Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
srs24
tag
Ha már datás vonal, bedobnám a kérdésem hátha tud itt valaki érdemben válaszolni.
Mérnöki BSc és MSc diplomám van, de a munkám során jöttem rá hogy a műszaki vonal nem vonz. Inkább a matek, programozás állna hozzám közelebb.
Amiket magamtól elsajátítottam eddig munka mellett :
- középfokú angol, középfokú német
- nagyon basic SQL lekérdezések
- Excel függvények + némi Power BI használat
- Most pedig elkezdtem ismerkedni a pythonnal
Ezt a kurzust csinálom : (https://programming-24.mooc.fi/) , jelenleg a part4-nél járok eddig nyilván még csak alap dolgokat érintett (változók, if, while) de egyelőre nagyon tetszik ez a nyelv. Egyetemen C és C++ -t próbáltak nekünk tanítani de ez nem igazán jött be így azokból már nem is emlékszek szinte semmire, bár lehet csak a magyar egyetemi oktatás színvonala miatt...
Tudnátok esetleg segíteni, hogy python prog. , data engineer állásokhoz, miután befejeztem a jelenlegi pythonos kurzust (értsd a part 14-et is kivégeztem) utána mivel lenne érdemes foglalkoznom?
Azzal tisztában vagyok, hogy jelenleg a junior munkakörük nem élik virágkorukat, de engem tényleg ez érdekel és nem műkörmös, szobafestő voltam eddig se
Jelenlegi keleti megyeszékhelyen élek, de gondolom munkakeresés szempontjából itt sokkal rosszabb helyzetben vagyok, mintha felköltöznék Pestre.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.17
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest