskolaknak köszönheted, hogy tudsz irni olvasni, szoveget ertelmezni, informaciot gyujteni, szelektálni kozottuk, hasznositani az infokat stb.
Azért ennyire ne húzzuk már le a dolgokat. Ez alapján végülis az ovinak is köszönetet mondhatok, ha épp ott tanultam meg villával enni. Egyénként szerződésekkel foglalkozom...azokat bújom és írom évek óta. Így az infogyűjtés/szelektálás....az épp napi kenyerem.
Tapsinak: Nem tudom hol írtam azt, hogy süllyeszteni kell a közoktatás szintjét? Vagy én szeretném ha lenulláznák a tananyagot. Mint írtam....41 éves vagyok...nem 10 és nem is 15 éve érettségiztem vagy kezdtem az egyetemet. A saját tapasztalataimat és véleményemet írtam le a saját életemről. Illetve a saját munkámról.
A végén kiderül, hogy miattam van olyan állapot az oktatásban amilyen.
Jézusom....lassan nem lehet írni egy fórumra mert rögtön idióta lesz az ember meg betanított csimpánz.Tisztelettel,
Csimpi
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marathon (2025)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a segítséget is...hiszen egy betanított csimpánznak mindig jól jön egy újabb trükk, igaz?!
Jézusom....lassan nem lehet írni egy fórumra mert rögtön idióta lesz az ember meg betanított csimpánz.