- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
Halihó!
1 hete nyomom az IQOS-t. Eddig cigiztem kb. 12 évig. Teljesen jól megvagyok(lennék) vele, de elég erőteljesen köhögök tőle. Eddig a cigitől nem volt semmi problémám. Esetleg van tapasztalatotok, hogy ez mitől lehet? Keresgéltem a neten, de konkrétumot nem találtam.
-
Silverboy
aktív tag
Sziasztok,
Van egy 2.4+-os készülékem, a töltő zárszerkezete gameover lett (szériagyengesége miatt), ha felhívom őket cserélik konkrétan az eszközt? Vagy változott valami a csere gariban? (nem volt még cserélve, tavaly augusztusi)
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Most az iqos 3 duó és a 2.4 15000ft-os áron vásárolható meg. (Asszonynak lenne, bár most elvan a "mezei e cigivel, de nézegeti nagyon ezt) ilyen áfonyás stb íz esetleg rendelhető valahogy? Esetleg más gyümölcsös?
-
jUUh
addikt
-
SztiviVander
addikt
Nekem meg küldött iqos club ajándékba egy bronz capet a duo-hoz, cserébe hogy két hete válaszolgattam telefonon kérdésekre meg hogy egy éve vettem az első 2.4-et :) Csak hogy valami jót is írjunk már.
-
jUUh
addikt
-
attól is függ, mennyit szívsz, 20 szálanként azért "illik" eltakarítani, különben már érezhető a minőségcsökkenés.
függ a heats fajtájától is: én sienna-t használok, ennél érezhetően sűrűbb a pára, jobban le is rakódik a hevítőben, 1-2 nap után is iszonyat dzsuvát lehet belőle törölgetni, míg páromnál a yellow-nál ez nem jellemző, annál viszont a törmelék sokkal több, mindig tele van apró dohánydarabokkal (ami a többszörös hő hatására hajlamos is beleégni, na akkor lehet vakargatni ezerrel).
az enyémen már kellett cap-et is cserélnem, mert volt egy olyan széria a sienna-ból (a külsőleg ráragasztott zárjegyes eresztésnél), amikor annyira sűrű volt, hogy alig lehetett szívni és teljesen el is tömítette a cap kis nyílásait, nem tudtam kitakarítani sehogy. -
tak22
friss újonc
Sziasztok!
Van egy iQos 3 multi készülékem. Nagyjából 3 hónapja van meg, eddig teljesen jól működött. Mostanában azonban alig van füstje, az eddigi töredéke. Van hogy az elején még azért van normális füst de a végére akkor is teljesen elfogy, nincs füst. Érzésre hevít ugyanúgy mint eddig (meleg a heets és az eszköz is). Hetente- két hetente szoktam tisztítani a pálcikákkal, és gyakrabban a tisztítóval. A hevítő penge és a kamra is látszólag sérülés mentes, reseteltem is többször.
Esetleg van valami tippetek, hogy mi lehet a baj?
Köszi! -
fant0mi
őstag
Adott egy 3.0 duos. Az a hibaja, hogy csak 1 toltetre valo toltest vesz fel, a masodikat nem akarja. A toltotokot szamtalanszor ujrainditottam emiatt, nem segitett. A pent lehet resetelni?
-
majorgent
tag
válasz
SztiviVander #1627 üzenetére
Igen, ezért is írtam Eurot. Ha jól tudom a Britisch American Tobacco terméke, szóval nem gagyi kínai. Talán eljut a magyar piacra is.
-
majorgent
tag
Sziasztok
Nos én is használtam az Iqost, többnyire meg is voltam vele elégedve. Két dolog zavart:
1. Sokszor a Heets minősége szar volt, különböző módokon.
2. Macerás tisztítás.Úgyhogy kerestem megfizethető alternatívát, csak hogy kipróbáljam.
Így találtam a Glo-t.
Ára 30 Euro volt.
Regisztráltam a készüléket, amiért cserébe küldtek 4 doboz hozzá való "Stick" - t.
Egy doboz stick 5 Euro. Így a 30-as vételárból már 20 euró vissza us jött. Közben kaptam egy emailes kérdőívet is, amiért ismét érkezik majd 4 doboz stick.Szóval az egész ingyenben van.
Ráadásul a Heets-hez képest a Stick 1 Euróval olcsóbb.Használatban nekem jobban bejön mint az Iqos. Ez most nem Iqos ellenes poszt, csak egy véleményt írok le.
Elvben hadonlóan működik mint az Iqos, csak itt a stick körül van a hevítő így nincs penge amit tisztogatni kellene. -
SztiviVander
addikt
válasz
ökörvagyfiam #1624 üzenetére
Lehet hogy a hideg miatt előbb merül és azért nincs meg annyi slukk mint korábban. Ha szívod akkor hűtöd is a pengét ergo többet kell fűtenie. Merthogy "slukk érzékelő " az nincs benne, úgyhogy valami más módon találja ki mennyit szívtál. Fogyasztás, merülés, penge fűtéskori áramfelvétele tűnik logikusnak mint mérhető dolgok.
-
jUUh
addikt
válasz
ökörvagyfiam #1620 üzenetére
Próbáld ki üresen, Heets nélkül, mérd meg mennyit bír. Ha bírja a gyári időt, akkor a slukkolással van a "gond".
-
ökörvagyfiam
újonc
Sziasztok!
A kb 2,5 hónapos iqos 2,4-m kb 6-8 sklukk után el kezd rezegni és onnantól ugye csak 2 szívás van benne. Ez miért lehet, Elvileg 12+2őt kéne bírnia...
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok. Olvastam, hogy többeknek letört a pöcök a tetejen a zarszerkezetnél. Nekem kb. 6 honapos a készülék, észleltem, hogy sokszor magatol felnyilik. Annyival volt szerencsem, hogy csak mozgott. Gyorsan ugy gyógyítottam, hogy körbe a tövénél finoman megkentem pillanatragasztoval. Aztán meddig bírja, nem tudom.
-
VIBO
őstag
Nem tudjátok lesz-e új heets mostanában?
-
nod1
csendes tag
Összességében kinek mi a tapasztalata az előhevítéssel?
Én nagyon rászoktam, így szinte 99%-ban így indítom.
Most az előbb viszont bedugtam a heets-et, és azután kapcsoltam be a készüléket.
Szinte semmi füstje nem volt, és a dohány is barna maradt egy jó 60%-ban a heets-ben a hevítő körül.
Saját tapasztalat, hogy előhevítéssel is, 10 szálból kb. 3-4 olyan van, ami után azt mondom, hogy adta azt a füst mennyiséget, és ízt, mint amiért cigizni szerettem régen.. -
antim
tag
Köszönöm a sok segítséget, meggyőztetek.
-
trassher
addikt
Ha ül mellettem valaki saját autóban is megkérdezem zavarja e. Dohányoztam is autóban, sosem volt cigiszag bár tény, hogy nem hamuztam bele és a csikket is kidobtam (ne bántsatok
). Iqos-al kényelmesebb, nem tudod megégetni magad és sokkal kevesebb amit kifújsz viszont a nikotin itt is jelen van ami könnyen lerakódik az üvegre.
-
antim
tag
Vásárlás előtt állok. Zárt térben, autóban mennyire marad meg a 'füstje', illata? Hogy viselik a nem dohányzók?
-
eboostr
aktív tag
-
törölt tag
válasz
eboostr #1600 üzenetére
Azért az eléggé gáz, hogy veszel egy 15 ezer forintos terméket, és a használatához még kell egy 5000 forintos tok, nem?
Amúgy a Phillip Morris is elmehet a p***ába, hogy 4 év alatt nem tudtak kijavítani egy ilyen bosszantó apróságot, és külön iparág alakul rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest