- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Én ilyen példát nagyon ritkán látok, az esetek nagy részében a helpdesk-es emberek max 1-2 év alatt kitörnek ebből a pozícióból, vagy bent ragadnak majdnem örökre. Aztán sok helyen sokféle a helpdesk, ahol csak próbálta-e már kikapcsolni-bekapcsolni feladatok vannak, ott semmire nem megy vele az ember ha évekig ott ül. Ahol már átmegy level 2 felé, az más téma. Én az elmúlt hat év alatt három pozíciót léptem előre, és soha nem voltam helpdeskes, eleve sys adminnal kezdtem. Soha nem bírnék ki egy másodpercet sem a helpdesken, monoton feladatok helyett automatizálok, szóval nem is akarok ilyesmit megszokni. Helpdesken mindent lehet tanulni, csak kreativitást nem, az pont, hogy olyan mint a szalag. Rutint meg ismeretanyagot se ad az esetek 99%-ban, mert kb. egy papírra van felírva, hogy mit mondjál a telefonba. Szóval érdekes helpdesk lehet ahol te dolgoztál. A világ egyetlen helye lehet ami nem a sablon szalagmeló...
60 szoros pénz is érdekelne, mert nettó 80-at azért adnak egy helpdesk-es embernek, ha most 5 millát keresel akkor megyek oda én is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest