Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Hát nem tudom, én a práter-szigony sarkán nőttem fel, még bőven akkor kezdtük amikor nem volt kamerarendszer kiépítve, a 90-es évek elején. Mai napig gyakran járok a kerületben. Értem én hogy azóta corvin-negyed lett, meg rehabilitált több része is a kerületnek, ettől függetlenül vannak problémák. Például problémás lépcsőházak, épületek, lakók, csak hogy ne csak a közterületről essen szó.
Hozzáteszem, belém a 6. kerületben is kötöttek már, fényes nappal, a Hunyadi-téren, aminek 3 oka volt:
- ők 6-an voltak, mi ketten;
- nem voltam hajlandó kikerülni őket, gondoltam engem is megillet a járda
, nem kell a fűre lehaladnom;
- az egyikük mint kiderült utólag, _idegállapotban_ volt.Maradjunk annyiban, hogy _én_ sokkal szívesebben sétálgatok kevésbé fertőzött területen, nincs kedvem napi szinten megvívni azt a harcot, hogy a szarszagos-hugyos aluljáróban, villamoson utazzak kéregetők meg kábós arcok között, ha nem muszáj. Nincs kedvem azt hallgatni a 4-6-oson, hogy a polgártárs boxolja a villamost és fenyegeti az élettársát azzal, hogy elvágja a torkát itt mindenki előtt ha le mer szállni a Borároson.

Ismerem a 99-es milyen helyeken jár, utálom a Mátyás tér környékét is, ott is kötöttek már belénk.

Hozzáteszem, 10 éve kevésbé zavart mindez, ma már egyre jobban. Lehet hogy én máshogy öregszem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 1. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem kell a fűre lehaladnom;