- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
xabolcs
őstag
sziasztok,
rakerestem a forras es a forrás kulcsszavakra, de nem talaltam idevago hozzaszolast, igy javasolnek egy funkciot.
valamilyen szinten kapcsolodik a hozzaszolasok szerkesztesehez:
szerkesztesi idon tul is meg lehessen nezni egy hsz-nek a forrasat. (termeszetesen szerkesztesi idon belul meg modositani is lehet a forrason, nem csak megnezni.)
a megjelenesre nekem 2 dolog is eszembe jutott:
- mint ahogy most is: a szerkesztes hivatkozas helyere, miutan mar lejart a szerkesztesi ido
- egy uj link/gomb a hozzaszolas fejlecebe, ahol a #szam, nev, illetve az "Uj", "Valasz", "Privat" linkek is vannak.az elso nekem jobban tetszik, mert hasonlit a szerkesztes gomb altal nyujtott latvanyhoz, mig a masodik esetben megiscsak uj pixeleket foglalna el az amugy is szukos savbol.
pl a masodiknal a hosszu nevu forumtarsak tarsalgasanal konnyen elkepzelheto, hogy ki sem fer.aztan mivel nagyon megvaltoztatja az oldal kinezetet (a topik hozzaszoloi mindegyikenek mashogy nezne ki) ezert lehetne egy ujabb opcio az userek beallitasanal ahol ez az egesz ki-be kapcsolhato.
igy egy radiobutton / checkbox valtoztatasaval vissza lehetne terni a mostani megjeleneshez (azaz, amikor nincs gomb / link es lehetoseg a hsz-ek forrasainak a megtekintesere)
termeszetesen tovabbgondolhato a funkcio.
peldaul nem csak a sajat hsz-ek forrasat lehessen megnezni. (ha valakinek a hozzaszolasat megnezhetem, abbol kovetkezik az, hogy a hozzaszolasanak a forrasat is megnezhetem?)elore is koszi!
Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest