Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Azért ezzel a tengernyi lehetőséggel kicsit vitatkoznék. A magyar egyetemek/főiskolák egy jó részében a tanárok szarnak a diákokra és nagy részük csak azért van ott ,hogy legyen papíron főállása és e mellett meg csinálja a j"jobban fizető melókat", meg ugyanazt az elméleti szarságot tanítják mint 10-15 éve, meg a tananyag és az eszközök jó része is elavult. Legalábbis én ezt láttam egy vidéki egyetemen. Biztos Budapesten jobban felszereltek a sulik, meg több labor van, több lehetőség. De ahova én jártam, hát eléggé sok kívánnivalót hagy maga után a felszereltség. Na meg ahol volt normális cucc, ott meg túl sok ember jutott a kevésre eszközre, szal reménytelen küldetés normálisan csinálni a dolgokat.
A másik ezek a cisco, stb... képzések... Sokan nem is tudnak róla hogy van ilyen, meg azért a vidékiek szerintem jobban hátrányban vannak ilyen téren ,mint a pestiek... Meg hát sok helyen az információ áramlás sem a legjobb így a lehetőségek fedve maradnak. ÉS ahogy már említettem , az oktató gárda nem igazán elhivatott ,hogy szakmailag kiképezze az embereket a piacképes szaktudásra, így a mostani egyetemről/főiskoláról kikerülőknek szerintem egyáltalán nic piacképes tudása. Jó alapok vannak ,de ez kevés. Így én magam is neki láttam ,hogy kitanuljam a szakmai dolgokat a saját utamon, amennyire csak lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest