- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-04-10 19:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Felesleges átszámolni forintba, mert nekik akkor is 6,8 euró, ha itt 300 Ft az euró és akkor is, ha itt 600. Persze lehet vele vagánykodni, hogy de sz*r nekik, de ugyanez volt a benzinárnál is. Megnéztem és 10 év alatt 20%-ot nőtt náluk az ár, de forintba átszámolva már a duplája volt, mert annyit romlott az árfolyam. Utóbbi sokkal durvábban hangzott, csak épp nem tükrözte a valóságot.
Csak akkor tudod összehasonlítani, ha úgy számolsz, hogy az ottani fizetésből hány dobozzal tud venni ott és itt mennyit tud vásárolni az itteniből. Ha úgy számolsz, már nem hinném, hogy drágább lenne náluk.
-
Bozek
nagyúr
Beviszed egy dohányboltba és megmondod, hogy ezt találtad, értesítenék-e a tulajdonosát. Adatokat neked biztos nem fognak kiadni, de a regisztráció sorozatszám alapján megy, így biztos megvan a rendszerben, ki vette a készüléket. Persze kérdéses, hogy a dohányboltos akar-e foglalkozni vele.
-
Bozek
nagyúr
Én először telefonon próbáltam, ott nem sikerült, aztán Windows-on is. Elsőre végigment, de még mindig kiírta az FW frissítést, csak miután lehúztam az USB-ről és visszadugtam, akkor tért magához.
Viszont a telefonos frissítési próba után olyan gondom van, hogy kb. percenként dobja, hogy megszakadt a kapcsolat... Az Iqos újraindítása után ugyanez volt, szerencsére az használt, hogy töröltem a telefonról a BT-eszközök közül, majd újra párosítottam.
-
Bozek
nagyúr
Nekem csak olyant csinált eddig, hogy elszívom a 2 töltetet (nem mindig rakom vissza a pent a helyére két szünet között), és amikor utána beteszem tölteni, 1 mp után jelzi is, hogy egy töltetet megint el tudok szívni. De nem mindig.
-
Bozek
nagyúr
Dehogy csökkentették, csak az egy más technológia volt és hiába tisztítottad rendszeresen, azért csak hatással volt az élményre. Én is azt hittem, hogy rosszak a Heats-ek, aztán megpiszkáltam a cap-et és le volt rakódva valami a nyílásnál. Kikapartam belőle egy csavarhúzóval és visszatért minden a régibe.
-
Bozek
nagyúr
Budapesten, és ott sem mindenhol. Szóval nem országos (EU) tiltás, mint itt az ízesített dohány. Nem is akarok belemenni, csak a tények kedvéért.
-
Bozek
nagyúr
Nem tudsz boltban ízesített piát venni este 11 után?
Mert különben sok köze nincs a hozzászólásomhoz annak, amit leírtál. -
Bozek
nagyúr
Akkor tiltsák be az ízesített piákat is, abból is bőven van... A sör legyen sőr, a likőr maradjon likőr, a rum is jó rumnak...
-
Bozek
nagyúr
Én még soha nem ejtettem le, pedig megvan az első nap óta. Autóban meg amúgy is a kormányt kell fogni, nem az Ilumát.
SztiviVander: Nem kirángatni kell, hanem finoman kihúzni. Nekem eddig csak akkor tört bele, amikor be akartam tenni a Tereát, de az még az elején volt 2-3 eset, azóta nem fordult elő.
-
Bozek
nagyúr
"aztán ahogy emelkedett az ár kb úgy fogyott el belőle a dohány"
Vagy csak úgy tűnt. Én is jártam úgy, hogy néha már volt olyan Heats, amit hiába szívtam, nem jött gőz. Aztán lecseréltem a cap-et és azóta nem találkoztam ilyennel, elég intenzív a gőz az összes Heats-nél. Hiába pucolod, a cap-ben akkor is lerakódik a mocsok, és ez idővel ront az élményen.
-
Bozek
nagyúr
Ez az Iqos alkalmazás sose lesz már jó? A Duo 3 legalább visszacsatlakozott, az Iluma esetében meg semmi. Beállítások szürkék, de ha kikapcsolom, akkor kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat...
Szerk: Alkalmazás adatainak törlése egyelőre megoldotta a problémám, de ha ezt sokszor kell eljátszani, az gáz.
-
Bozek
nagyúr
Ehh, használati videók Majkával és Görög Zitával.

És senki ne egye meg a dohánytöltetet.
-
Bozek
nagyúr
Én fél 10 körül cseréltem, felénk nem nagyon járhattak, mert csak 1 régebbi készüléket láttam, ahová bedobta az enyémet is a dohányboltos. Aztán lehet, hogy már ürítették közben.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Miért? Azt a dohányboltos is tudja mondani, hogy "nyomd 10 másodpercig a bekapcsoló gombot", "próbáld meg másik töltőtokkal tölteni a hevítőt" (szerencse, hogy van egy sima IQOS 3.0-m is). Mint írtam, ők még többet is látnak a hibából.
Vagy akkor ott vannak több nagyvárosban az IQOS Szakértők, ők is rendezhetnék ezt. -
Bozek
nagyúr
Na, szereztem cserekódot, bár nem volt egyszerű.
Amúgy nem értem ezt a hozzáállást. Miért nem lehet mondjuk a dohányboltosra bízni a cserét? Ő még többet is lát a készülékből, mint aki a telefon/Facebook mögött ül. Ez így nagyon nem ügyfélbarát, hogy nekünk kell intézni az egészet.
Mi lenne, ha veszel mondjuk egy Samsung TV-t és ha elromlik, akkor neked kellene RMA-számot szerezned a gyártótól és azzal kellene bemenned mondjuk a MediaMarkt-ba? Mert ez majdnem ugyanaz.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Van valami alternatíva az Iqos-ra, ami viszi a Heats-et és elérhető a dohányboltokban? Már nagyon elegem van ebből a 3.0 Duo-ból...
Múltkor a töltő szórakozott, azt kicseréltettem. Most este meg úgy döntött, hogy a hevítő adja meg magát. Úgy csinál, mint aki feltöltött, de nem lehet használni. Amikor visszateszem a tokba, akkor elkezd villogni, mintha töltene, de 4-5 másodperc múlva jelzi, hogy kész 2 dohánytöltetre (az alkalmazás is). De ugyanaz. Reset megvolt már párszor.
Még szerencse, hogy van egy sima 3.0 itthon, így legalább nem kell elővennem az analóg cigit...
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Soha senki nem mondta, hogy nem káros. De tudod mi igazán káros? Hogy bárki írhat bármit az internetre. A cikk nemcsak csúsztatásokkal, hanem helyesírási hibákkal is tele van. Erre azért figyelni kellene, ha valaki azt akarja, hogy komolyan vegyék.
"a fogyasztónak 6 perc áll rendelkezésére, hogy végezzen egy dohányrudacskával, mivel azután a gép kikapcsol és töltésre szorul. Ezáltal a fogyasztónak tempósan kell szívnia a nikotint, aminek eredménye egy magasabb fogyasztás és erősebb függőség"
Nem tud többet szívni 6 perc alatt, mert a 12 slukk az annyi marad. Ezt persze kifelejtette a cikkből. Vagy azért, mert nem nézett utána, vagy azért, mert úgy már nem annyira hatásos a riogatás.
-
Bozek
nagyúr
Megoldódott, végül a cserekódot is FB-n kaptam, mert az SMS csak nem akart megjönni.
Reggel cseréltettem, azóta egyszer sem dobta el az Iqos alkalmazás. A régi tokkal volt, hogy óránként többször is megszakadt a kapcsolat.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Na, elkezdte a Duo a hülyeségét. Fullra töltött tok 3-4-szer tölti fel a Duo-t, aztán ennyi. Bár még 3 LED világít, de kikapcsol és amikor újra töltőre rakom, már csak az 1. LED villog.
Cseréhez mindenképp telefonálni kell vagy elég, ha FB-n írok nekik?
-
Bozek
nagyúr
De csak 1x. És mint írta, már volt csere.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Nekem azóta azt írja, hogy naprakész a rendszer.
Amúgy hasznos, mert legalább kapok értesítést a telefonon, ha használható az eszköz. Így legalább azt is észreveszem, ha gond van vele, mert fura lesz, ha nem jelez. Voltam már úgy vele, hogy elővettem, aztán mégse volt feltöltve.
Esetleg még a rezgések beállítása is hasznos lehet, ha valaki nem akkor kér rezgést, amikor még 2 slukk van vissza. Amúgy is feleslegesnek tartom akkor jelezni, egyszerűbb a végén, hogy ne szívj többet, mert végeztünk.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Nekem a simánál csinált ilyent kb. 1 év után. Tartaléknak jó lesz, vettem egy duo-t.
Amúgy véletlen (nem idézőjellel
) hogy lehet eltörni benne a pengét? Múltkor jött be egy nő a dohányboltba, amikor bent voltam, hogy nincs-e másféle eszköz, mert neki mindig eltörik a penge. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Én se szoktam "duplázni", de azért néha hasznos lehet. Például nem mindig viszem magammal a töltőt is cigizni (mert minek cipeljem) és sokszor elfelejtem visszarakni bele a hevítőt. Na, amikor mennék legközelebb, akkor nem kellemes érzés, hogy nincs feltöltve, a duo-nál ez ritkábban fordulhatna elő (amikor akciós lesz, veszek is egyet gyorsan)... Persze az a 3-4 perc nem a világ vége, de az is plusz idő.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
November 26-tól 19.990 lesz a 3 Duo, úgyhogy elkezdték levinni az árakat egy kicsit. A Multi 20.990, a 2.4 Plus meg 14.990. A 30k fölötti áraknál azért ez barátibb.
-
Bozek
nagyúr
Én mondjuk a gyári tisztítóval pucolom. Egy egyenes csipesszel megfogom, akkor beér.
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk ha nem hosszan nyomod, akkor nem is kapcsol be, csak világít kb. 1 másodpercig. Legalábbis a 3-as. Gondolom pont ez miatt.
-
Bozek
nagyúr
"nekem meg 3-ból 3-ban nincs ilyen"
"az én 2.4-eimen a hengerfalon lévő horonyhoz képest a jobb oldalon van"
"nem tudom miért van ott, nekem meg miért nincs, majd megmutatom"Először leírod, hogy nincs, aztán meg hogy a jobb oldalon van, aztán meg ismét bizonygatod, hogy nincs. Most akkor van vagy nincs? Ezt még látom neked sem sikerült eldöntened...
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Ma pozitív élmény volt, hogy nagyjából 10 km biciklizés (kb. fél-1 évente ültem az utóbbi időben kerékpárra) közben egyszer sem kellett megállnom, mert elfogyott a levegő. Pedig előtte is csak világoskék Bond-ot szívtam, az se volt erős, de akkor nem bírtam végig ekkora távot se.
-
Bozek
nagyúr
"Illetve ha régebb óta (nem napok, hanem hetek/hónapok) nyitva van a doboz akkor szinte az összes olyan lesz, kiszárad."
Nekem volt már hetekig nyitva a doboz, de utána is el lehetett szívni rendesen. Mondjuk az biztos, hogy nem olyan, mintha frissen bontottad ki a dobozt, de én örültem is neki. Így legalább nem volt annyira erősen mentolos a kék, és el is tudtam szívni (rábeszéltek, de nem jött be). -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Profi csomagolók dolgoznak a PM gyárban. Most bontottam ki egy karton Heets-et és csak 8 doboz volt benne. Nem kiszedve lett belőle, mert teljesen zárt csomagolás volt.
-
Bozek
nagyúr
"a 3-assal egy problémám volt többször, a pen nem töltött hiába tettem be"
Ezzel már én is találkoztam. De az az érdekes, hogy amúgy villog és jelzi, hogy tölt, aztán mégse tudom bekapcsolni, amikor "rágyújtanék". És nálam még csak fejjel lefelé se lehetett, mert itt van az asztalon mellettem. Esetleg meg kell próbálni áttörölni belül az érintkezőt, a töltőn belül is (bár nehezen lehet hozzáférni).
-
Bozek
nagyúr
Fura, eddig már párszor előfordult, hogy fordítva raktam bele majdnem, de mindig megszorult a Heets. Ha rendesen rakom bele, ahogy kell, akkor nem szorul.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Melyikbe megy bele? Én volt, hogy megpróbáltam beletenni, de nekem úgy szorul a Heets, abból észreveszem, hogy nem jól van.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
"III. Moderáció
10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topikcsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni." -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Annyira nem rossz azért, de maradok a türkiznél.
Múltkor rábeszélt a dohányboltos, hogy próbáljam ki a kéket, ő azt szívja. Na, az szerintem sose fog elfogyni. Max. ha azt akarom érezni, milyen egy egész csomag rágót rágni.
-
Bozek
nagyúr
Én is inkább a citromot érzem ki belőle. Annyira nem rossz, de nem is a legjobb.
-
Bozek
nagyúr
Új íz, elvileg citromos-mentolos. Még nem próbáltam, de este az is meglesz.

-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Na, ma vettem én is egy Siennát, mert már van itt Zalaegerszegen is. Bár még nem próbáltam, de mindjárt megnézem, hogy milyen.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Egyébként valószínűleg tényleg a helycsinálás volt a cél a 3-as leárazásával. Ma mondta a dohányboltos, hogy el is fogyott náluk és nem is lesz. Így viszont azért érdekes kérdés, hogy ha valami hibája lesz, akkor addig visszatér az ember a normál cigire? Mert cserélni nem tudják, az meg idő, mire beszereznek egy másikat. Vagy addig adnak egy Duo-t?
-
Bozek
nagyúr
Érdekes egy rendszerük van azért, ma felhívtak a véleményem miatt. Hát, az értékelésnél elhasalt az automata, adhattam én meg ott bármit, mindig helytelen adatot nyomott. Szerencsére mindkét kérdés esetében csak kétszer kérdezett... Először azt hittem, a telefonomon van elállítva valami, de a 1270-nél simán tudtam lépkedni a menüben.
-
Bozek
nagyúr
"közvetlenül befordul a dohány külső részeihez, hideg marad (hiszen el se jut a pengéig), hűti a dohányt"
Ezt most komolyan gondoltad? Azért 300-350 fok esetében nem hinném, hogy csak a pengénél lenne meleg a levegő. Amúgy amikor kiveszed a heetset a végén, akkor még érezhetően meleg a széle is, ha ez nem tűnt volna fel.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
"A véleményemmel nem vagyok egyedül"
Mondjuk azt azért nézd meg, hogy a videó készítője a liquid-es cuccokat reklámozza. Így nem nehéz rájönni, hogy miért van lehúzva. Még a kibontás előtt dobálja a Heets-et, meg a dobozt is, mint egy óvodás.A 2.4-et nem húzta le, sőt, azt mondta, nem rossz.

"Rezgés után ígér még 30 másodperc hevítést. Ez nekem speciel még 5 másodperc sincs."
Akkor nézesd meg. De előbb megkérdezem, az 5 másodperc alatt hányszor szívsz bele? Mert az 30 másodperc vagy 2 slukk. -
Bozek
nagyúr
Én is beszálltam a körbe egy 3.0-s verzióval, aztán majd meglátom, hogy mire megyek vele. Egyelőre a türkizt próbáltam (meg egy Amber-t vettem még), kicsit fura a cég világoskék Bondja után, de nem annyira problémás. Szerintem jóban leszünk.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Tilos a hirdetés!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Citizen Eco Drive H054-T017908 Japán belpiac
- Keresek Kosaras kártyákat Kosárlabda kártyákat NBA kártyákat gyűjteményeket vásárolok
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert az csak 20 ezer, ha az ország másik végéről elmegyek minden hétvégén, akkor megéri.