Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaben

aktív tag

válasz Mercutio_ #1074 üzenetére

Azért ezzel a tengernyi lehetőséggel kicsit vitatkoznék. A magyar egyetemek/főiskolák egy jó részében a tanárok szarnak a diákokra és nagy részük csak azért van ott ,hogy legyen papíron főállása és e mellett meg csinálja a j"jobban fizető melókat", meg ugyanazt az elméleti szarságot tanítják mint 10-15 éve, meg a tananyag és az eszközök jó része is elavult. Legalábbis én ezt láttam egy vidéki egyetemen. Biztos Budapesten jobban felszereltek a sulik, meg több labor van, több lehetőség. De ahova én jártam, hát eléggé sok kívánnivalót hagy maga után a felszereltség. Na meg ahol volt normális cucc, ott meg túl sok ember jutott a kevésre eszközre, szal reménytelen küldetés normálisan csinálni a dolgokat.

A másik ezek a cisco, stb... képzések... Sokan nem is tudnak róla hogy van ilyen, meg azért a vidékiek szerintem jobban hátrányban vannak ilyen téren ,mint a pestiek... Meg hát sok helyen az információ áramlás sem a legjobb így a lehetőségek fedve maradnak. ÉS ahogy már említettem , az oktató gárda nem igazán elhivatott ,hogy szakmailag kiképezze az embereket a piacképes szaktudásra, így a mostani egyetemről/főiskoláról kikerülőknek szerintem egyáltalán nic piacképes tudása. Jó alapok vannak ,de ez kevés. Így én magam is neki láttam ,hogy kitanuljam a szakmai dolgokat a saját utamon, amennyire csak lehet....

Új hozzászólás Aktív témák