- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
Sok ? Nem egy nem kettő embert ismerek aki tizen x éve csinálja...
Én 4 évet nyomtam le Help Deskesként. Több dologra volt jó:
- Rengeteg "megmagyarázhatatlan" hibával találkoztam amit meg kellett oldani, és ez adott egyfajta gondolkodásmódot, és iszonyat nagy rutint
- Rengeteg idióta usert kellett supportálni, az utolsó senkitől kezdve a vezérigazgatóig (bank) . Megtanított kommunikálni, viselkedni, konfliktusakat megoldani, és kapcsolati tőkét hozott
- Megtanított a monotóniatűrésre az, hogy 10000-szer kellett ugyanazt megcsinálni, elismételni
- Kreativitásra nevelt, pont az ilyen feladatok miatt
- Megtanított priorizálni - (mindenkinek minden azonnal kell ) és munkát beosztani
- A ténylegesen széleskörű ismeretanyagból el tudtam kezdeni specializálódni, Először alap dolgokat teljesen felelősség nélkül, majd egyre több mindent átvéve a rendszergazdáktól előbb utóbb én is rendszergazda lettem.
Az a fajta gondolkodásmód és mentalitás ami a Help Deskes évek alatt belém ivódott nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most kb. a 60 szorosát keresem az akkori fizetésemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Apple Watch
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest