- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
flodur
csendes tag
Látod, csak Veled van a baj
Nem érted meg mások problémáját, ez nagy kommunikációs probléma lehet Nálad
Csak egy kérés volt, amit Te nem Tudtál magadévá tenni, így nem is érthetted meg, hogy mi volt a kérés lényege
Tényleg, Mi vagy te itt??? Egy Admin??? vagy csak egy olyan válaszoló, aki itt éli ki magát, mert máshol nem fogadnak el???
Xar ügy.....
Ja és lezártnak érzed a témát?
Hát igen, ezt neked muszáj megtenned, mert már nem tudsz semmit felhozni ellene és nehogy okoskodónak nevezzenek, ezért lépted meg aztNa ezzel elkéstél
Nem kellett volna válaszolnod, inkább egy okosabb választ vártam volna, mint egy ilyen okoskodóét.
Egy jótanács: előbb gondolkozz, mielőtt rá akarod erőszakolni valakire a véleményed, jobban jársz
Én nem zárom le, hátha jön egy Nálad is okosabb, aki tudja, hogy mit szerettem volna
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Mac Mini M4 16/256GB bontatlan 1 év Apple jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest