Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hdanesz

őstag

válasz sakal83 #36763 üzenetére

Köszönöm szépen a személyeskedő és kioktató hozzászólást. :) És a segítséget is...hiszen egy betanított csimpánznak mindig jól jön egy újabb trükk, igaz?!
    Eléggé kiforgattad azt amit én írtam. Sehol nem írtam, hogy agysebész lesz bárki pár hét képzés után.

Talan ezeknek az iskolaknak köszönheted, hogy tudsz irni olvasni, szoveget ertelmezni, informaciot gyujteni, szelektálni kozottuk, hasznositani az infokat stb.

Azért ennyire ne húzzuk már le a dolgokat. Ez alapján végülis az ovinak is köszönetet mondhatok, ha épp ott tanultam meg villával enni. Egyénként szerződésekkel foglalkozom...azokat bújom és írom évek óta. Így az infogyűjtés/szelektálás....az épp napi kenyerem.

Tapsinak: Nem tudom hol írtam azt, hogy süllyeszteni kell a közoktatás szintjét? Vagy én szeretném ha lenulláznák a tananyagot. Mint írtam....41 éves vagyok...nem 10 és nem is 15 éve érettségiztem vagy kezdtem az egyetemet. A saját tapasztalataimat és véleményemet írtam le a saját életemről. Illetve a saját munkámról.

A végén kiderül, hogy miattam van olyan állapot az oktatásban amilyen. :DDD Jézusom....lassan nem lehet írni egy fórumra mert rögtön idióta lesz az ember meg betanított csimpánz.

Tisztelettel,
    Csimpi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés