Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Kicsit langyosítva itt a harcokat, aki már dolgozott front-end fejlesztőként elmondaná, hogy most akkor félig designernek kell lenni, vagy csak nem árt ha legalább azt észreveszed ha szarul néz ki az egész?
Én ugye most azért választottam délutáni elfoglaltságnak a frontendezést mert beleuntam a c/c++ command lineos progházikba, de folyamatosan előjött ez a "frontendes vagy? hahah szoval nem tudsz egy rendes algoritmust megirni haha" stigma. Amit valahol értek, hogy honnan jön, és én sem leszek szerintem még sokáig ennyire fókuszált a frontenden, mert mint az előző kérdésemből kiderült nem sok közöm van az ux / ui designhez és hányok a csstől 100 sor felett.
Nektek ki a front-end developer? Meddig ér a keze? Vagy tényleg ennyire gyakori az a dolog, hogy mindenhová fullstackeket keresnek, így ha odaadnak az adott embernek egy funkciot hogy implementalja akkor azt az elejétől a végéig meg tudja oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hardcore café
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest