- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #1299 üzenetére
Igen, ez megvan természetesen, elő is fordult már, hogy félúton visszatettem a töltőtokba, mert nem volt időm befejezni. Viszont, félig elszívott Heets-et utána mi lesz? Ezt még én nem próbáltam, és gondolom visszatéve már nem lesz a legjobb ízű.
-
agyhalottak
tag
válasz
Kisbatyu75 #1288 üzenetére
Uwoo y1, Lambda CC, HiTaste P6
Ezek jó készülékek.
Az állítható hőfok és idő jó dolog.Ezekben kerámia bevonatos rúd van, öntisztítósak.
P6-t próbáltam nekem az a topp. (rendeltem is, kiszállítás alatt van)
Switch-m is van, nekem azzal sincs bajom, ha lejár az idő újraindítom 5 slukk erejéig.
Iqos 2.4-m is van, azzal is megvagyok elégedve*.De valahogy a tüskés hevítős készülékek nekem eddig jobban / teljesebben hevítették a tölteteket.
* Az iqosnál a töltet széle szinte érintetlen, sose hevít el odáig. Ellenben a kipróbált többi eszköz rendesen "dolgozik".. -
jUUh
addikt
válasz
GyKriszta #1295 üzenetére
"Mi a különbség az iqos és az ismod között?" A pontos különbséget nem tudom, de gondolom hasonló heat-not-burn technológiás készülék. Más márka.
"Valamint mi történik, ha nem akarom elszívni az egész heets-et?" Ha bekapcsolod a pen-t, amibe a Heets-et tetted, utána végig megy a "program", tehát melegíti, nem lehet kikapcsolni.
-
GyKriszta
friss újonc
Sziasztok!
Megfogalmazódott bennem a cigi váltás. E-cigi nekem nem jó, már próbáltam. Kaparja a torkomat és feszíti, égeti a tüdőmet.
Olvasgattam az iqos-ról, amiket írtatok. 2 kérdésem lenne (ne egyétek le érte a fejemet)
Mi a különbség az iqos és az ismod között?
Valamint mi történik, ha nem akarom elszívni az egész heets-et? Sokszor elég csak 1-2 slukk is, inkább a mozdulat az, ami hiányzik. Ilyenkor ki lehet kapcsolni a kütyüt, és később ismét használni ugyanazzal a heets-sel? Vagy annak a heets-nek akkor már annyi? Megy a levesbe? -
Lariette
friss újonc
2019 decemberében vettem egy 3.0-as készüléket, azóta kétszer kellett cserélni a hevítőt, mivel tönkrementek. Mivel regisztráltam magam a IQOS hivatalos weboldalain, a készülék még garanciális, így csere automatikusan ment. A harmadik hevítő most csütörtökön ment tönkre, amikor barátaimmal voltam kirándulni. Ez már kiverte biztosítékot nálam. Hányszor kell még? Az egyik barátomnák 2.4 készülék van 2019 november-óta, azóta „csak” a hevítő felső részét cserélte ki. Egyszer ki is próbáltam a készülékét. Úgy tűnt, hogy könnyeben is lehet szívni rajta. Elmentem a közeli trafikba és megvettem egy 2.4-est. Kicsit sajnáltam a pénzt, de hát mit tegyek, ha már teljesen átálltam az IQOS-ra és a 3.0-assal ennyi probléma van? Otthon bekapcsolom, nem működik. Vissza a boltba, telefon. Csere, csak a töltő rész. Haza, bekapcsoltam, működik, tölt. Boldogság. Na végre! A következő töltés már gyanús volt, csak kettő villogó égett. Eltelik több óra, még mindig töltöget, két villogóval. Hosszú várokozás után kiveszek a hevítőt, nem működik, sőt még szétnyitásnál pirossal rövidesen villog. Korai volt az öröm. Újra telefon. Vissza most már nem megyek abba a boltba. Bediktálják a kerületi helyeket, ahol kapható, ami kell: most már a töltő és a hevítő is. Hát akkor már a 3,0 készülék hevítőját is cserélek, csak fog működni valamelyik. Zuhogó esőben egy bolt, ahol a 3.1-es hevítő, azonos színben megvan. Újra telefon kétszer, mert az eladó valamit összekever. Végre megvan a csere, a 3.0 fehér. Ballagok tovább a másik boltba, ott meg kell hogy legyen a 2.4-esnek a töltője és a hevítője is. Az eső szakad. Bemegyek. Csak akkor szolgál ki a vörös hajú eladónő, ha diktálom a számokat. Én meg sajnos rosszul látok. Más, erős szemüveget nem hoztam magammal. Akkor nem szolgál ki, nem érdekli. Megkérem a mögöttem álló vevőt, hogy segítsen nekem, diktálja a hölgynek a számokat. Hölgy egyre dühösebb, kifogasolja, hogy mást kértem, ráadásul nem is vagyok magyar! Na itt már én kezdtem kifogásolni a hozzáállását. A férfira is mondott valami csúnyát. A férfi már semmit nem akart venni, el is ment. Közben én már pedig elértem, hogy a dühös eladónő a készüléknek a felét akadozva, de elintézte a táblagépen. Akkor könyörögni kezdtem a következő vevőnek, hogy segítsen, olvassa a számokat. Segített, bár nem volt boldog. Mind ez természetesen nem a 1,5 méteres távolságon. A hölgy egyre dühösebb, de ő legalább a plasztik mögött. Végre megkapom az új részeket, visszadobja az eredeti doboz feleit, és akkor meg is mondom neki a kifogásaimat a durva kiszolgálás miatt, ráadásul a származásomra való utalását is kifogasolom. Erre ordítva kitessékel engem az üzletből. Közben már elég nagy sor alakult, rettenetesen kínosan érzem magam, mindenki engem néz. Szakadó esőbe kimegyek és akkor kezdek sírni. Amikor kicsit magamhoz tértem, felhívom az IQOS szolgálatot és bepanaszolom a trafikot illetve az eladónőt. Haza, bekapcsolom, NEM MŰKÖDIK, se kép, se hang… Hihetetlen! Ezt valaki elhiszi nekem?! Három csere és semmi sem megy. De legalább van nekem a 3.0, frissen kicserélt hevítővel, valameddig csak kibír. A 2.4-re most már gondolni sem akarok. El kell felejteni! Szombat, hétvége, hétfő: 2.4 – 2+1 csere, nem működik. 3.0 – 1 csere, még működik.
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
Mi a konszenzus itt az iqos alternatívákról? Én szívem szerint valami ilyet választanék, de ott van bennem, hogy az Iqos-ék fejlesztették ki, csak tudnak egyet s mást a dologról.
De persze az is ott van, hogy egy alternatíva az lehet jobb is.
Szerintetek? -
zzola
titán
válasz
Kisbatyu75 #1288 üzenetére
Nekem Switch van. Olcsó (12k), de kb. annyit is ér. Szerintem nem hevíti vel annyira a dohányt, mint az IQOS és ezt is csak ~4 percig teszi. Penge helyett egy hegyes rúd van benne, strapabírónak tűnik.
Van magyar szervizhálózata, 1 év rá a jótállás. -
Kisbatyu75
tag
válasz
agyhalottak #1287 üzenetére
A [link] gyűjteményedben szereplő termékekkel tapasztalatod is van? Attól félek, ha feleségem továbbra is így használja, akkor az Iqos nem túl tartós. Esetleg a többi hevítő jobban bírhatja? Ha jól tudom van amelyikben nem penge van.
-
agyhalottak
tag
válasz
Kisbatyu75 #1286 üzenetére
Igen hivatalosan csak 1-szer, de olvastam, hogy valakinek kicserélték 2-szer is.
Ügyfélszolgálatot hívd fel hátha szerencséd lesz.Ha nem akkor őket keresd:
[link] -
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Garanciaidőn belül pengetörés esetén csak egyszer cserélik a készüléket ugye?
Hol és mennyiért javítják a törött pengét? Csak pengét esetleg nem tudjátok hol lehet rövid határidővel venni? Esetleg megpróbálnám kicserélni. -
Zsolaf
addikt
Van valakinek tapasztalata meddig birják az akkumulátorok? Volt már cserélve akármelyik? Van 2.4-em 3.0 duom és Multim is...
Köszönöm.
-
agyhalottak
tag
Switch-t használok, a hétvégére volt nálam egy IQOS 2.4 plus,
valamiért jobb az utóbbi. Teljesebb íz, már az elejétől normális slukkok jönnek.Még egy Hitaste P6-t tervezek kipróbálni.
Van személyes véleményetek több fajta eszközről?
-
kory24
őstag
Hétfői árváltozás listában megjelent egy újabb variáns : Heets Teak
Valószínűleg akkor bekerül majd értékesíthetőek közé hamarosan
-
zzola
titán
válasz
agyhalottak #1276 üzenetére
Most vettem 1 doboz citromsárgát. 20 szál volt benne. Megkérdeztem az eladót, ha kevesebb van benne, mi a teendő? Azt válaszolta, ő semmit nem tud tenni, vegyem fel a kapcsolatot a PM-szal. Rajta van a telefonszám a dobozon. Még azt is hozzátette, hogy még senki nem panaszkodott, hogy hiányoznak a dobozból 1-1 szál....
-
zzola
titán
válasz
agyhalottak #1274 üzenetére
Dohányboltos mit tesz ilyenkor? Jegyzőkönyvet vesz fel? Vagy?
-
zzola
titán
válasz
agyhalottak #1272 üzenetére
Igen.
-
chipesz
őstag
válasz
SztiviVander #1269 üzenetére
Egyetértek hogy elfér itt, sőt hasznos is lehet. Bár nem néztem van-e "nagy" topik, de lehetne a topik neve Hevítéses cigaretta megoldások, vagy bármi frappánsabb.
-
zzola
titán
1 hét alatt 2x futottam bele, hogy citromsárga heets-ben 19 szál volt csak. Remélem ebből nem csinálnak rendszert a jövőben!
-
SztiviVander
addikt
válasz
agyhalottak #1267 üzenetére
Köszi
Ami még hasznos info lehetne hogy hol lehet kapni őket, pl dohánybolt/magyar webshop/aliexpress.
-
@jUUh
az iqos készülékről szerintem minden is le van írva kb 50x, ha caak arról lehet szó akkor nagyon halott lesz ez a topik... illetve akkor a heets-ekről folyt eszmecsere is off mivel a töltet sem egyenlő az iqos-el ugye. -
jUUh
addikt
válasz
agyhalottak #1267 üzenetére
Nem kötekedés, de nem vagyok róla meggyőződve, h ez nem erősen off topic.
-
photmax
újonc
Sziasztok!
Szlovákiában még tart az ár és +karton Heets? Bármelyik dohányboltban elérhető?
Szeretnék egy Iqos 2.4-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest