Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Hardverapro javaslat! (Ha nem jó hely, bocsánat..)
Árcsökkenés (vagy szimplán ármódosítás) esetén jelezhetne a rendszer, ha kedvencekbe van rakva és(és/vagy) privát üzenetváltás is történt.Példa, hogy miért lenne jó:
Nem először fordult elő, hogy irreális árért kínálta az ember a terméket hardverapro-n, amire én egy reális árat, mínusz postát bepróbáltam. (Volt, hogy ez a kiírt ár fele volt, viszont tisztában voltam a termék piacával, ezt normálisan le is írtam, még linkeket is küldtem neki.)
Amire vagy válaszra sem méltattak vagy elutasították és most jön a lényeg.
Pár órára/napra/hétre rá, amikor feltűnt, hogy áthúzva a hirdetés vagy éppen végig kattingattam a kedvenceket, hogy lejjebb vitte az árat az általam ajánlott értékre vagy lejjebb és valaki azon nyomban elvitte.
Persze ennek a funkciónak két oldala lenne, viszont ha már kedvencekbe rakta és írt is az eladónak, akkor szerintem nagy versenyt nem szülne.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest