Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Nekem az a személyes véleményem, hogy korábban fű-fa-virágot felvettek fejleszteni, de ugye nem nagyon jöttek a számok sok helyen. Ezért kirugdostak csomó embert. Akkor meg ugye azért nem jöttek a számok. Most vennének fel embereket, de csak óvatosan: nagyon jó legyen és ne kerüljön sokba. Sok ember van a piacon relatíve, de a jobbak azért most sem nyomorognak, nem ők a munkanélküliek, szóval a jobb munkaerő nem igazán lett olcsóbb, ugyanúgy el kell csábítani. De ezt még el kell fogadniuk, és végül visszaáll majd egy normálisabb egyensúly, de ahhoz idő kell még, meg tisztulni is fog a piac szerintem. De ez csak az én elméletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest