Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Kicsit langyosítva itt a harcokat, aki már dolgozott front-end fejlesztőként elmondaná, hogy most akkor félig designernek kell lenni, vagy csak nem árt ha legalább azt észreveszed ha szarul néz ki az egész?
Én ugye most azért választottam délutáni elfoglaltságnak a frontendezést mert beleuntam a c/c++ command lineos progházikba, de folyamatosan előjött ez a "frontendes vagy? hahah szoval nem tudsz egy rendes algoritmust megirni haha" stigma. Amit valahol értek, hogy honnan jön, és én sem leszek szerintem még sokáig ennyire fókuszált a frontenden, mert mint az előző kérdésemből kiderült nem sok közöm van az ux / ui designhez és hányok a csstől 100 sor felett.
Nektek ki a front-end developer? Meddig ér a keze? Vagy tényleg ennyire gyakori az a dolog, hogy mindenhová fullstackeket keresnek, így ha odaadnak az adott embernek egy funkciot hogy implementalja akkor azt az elejétől a végéig meg tudja oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- ROG STRIX B550-I GAMING - CSOMAGKEDVEZMÉNY ELÉRHETŐ
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest