- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Egyszerű torokgyulladásnak néz ki (mintha folyamatosan lenne valami a torkomban), nyelvcsapom van megdagadva illetve van rajt egy hólyag, hiába iszok rengeteget száraz a szám,valószínű valamelyik adalékot, pl. propilén-glikol amit nem bír a szervezetem. Csak a bronze-t szívom amúgy, lehet másikkal nem lenne gond, de talán csak ennek van normális íze.
-
haddent
addikt
sziasztok
szeretnék beszerezni egy iqos -t, de nem tudom milyet érdemes? Úgy látom 2.4 és 3.0 közül lehet választani manapság. Nyilván szimpatikusabb a 3.0, már csak azért is mert USB-C töltős a microusb -t meg mindig is gyűlöltem, mindig eltörtem mindent, C -t még soha.. Na de emiatt nem fizetnék 1.5x -ös árat kizárólag. Szóval olyasmiben tudnátok segíteni, hogy tovább bírja-e az akksi? Strapabíróbb a penge és a készülék maga? Stb.. Jobban megéri szerintetek a 3.0? köszi -
eboostr
aktív tag
válasz
patakialex #841 üzenetére
Velem volt hogy a narancsnak a fele doboz rossz volt, előfordulhat.
-
sixpak
nagyúr
Gyártanak magyarországon heets-et?
Mert akkor tudná az ember, hogy miért szar. -
patakialex
csendes tag
Ertem, koszonom
illetve elofordulhat-e olyan hogy eddig turkiszkek heetset szivtam,de a mostani doboz amit szivok valami bun rossz, keseru egett , pedig most kb 20 percig tisztottam az iqost, lehet olyan hogy mas izben a minosege? Vagy valami nem stimmel akkor az iqossal ?
-
válasz
patakialex #839 üzenetére
Nem torik az olyan konnyen.
Termeszetesen nem kell nagyon feszegetni,de a palcikaval batran lehet "erosen" simogatni.
-
sixpak
nagyúr
válasz
patakialex #837 üzenetére
Igen, a hozzá kapott vagy külön beszerezhető alkoholos tisztítópálcikákkal.
-
patakialex
csendes tag
Hello, a hevito penget valamilyen modon lehet takaritani? Sajnos nagyon fekete mar
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Bluetooth kapcsolta miért szakadozik folyton? A program futhat a háttérben stb..., viszont mégis mikor épp nem csatlakozik, azokat a cigiket nem is számolja.
-
slett27
addikt
1,5 hónapja használom, de egyre több hagyományos cigi megy el .
Nekem nagyon gyenge lett (Bronze és Sienna, ebből a Sienna ami erősebbnek hat.) Egyre gyengébb, pedig könnyen bele megy. Már akkorákat kell szívnom lassan behorpad a homlokom. Azért nem hagytam abba mert ízlik az aroma.
-
haxiboy
veterán
Semmi, mindent kipróbáltam az ügyfélszolin is jeleztem, volt olyan doboz aminek a felét el kellett dobálnom. Ha X batches dobozban találok hibásat 90% hogy lesz a többi x batchesben is. Sőt mostanában van egy új hiba nem ragasztják meg a papírt és darabokra esve vannak a szálak...
-
törölt tag
Apró trükk... Megint kifogtam egy szar dobozt hosszú idő után, a szokásos semmi pára hiba. Viszont ha elinditom az izzítast üresen, a meleg pengere úgy csúszik rá a töltet mint forró kés a vajba, és van pára is... Nyilván mindenki saját felelősségre, mosom kezeimet :P
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
IQOS Multit lehet valahol kapni? Én sehol sem találok.
-
Bozek
nagyúr
Profi csomagolók dolgoznak a PM gyárban. Most bontottam ki egy karton Heets-et és csak 8 doboz volt benne. Nem kiszedve lett belőle, mert teljesen zárt csomagolás volt.
-
zoltan6
addikt
válasz
SztiviVander #819 üzenetére
-
HellGreg
őstag
Sziasztok! A mentolos Heets is ki lesz vonva május 20-án? Mert nekem abban a pillanatban ér véget az Iqos-pályafutásom, ugyanis a nem-mentolosokat nem tudom elszívni.
-
patakialex
csendes tag
Sziasztok! Nem reg vettem egy iqos 2.4+ keszuleket. Olyan kerdesem lenne hogy tenyleg orszagos hiany van a tisztito palcikabol a dohanyboltokban? Illetve hogy mit tudok csinalni az erdekeben hogy ne legyen az hogy neha szinte alig jon ki para mikor szivnam?
-
szasko
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt valaki már külföldről?
