- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Azért ezzel a tengernyi lehetőséggel kicsit vitatkoznék. A magyar egyetemek/főiskolák egy jó részében a tanárok szarnak a diákokra és nagy részük csak azért van ott ,hogy legyen papíron főállása és e mellett meg csinálja a j"jobban fizető melókat", meg ugyanazt az elméleti szarságot tanítják mint 10-15 éve, meg a tananyag és az eszközök jó része is elavult. Legalábbis én ezt láttam egy vidéki egyetemen. Biztos Budapesten jobban felszereltek a sulik, meg több labor van, több lehetőség. De ahova én jártam, hát eléggé sok kívánnivalót hagy maga után a felszereltség. Na meg ahol volt normális cucc, ott meg túl sok ember jutott a kevésre eszközre, szal reménytelen küldetés normálisan csinálni a dolgokat.
A másik ezek a cisco, stb... képzések... Sokan nem is tudnak róla hogy van ilyen, meg azért a vidékiek szerintem jobban hátrányban vannak ilyen téren ,mint a pestiek... Meg hát sok helyen az információ áramlás sem a legjobb így a lehetőségek fedve maradnak. ÉS ahogy már említettem , az oktató gárda nem igazán elhivatott ,hogy szakmailag kiképezze az embereket a piacképes szaktudásra, így a mostani egyetemről/főiskoláról kikerülőknek szerintem egyáltalán nic piacképes tudása. Jó alapok vannak ,de ez kevés. Így én magam is neki láttam ,hogy kitanuljam a szakmai dolgokat a saját utamon, amennyire csak lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs