- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Kérdezz rá annál, aki tartja. Ha úszásról, atlétikáról, vagy hasonló egyetemi keretek között tartott sportról van szó, akkor van másik alkalom, de valószínűleg üti egy másik tárgyadat.
REDeath: Csak azt ne mondd, hogy nem találkoztál levlistán kismillió "XY könyv jutányos áron eladó, alig használt, ép" hírdetéssel.
Az én könyvvásárlási stratégiám általánosságban az, hogy feladatgyűjteményt (ha első ránézésre tartalmasnak tűnik) év elején szerzem be, tankönyvet pedig év végén abban az esetben, ha nem jó a jegyzetem az adott tárgyból. Ez utóbbi körülbelül 3 tárgy esetében fordult elő velem, de ez erősen annak a függvénye, hogy az előadások hány százalékán voltál benn és követhető-e az előadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest