- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáltam elvonatkoztatni a giroszos témában a törvénytelen vonaltól. Én csak annyit akartam mondani, hogy a giroszos példa azért rossz, mert nem azért keres többet mert vállalkozó, hanem mert több időt is tol bele. Ergo az órabére ettől még nem lesz jobb. Plusz nem is túl felemelő 50 fokban sütögetni...
De nyilván ezt még meg tudják fejelni egy kis mutyival...az csak igazán a hab a tortán.
Valamint tesóm példáját azért vetettem fel, mert mindketten alkalmazottként de más területen más beosztásban dolgozunk...és jövedelem nagysága az erősen függ a munkaidő mennyiségével. Bár ezt nagyon ritkán vesszük figyelembe. Pedig elég egyértelmű cél kellene legyen, hogy a lehető legkevesebb idő alatt keressünk minél többet... Legalábbis ez kellene legyen a törekvés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Milyen egeret válasszak?
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.23)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest