Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Kipróbáltam most a te validátorodat, és nekem jól működik.
Így néz ki a html:
<mat-form-field class="w-100"><mat-label>Name</mat-label><input type="text" id="name" formControlName="name" matInput placeholder="Enter category name" /><mat-error *ngIf="name.hasError('required')">Name is required.</mat-error><mat-error *ngIf="name.hasError('minlength')">Name must be at least 3 characters.</mat-error><mat-error *ngIf="name.hasError('containUpperCase')">Must conatin uppercase</mat-error></mat-form-field>És a ts-ben annyit csináltam, hogy beleraktam a te functionödet, meg hozzáadtam a formcontrolhoz:
name: new FormControl('', [Validators.required, Validators.minLength(3), this.containUpperCase]),Így üresen, és 3 karakter alatt csak a minlength hibát írja, containUpperCase-t meg utána (átneveztem containDigit-ről
).A name az egy sima getter, vissza adja a 'this.form.control.name'-et, így átláthatódd a html.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).