- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petyus_ #7997 üzenetére
Ezt általában a pénzügyekért felelős vezetők döntik el, nem a fejlesztők.
Ők rövid távon profitnövekedést akarnak elkönyvelni.
Nem számít, hogy a fejlesztés ezáltal lelassul, felvesznek még ember.
Aztán amikor néhány év múlva abszolút tarthatatlan a helyzet, akkor felvesznek egy egész új csapat fejlesztőt, hogy oltsa a tüzet, és tegyen meg bármit az ellen, hogy összeomoljon az egész.Ilyenkor van a kolléga által említett 25 év lemaradás lefaragása 15 re.
Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy ilyen nagy cégek inkább választják a többéves, de kiforrott, stabil, megfelelően supportált technológiát a néhány éves legújabb trenddel szemben.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
petyus_ #7761 üzenetére
Az igazából ennyi:
export function containDigit(control: AbstractControl): { [key: string]: boolean } | null {
if(control.errors?.required || control.errors?.minlength || control.errors?.maxlength){return null; }
if (!/[A-Z]/.test(control.value) && environment.passwordContainDigit) {return {
'containUpperCase': true }
}
return null;}
Akkor ír ki 2 hibaüzenetet amikor belekattintottam a mezőbe, de nem írtam semmit, nyilván olyankor required-re is lő, meg erre is, ezért próbálkoztam az első if-ben, megnézni, hogyha van már a required-re hiba, akkor ne is nézze ezt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
petyus_ #7758 üzenetére
Igazából [ennyi]
egyenlőre még hunglishde majd többnyelvűsítés a cél, igazából a gyári validatoroknál le van valahogy kezelve ez szerintem, mert pl egy üres mezőre nem írja ki, hogy kötelező, és email formátumnak meg kell felelnie
De akkor majd utánanézek, hogy lehet ezt normálisan kezelni
-
btz
addikt
válasz
petyus_ #7224 üzenetére
Köszönöm a megoldást. Így már működik, amit szeretnék.
Egyetlen gond van vele, hogy az első klikknél nem csinál semmit, csak a második kattintás után kezdi törölni a div tartalmát. -
gepelek
kezdő
válasz
petyus_ #6902 üzenetére
Igen ez valóban működik és értem is a lényegét, de ennek nem. Az második .fa osztály akarom eltüntetni, ami a második .fa osztály és nem engedi azt.
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<iframe id="myFrame" src="/default.asp" style="height:380px;width:100%"></iframe>
<p>Click the "Tryit" button to hide the first H1 element in the iframe (another document).</p>
<button onclick="myFunction()">Try it</button>
<script>
function myFunction() {
var iframe = document.getElementById("myFrame");
var elmnt = iframe.contentWindow.document.getElementsByClassName(".fa")[0];
elmnt.style.display = "none";
}
</script>
</body>
</html> -
Agostino
addikt
válasz
petyus_ #6896 üzenetére
köszönöm szépen mindkettőtöknek, végül Jim-Y ötlete vált be, de nagyon hálás vagyok. egyébként sehogy nem akart menni, mindig minden zöld maradt, aztán észbe kaptam, hogy user error a div párokat nem ágyaztam be div alá...
ez volt nekem
<div class="info"></div>
<div class="doboz">tartalom</div>ehelyett
<div>
<div class="info"></div>
<div class="doboz">tartalom</div>
</div> -
Agostino
addikt
válasz
petyus_ #6893 üzenetére
szia
kiszedtem őket, köszi a tanácsot. : ) még csak annyi volna a kérdésem, hogy mindezekkel hogyan kellene az info div-et megcéloznom. ez a script arra nem mutat rá, ha jól láttam. az volna a célom, hogy ha a doboz tartalma változik, akkor az info színe változzon és akár mindez többször ismétlődve egyetlen oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged