-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz Oliverda #7184 üzenetére
az a probléma, hogy van a beépített megoldás, plusz van ez a szerkesszünk össze még egy rakás stílusban, így több dologra kell figyelni
pl. ez szerintem még csak véletlen sem átlátható, tele van a topik ilyenekkelés ami még inkább átláthatatlanabbá tudja tenni az egészet, ha a hozzászólásom után írtakra is válaszolok, szinte biztos, hogy nem veszi észre az illető
már pedig a ti módszeretekkel előfordulna az a helyzet, ha pl. felteszek egy kérdést és rögtön jön is rá válasz és a válasz miatt eszembe jut még egy kérdés, vagy akármi, akkor nem tudnék rá válaszolni azonnaligazából nem is értem miért alakult ki itt az a szokás, hogy írjunk egybe több választ is
én többnyire csak akkor szoktam, ha közelben vannak a többi hozzászólások, amikre válaszolok, így még éppen átlátható[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme Band 1 pulzusmérő vízálló multisport aktivitásmérő
- MSI GeForce RTX 3070
- iPhone 6 plus 128gb (Dobozos, független, szép állapotban)
- SAS/SATA kábelek külső/belső SFF-8088, SFF-8644, SFF-8087, SFF-8654, SFF-8484, SFF-8643
- Corsair 48GB KIT DDR5 5200MHz CL38 Vengeance RGB Black (110 hónap garanciával)