Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15999) KengelRoland válasza DS39 (#15998) üzenetére


KengelRoland
aktív tag

Akár szólhatna arról is, hogy mi a lehúzás, vagy a gáz a készülékkel kapcsolatban, hogy aki vásárlás előtt áll, az ne a hangzatos parasztvakítós marketingduma alapján vásároljon. Vagy hogy hol van jó akció az adott készülékkel kapcsolatban.
Ezeken a fólia meg tok kérdéseken jó lenne már túllépni 2018-ban. Mindenkinek volt a jelenlegi telefonja előtt 34 telefonja, konkrétan még a nyugdíjas faterom is tudja honnan kell fóliát rendelni. Persze, a mobilok piacra érkezésekor valóban jó volt tudni a "tuti" helyeket, de most már szerintem a földön nincs ember, akinek nincsen bevált fólia lelőhelye. Vagy ha tényleg nincsen, akkor szerintem már felfejlődött a mai generáció odáig, hogy beírja a gugliba, hogy "huawei p10 fólia". Szerinted nem?
Bár valódi problémaként a szóban forgó fórumok moderálását jelölném meg. Azt, hogy miről szól az első 100 hsz, az inkább a gyermeteg kategória, annyira nem zavar.
De az, hogy egy-két mobilfüggő tinédzser uraljon egy-egy fórumot, az a nonszensz. És akkor a moderátor valami furcsa motor alapján dolgozik, hogy kinek van több háesze (mintha attól olcsóbban kapná a gyerek a mobilokat a boltban). Mintha egy 10 "háeszes" embernek nem lehetne jó ötlete.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.