- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Ezt egyébként nem igazán értem, miért van így. Azt értem, hogy jog védi, csak a céljával nem tudok teljesen azonosulni. Ha egyszerűen valaki más egyértelműen jobb munkát fog végezni várhatóan, akkor már miért ne lehetne lecserélni rá?
Mondom ezt úgy, hogy egyébként legfőbb viszolygók közé tartozom a magyarországi rabszolga-munkamorállal kapcsolatban, főleg látva az ausztriai helyzet viszonylatában, ennek ellenére ebben a különös esetben jobban védi a jog a munkavállalót, mint szerintem kellene. Etéren inkább a cég saját döntése legyen az, hol akar szerepet vállalni a morális-emberséges vs teljesítményközpontú skálán.
A jogalkotók pedig inkább foglalkozzanak súlyosabb problémákkal, pl amelyek a dolgozó magánéletét, emberi méltóságát, szabadidejének mennyiségét, egyes esetekben személyes jogaihoz tartozó adatvédelmi elveket sértik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa EVO
- PayPal
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- EA Sports WRC '23
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs