Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
November 26-tól 19.990 lesz a 3 Duo, úgyhogy elkezdték levinni az árakat egy kicsit. A Multi 20.990, a 2.4 Plus meg 14.990. A 30k fölötti áraknál azért ez barátibb.
-
zoltan6
őstag
válasz SztiviVander #1404 üzenetére
Facebookos iqos csoportban dohányboltosok írták.
-
expander
senior tag
ha nem szoktam "duplazni", akkor egyebkent van ertelme 2.4+-rol 3duo-ra valtani, vagy igazandibol technologia (vagy mas) fejlodes nincs?
-
Bozek
nagyúr
válasz expander #1408 üzenetére
Én se szoktam "duplázni", de azért néha hasznos lehet. Például nem mindig viszem magammal a töltőt is cigizni (mert minek cipeljem) és sokszor elfelejtem visszarakni bele a hevítőt. Na, amikor mennék legközelebb, akkor nem kellemes érzés, hogy nincs feltöltve, a duo-nál ez ritkábban fordulhatna elő (amikor akciós lesz, veszek is egyet gyorsan)... Persze az a 3-4 perc nem a világ vége, de az is plusz idő.
-
szineszokni
újonc
[kép] Sziasztok!
Ahogy vissza olvastam nem én vagyok egyedül aki többet szív a heetsekből mint a rendes cigiből. Mondjuk én akkor durvultam be amikor a Duo mellé vettem egy multit is. Kocsiban imádom. Egymás után van hogy 3-4 szálat is elszívok mert szeretem az ízét na. És mivel lehet válogatni, változatosan is használom.[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz szineszokni #1411 üzenetére
purple-t honnan lehet szerezni? ha nem lehet ide beirni, pribien meg tudnad irni ? Koszi
-
jUUh
addikt
válasz expander #1412 üzenetére
Hol kapható áfonya ízesítésű HEETS?
Röviden: "Aki szerencsés, Oroszországban, Ukrajnában, Japánban vagy Dél-Koreában juthat hozzá."Samsung Galaxy S23+
-
aktív tag
válasz eboostr #1415 üzenetére
Előbb oldják meg, hogy a mostaniaknál ne legyen akkora szórás minőségben... egyik karton olyan, mintha alig lenne benne dohány, a következő meg mintha beletuszkolták volna azt is ami kimaradt az előzőből, szinte bele sem lehet nyomni, olyan sűrű...
Kezdek berágni, pedig már féléve átálltam rá és eddig nem nagyon volt gond, de mostanában egyre kevésbé jó élmény
-
-
zoltan6
őstag
válasz szineszokni #1417 üzenetére
Főleg hogy Csehországban készül az összes ami az EU-ba megy,tehát placebo
-
eboostr
aktív tag
válasz SztiviVander #1422 üzenetére
😂😂👍
-
szineszokni
újonc
Amúgy lehet vicces, hogy a Magyaroknak szart, meg placebo hatás. De dolgozik valaki pl a Samsung gyárban Jászfényszarun? Szóval felőlem gyárthatják ugyanazon a soron
-
SztiviVander
őstag
Alapvetően a mentoloson kívül egyik sem ízesített, ha az lenne nem engednëk forgalmazni. Ahogy a valóban ízesítetteket sem lehet kapni az unioban. Vagy átalakítjak mint a citromos mentolos green zinget amibol eu-ba lett sima mentolos ízű citrus illattal új néven. Amikor a heets megjelent akkor már rég tiltott volt a sima ciginél az izes, kivéve a mentolt. Aztán most h ciginél azt is betiltottak csak idő kérdése mikor lobbizzak ki a nagy egészségvédők hogy a heets se maradjon kivétel.
-
bordi10
senior tag
válasz SztiviVander #1428 üzenetére
Miért baj ha gyümülcsízesítésű egy dohány? Lásd pl. áfonyás pl, miért "káros"?
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Reggel óta én is felhasználó vagyok. Akcióban vettem egy 2.4+-t. 7 óra óta 5 "szálat" szívtam és a nincs az az érzés, hogy rá akarok gyújtani pedig itt van az évek óta favorizált kék dunhill is. Ami furcsa, hogy az amber-nek és a bronze-nak kb. nincs párája és sokkal levegősebb mint a sienna. Ezt a 3 fajtát vettem kezdésnek de eddig toronymagasan a sienna nyert.Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Én vagyok peches vagy tényleg ennyire hullámzó a heets minősége? Van amiből már elsőre is alig jön pára, van aminél az első 5 slukk remek utána az is 0. Még nem szívtam el 20 szálat de kétszer kitisztítottam az eszközt.
Redmi Note 7
-
erus555
újonc
Az ízesítés a fiatalok végett tiltott mert az finomabb ízekre hamarabb raszoknak.es a heets azért maradhatott mentolos mert ahhoz csak 18 éven felüli használó juthat hozzá a regisztráció végett. Persze ki lehet játszani. Olyannal ha használtan veszi de hat mindent kilehet játszani...
-
sziszo
csendes tag
válasz trassher #1433 üzenetére
Én is így vagyok egész héten! Sötétkéket szívok. Már kezdek behorpadni, annyira kell szívni. Pedig tisztítom. Próbáltam más helyen venni, akkor is olyan, csak a mentol íz jön. Olyasmi előfordulhat, hogy nem jó már az akku? 1 éves a 3-om. Ebben az 1 hétben alig melegszik, lehet, hogy valami baja van? Nem esett még le soha.
-
trassher
addikt
Jöttem károgni.
Hogy lehet egy minőségi terméket ilyen csapnivaló szarral kombinálni? Tegnap óta elszívtam kb. 25-30 szálat és azt kell mondjam talán ha 10 szál volt olyan, hogy azt mondtam ez igen. Az utolsó 2 slukk kb nem is kellene mivel érdemi dolog nem történik. Még ezen lehet túl is tenném magam ahogy azon is, hogy időtartamban semmi köze egy szál heets-nek egy szál cigihez. Viszont amikor már a harmadik slukk után konkrétan nem történik semmi ott már azért elgondolkodik az ember. Nem tudom, hogy készülék oldalon van e gond és konkrétan nem izzít egy idő után megfelelő hőmérsékleten vagy szimplán csak minden doboz fele selejt.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Zsolaf
addikt
-
veterán
válasz trassher #1441 üzenetére
Legyél türelmes, más mint a normál cigi, meg kell szoknod. Szépen lassan kell slukkolni. (9 hónapja tolom, néha egy-egy szál nem az igazi, de csodálkozom, hogy időnként többen kiborulnak itt.)
A normál cigit el tudtam szívni 4-5 slukkból, ha a kapkodó idegbeteg formát hoztam. Ezzel nem lehet, nem érdemes kapkodni.
-
Tibee86
nagyúr
+1
Rá kell érezni, hogy hogyan kell szívni, nem tudom máshogy megfogalmazni.
Engem is totál beparáztattak itt azzal, hogy a fólia alatti zárjegyesek már milyen silányak, pedig pont ugyanolyan, mint előtte. Nem megy bele nehezen, jön belőle mindig rendesen a gőz is.
Egy dologra kell figyelni, hogy előbb kell a hevítőt bekapcsolni, várni picit és utána tolni bele a heets-et. -
trassher
addikt
Türelmes vagyok de több embert kérdeztem már akik jó ideje használják. Mindenki azt mondta, hogy az utolsó 2 szívás a rezgés után ugyan olyan mint a legelső. Na nálam ez még sosem jött össze. Olyan mintha nem hevítene végig a folyamat alatt. Ez a dolog zavar ami nekem probléma hisz rendes cigiből is ha a vége nem volt jó, el kellett "kapkodni" akkor olyan érzés mintha nem is cigiztél volna. Ma délután kipróbálok egy másik hevítőt és meglátom mi a helyzet. Ha ugyanaz mint az enyémmel akkor velem van a gond.
Redmi Note 7
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest