Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz Qtya123 #36755 üzenetére

"Én mindig ezzel szoktam érvelni azoknak, akik széles mellel nyomják, hogy az irodalom azért kell, mert hát a szövegértés. Ember! Nyomtad egész életedben az irodalmat, humán tárgyakat, aztán eléd raknak egy pénzintézeti szerződést, vagy egy combosabb adásvételit és fel sem fogod mit olvasol."

erre van egy jo storym just for fun. mikor kb ~3 eve osszekoltoztem jelenlegi parommal akkor elementem igenyelni egy hitelkartyat azert, hogy ha neadjisten barmi van, akkor legyen egy amolyan "plusz biztonsag", hogy mindig, minden korulmenyek kozott van valamennyi penz, barmi van. felmentem az OTP oldalara, igenyeltem egyet es vartam hogy hivjanak be szerzdoest kotni. bementem, mondtam jonapot, jottem hitelkartyaert.
    akkor olyan magysagrendileg 480-550 ingadozott a nettom (oncalltol ilyesmitol fuggoen). 2.2 MILLIO (jol olvasod : 2.2 MILLIO) forintban allapitotta meg a bank a hitelkeretem. Ultem, mondom a nonek hogy ti amugy normalisak vagytok ? Latjatok hogy felmillio a havi nettom ugye ? mondtam neki hogy ne vicceljenek mar, nyilvan nem akarok ekkora hitelkeretet. kerdezi a no mennyire gondoltam ? mondtam neki hogy olyan 600 korul. tudod mennyi lett vegul ? 750ezer, mert es most figyelj : EZ VOLT AZ ALSO LIMIT. nem kerhettem kisebbet ennel 500ezres nettoval.
    na most ezt kombinaljuk azzal, hogy ahogy te is irod, atlag ember azt sem tudja mi az a THM. szerintem ezt konkretan buntetni kene, bar persze tokeletesen ertem, hogy miert van igy....

Új hozzászólás Aktív témák