Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Programtervező-informatikus BSc szakon vagyok immár 3 éve. Most kezdtem az utolsó (7.) félévemet, utána államvizsga.
Szakmai gyakorlaton voltam már egy cégnél, de miután lejárt a kötelező időszak utána nem hosszabbítottuk meg a szerződést, ugyanis keveselltem a bérezést.
Most nyáron dolgoztam Szegeden bő 2 hónapot egy másik cégnél ahol bizonyos okok után kértem, hogy helyezzenek át Budapestre.
(Semmi gondom nem volt a céggel, ezért szeretnék Pesten is náluk dolgozni.)
C# -ban fejlesztettem náluk, bruttó 800 Ft -ért.
Nézegettem a honlapjukon levő budapesti álláshirdetéseket, amelyekben az szerepel, hogy "Versenyképes fizetés".
Diákszövetkezeten keresztül fogok dolgozni, tehát a bérem 16% -a kerül levonásra adózás miatt.A kérdésem: mire számítsak a bérezésemmel kapcsolatban?
Gondolom a vidéki, tehát a 800 Ft/órás bérezés az Pesten is meglenne.
Nagyjából mennyi lenne az elvárt, korrekt gyakornoki fizetés Pesten?
Ezt csak azért kérdezem, mert máshol a bruttó 1000-1200 Ft/órát is megadják vagy még többet is.
Tudom, hogy nem szabad nagyon amperkodni, hisz még "papírom" sincs a végzettségemről, de amit végeztem munkát azt mindig a legjobb tudásom szerint tettem, lelkiismeretesen, úgy hogy cserébe nekem is vannak elvárásaim.A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A rend őrei
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Villanyszerelés
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest