- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Ezt egyébként nem igazán értem, miért van így. Azt értem, hogy jog védi, csak a céljával nem tudok teljesen azonosulni. Ha egyszerűen valaki más egyértelműen jobb munkát fog végezni várhatóan, akkor már miért ne lehetne lecserélni rá?
Mondom ezt úgy, hogy egyébként legfőbb viszolygók közé tartozom a magyarországi rabszolga-munkamorállal kapcsolatban, főleg látva az ausztriai helyzet viszonylatában, ennek ellenére ebben a különös esetben jobban védi a jog a munkavállalót, mint szerintem kellene. Etéren inkább a cég saját döntése legyen az, hol akar szerepet vállalni a morális-emberséges vs teljesítményközpontú skálán.
A jogalkotók pedig inkább foglalkozzanak súlyosabb problémákkal, pl amelyek a dolgozó magánéletét, emberi méltóságát, szabadidejének mennyiségét, egyes esetekben személyes jogaihoz tartozó adatvédelmi elveket sértik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest