Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
sakal83
üzenetére
Köszönöm szépen a személyeskedő és kioktató hozzászólást.
És a segítséget is...hiszen egy betanított csimpánznak mindig jól jön egy újabb trükk, igaz?!
Eléggé kiforgattad azt amit én írtam. Sehol nem írtam, hogy agysebész lesz bárki pár hét képzés után.Talan ezeknek az iskolaknak köszönheted, hogy tudsz irni olvasni, szoveget ertelmezni, informaciot gyujteni, szelektálni kozottuk, hasznositani az infokat stb.
Azért ennyire ne húzzuk már le a dolgokat. Ez alapján végülis az ovinak is köszönetet mondhatok, ha épp ott tanultam meg villával enni. Egyénként szerződésekkel foglalkozom...azokat bújom és írom évek óta. Így az infogyűjtés/szelektálás....az épp napi kenyerem.
Tapsinak: Nem tudom hol írtam azt, hogy süllyeszteni kell a közoktatás szintjét? Vagy én szeretném ha lenulláznák a tananyagot. Mint írtam....41 éves vagyok...nem 10 és nem is 15 éve érettségiztem vagy kezdtem az egyetemet. A saját tapasztalataimat és véleményemet írtam le a saját életemről. Illetve a saját munkámról.
A végén kiderül, hogy miattam van olyan állapot az oktatásban amilyen.
Jézusom....lassan nem lehet írni egy fórumra mert rögtön idióta lesz az ember meg betanított csimpánz.Tisztelettel,
Csimpi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BMW topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a segítséget is...hiszen egy betanított csimpánznak mindig jól jön egy újabb trükk, igaz?!
Jézusom....lassan nem lehet írni egy fórumra mert rögtön idióta lesz az ember meg betanított csimpánz.