Purple heets-ez kóstolt a feleségem és nem tudok Budapesten sehol ismert helyen szerezni. Ezért gondoltam, hátha van valakinek egy JÓ infója.
(newcigarette.store-t néztem de horror az ára. többet nem ismerek) -
west76
aktív tag
válasz
Timcsike83 #813 üzenetére
Cigiszag nem lesz, kicsit egyeseknek büdös lehet a kipárolgó gőz, de az is viszonylag gyorsan eltűnik. Szerintem 15 percel a cigizés után már nem érezhető, de nyilván függ a zárt hely szellőzésétől is.
-
Timcsike83
friss újonc
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, a lakásban nem lesz az a büdös cigi szag ha az iqost használom?
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy aliexpresses alternatív hevito masinakkal van e barkinek tapasztalata? Esetleg típus ajánlás stb.
Sajnos az akcióról lemaradtam és azért így majdnem felaras is lehet a készülék.
Köszönöm a válaszokat! :))
Üdv és szép napot mindenkinek!
-
kismércse
tag
Sziasztok!
November óta használom az IQOS 3.0-át. A vásárláskor megtörtént a regisztráció is a nevemre. Viszont ha én úgy döntök, hogy tovább szeretnék adni rajta, olyankor a regisztrációval, illetve a garanciával mi történik? Ezalatt azt értem, hogy láttam olyan lehetőséget a weboldalon, hogy regisztráció törlése. Ilyenkor törlődik a regisztrációm. De egy új felhasználó utána ugyanezt a terméket be tudja magának regisztrálni, és a garancia is érvényes a számára továbbra is?
-
haxiboy
veterán
válasz
SztiviVander #807 üzenetére
Ha jól rémlik akkor több facebook csoportban is emlegették a dohányboltosok, hogy ez az akció a 2.4 kifuttatása miatt volt. De közben lehet keverem a sima 3.0 kifuttatásával.
-
F_Gergely
őstag
Köszi a kifejtős választ, próbáltam az iqos oldalán nézelődni, de mindent csak regisztrációval lehet...
A dohányboltban mondott valami másik készület az eladó ami szerinte azért jobb mert az iqos-ban eltörik valami penge amit ő ajánlott az meg szerinte olyan mint a szivargyújtó hogy valami spirál van amit melegít, de nem tudom, hogy ez pl jó e a heets-hez?
Nem vagyok nagy dohányos, pl decemebr óta nem dohányoztam csak néha jól esne, de a sima dohányt már nem szeretem pattintos cigik kifutottak, és most már a mentolos is ezért gondoltam erre az új cigire mert ennél még kapni ízesítettet.
Most meg próbálok infót gyűjteni mennyire éri meg 20 ezret kiadni egy ilyen elektromos cuccra, reméltem hogy olcsóbb bele a dohány mint a rendes cigi -
haxiboy
veterán
válasz
F_Gergely #804 üzenetére
Árban valóban ugyanott van, de egészségügyi szempontból azért más
Nálam megszűnt a reggeli köhögés, és egyéb negatív hatásokat sem figyeltem meg.
A 2.4 az kifutó készülék hamarosan már csak a 3.0 és a 3.0 duo kapható. Faternak még a 2.4 van, ez nagyobb, csak egyféleképpen lehet belerakni a töltőbe, talán az USB is még sima micro usb nem Type-C. 3.0 és a 3.0 Duo között a különbség az hogy egyikkel csak 1-et tudsz elszívni majd vissza kell tenni a töltőtökba a hevítőt, a duoval kettőt lehet egymás után, és gyorsabban feltölt az első.
Nekem bejött, de hamarosan teljesen leteszem a dohányzást mert jön a gyerkőc -
-
haxiboy
veterán
válasz
F_Gergely #802 üzenetére
~1300 körül van a legtöbb helyen, de az eladókra van bízva egyelőre, de ez az általános ár. Ha jól tudom Budapesten van néhány hely ahol 1100ft körül lehet venni egy doboz HEETS-et.
Mentolosból jelenleg 3 féle van, érdemes kipróbálni mindegyiket többször is mert az elején furcsa lesz az ízük a rendes cigi után.
Én a 3.0 DUO készüléket használom nekem bejött ^^ -
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Dohanyboltban szolt az elado, hogy a mentolos cigi majus 20tol megszunik, de hogy az iqosba valo az marad, igy gondoltam akkor vennek ilyet.
Tudnatok par infot adni egyreszt milyet erdemes , venni, illetve mennyibe kerul bele a cucc? -
domojko
senior tag
Üdv srácok!
Tudtok elérhetőséget itthon, ahol be tudok szerezni HEETS Purple Wave töltetet?
Jöhet privátba is. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest