- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz lezso6 #12488 üzenetére
Hát figyu, én fejlesztőként abszolúte meg tudom érteni az ide-oda csúszásokat, még olyan esetben is, amikor helyenként apró dolgokat kérnek (mivel mindig van valami, ami az ütemezésben akkor is előrébb van, ha a másik feladatot megoldani csak 30 perc lenne), DE amikor egy házigazda azt ígéri, hogy PÁR HÉTEN BELÜL lesz átállás egy új rendszerre, és azzal szemben még több, mint egy ÉV múlva sem látnak a felhasználók az egészből semmit, akkor az nem csúszás, hanem lavina. És igen, nagyon sokszor a becslések is elcsúsznak, de ilyenkor utólag azért szerintem illik jelezni, hogy sorry, ezt kicsit félretippeltük, hosszabb időt vesznek igénybe a fejlesztések, mint azt saccoltuk, de jó lesz. (Kevesebb anyázás, több megértés, nem rekednek meg a reményvesztettség/legyintés állapotában.)
A klubtagsági IZÉ akkorra várható, vagy előbb motorcsere, utána szép lassan aktiváltok ilyen jellegű újításokat?
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest