Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• srs24

tag

válasz Emod #36419 üzenetére

Ha már datás vonal, bedobnám a kérdésem hátha tud itt valaki érdemben válaszolni.
    Mérnöki BSc és MSc diplomám van, de a munkám során jöttem rá hogy a műszaki vonal nem vonz. Inkább a matek, programozás állna hozzám közelebb.
    Amiket magamtól elsajátítottam eddig munka mellett :
    - középfokú angol, középfokú német
    - nagyon basic SQL lekérdezések
    - Excel függvények + némi Power BI használat
    - Most pedig elkezdtem ismerkedni a pythonnal
    Ezt a kurzust csinálom : (https://programming-24.mooc.fi/) , jelenleg a part4-nél járok eddig nyilván még csak alap dolgokat érintett (változók, if, while) de egyelőre nagyon tetszik ez a nyelv. Egyetemen C és C++ -t próbáltak nekünk tanítani de ez nem igazán jött be így azokból már nem is emlékszek szinte semmire, bár lehet csak a magyar egyetemi oktatás színvonala miatt...

Tudnátok esetleg segíteni, hogy python prog. , data engineer állásokhoz, miután befejeztem a jelenlegi pythonos kurzust (értsd a part 14-et is kivégeztem) utána mivel lenne érdemes foglalkoznom?
    Azzal tisztában vagyok, hogy jelenleg a junior munkakörük nem élik virágkorukat, de engem tényleg ez érdekel és nem műkörmös, szobafestő voltam eddig se :D

Jelenlegi keleti megyeszékhelyen élek, de gondolom munkakeresés szempontjából itt sokkal rosszabb helyzetben vagyok, mintha felköltöznék Pestre.

Segítségeteket előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák