- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
SztiviVander #548 üzenetére
Csak segíteni akartam...nem vagyok nagy dohányos, kb. 1 hónap alatt szívok el egy doboz cigit, így nem vagyok tisztában a dohányboltok kínálataival, és áraival.
-
darkmann
őstag
-
HellGreg
őstag
válasz
tommy6961 #540 üzenetére
Köszi, bár lehet hogy ha van még Párkányban 50 eur-ért 5 doboz heets és 2.4 kütyü akkor jobban megéri.
Más: miért van az, hogy a heets nagy része nagyon nehezen szívható? Némelyik simán, ergo könnyen lehet szívni, de sajnos a legtöbb olyan, hogy hiába szívom, alig jön belőle valami. Olyan mint egy túltöltött cigaretta, amin nem bír átáramlani a levegő. -
Zsenya059
friss újonc
Sziasztok! Van még esély, hogy a boltokban kapható a 2.4 plus?
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. 2.4 plus készülékem van, és a pen kezdi megadni magát. a capet nem lehet rendesen visszapattintani, szabadon mozog. Lehet a bővített kínálatú dohányboltban csak pent kapni, illetve mennyibe kerül ha igen?
Ízek tekintetében én továbbra is a blue-nál maradok, sem a sienna, sem a bronze nem jött be.
-
honeker
őstag
Találtam bronzot....a 6 izböl ez ami bejön a legjoban
-
honeker
őstag
válasz
torrente777 #535 üzenetére
Kösz....
-
tommy6961
csendes tag
Búék mindenkinek. Nálunk is lehet már bronz heetset kapni. Tegnap elszívtam fél dobozzal, és nekem jobb mint a sienna. Érdekes a mogyorós íz, de bejött. Türkíz helyett simán kipróbálós/lecserélős. A töltet tömöttség és a füst/pára is a türkízével azonos.
-
honeker
őstag
Buek....lehet már kapni a barna heets ?
-
Szilvi617
friss újonc
Sziasztok! Eladó IQOS 3.0 keresek, fehér színben. Köszönöm.
-
gabogomb
újonc
válasz
SztiviVander #531 üzenetére
Szia!.
Igen lehet hogy le kell tennem ezt is. Még van a teszt időből kb 9 nap addig próbálkozom ha marad ez az erős fej fájás akkor visszaadom...
Az e cigivel meg az volt a bajom még hogy finom volt és ez miatt mindig ott lógott a számban ha kellett ha nem ...
Köszi a válaszokat! -
gabogomb
újonc
válasz
SztiviVander #529 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Próbáltam az e cigit.. Bármit is próbáltam mindíg az jött ki, hogy igazából sem a pg t sem a vg t nem bírom.
Állandó torokgyulladás ha hidegebb párát próbáltam, ha több Vg vel vagy csak azzal vagy bármilyen keverékkel.. a nikotin mentestől ugyan úgy szarul voltam... ráadásul a nikotin mentessel egyáltalán nincs az a cigi érzés.. Biztos érted mire gondolok.. mikor szív az ember egy nagy kövér slukkot amit érez is.. ( nem csak meleg levegőt) Amikor rendszeresen dohányoztam akkor is inkább az a rituálé volt a jó benne..
Ezért örültem meg ennek az iqos nak.. de ez meg olyan erős, hogy kb az első slukk után már abba kellene hagyni... ezt viszont még folytatni sem lehet mint az e-cigit... ahhoz elég drága a heets hogy két slukkonként eldobáljam.. -
gabogomb
újonc
Sziasztok!
Buék mindenkinek!
Kérlek segítsetek az alábbi problémámban!Van egy teljesen új 2.4 + IQOS eszközöm. Minden alkalommaI mikor elszívok egy Heets töltetet az első acetát szürő meg van olvadva! Minden alkalommal! Csatoltam pár képet. Ez valamilyen konstrukciós hiba?
Mindent azútmutatás szerint helyesen csinálok mégis mindig olvadt a műanyag szűrő!
Szeretem az IQOS-t de ez igy nagyon nem egészséges!
Ti találkoztatok ilyennel?
Köszönöm! -
B.Julcsi.27
friss újonc
Szia akkor te tudod honnan kell áfonyás rendelni?? Segítenél??
-
Kephamos
addikt
Jól sejtem, hogy 3.0-t már sehol nem lehet kapni jó áron?
-
gabogomb
újonc
Sziasztok!
Nagyon új vagyok a témában de régóta szemezgetek az Iqos eszközzel és ma beszereztem egy 2.4 est.
Én ugyan csak koca dohányos vagyok de hátha legalább ezt a fajta dohányzási módot folytathatom egészségesebben is. Dohányoztam úgy 15 évig aztán abbahagytam – igazán soha nem kötődtem hozzá – de néha jól esett elszívni egy - két cigit mostanában de már vagy 14 éve nem gyújtottam rá előtte.. Próbáltam az e-cigiket is de rendszeresen torokgyulladást kaptam tőlük. Elég alapos vagyok kikísérleteztem abban is mindent a VG –PG arányokkal, melegebb hidegebb gőzökkel de mindig valamilyen betegség lett a vége (még nikotin mentessel is) így abbahagytam.. Az e cigikben is a füstölés volt a lényeg.. lehet csak én vagyok így vele de én a cigizésben mindig azt szerettem ha jó kövér füstöt lehetett fújni- szívni.. Viszont amit észrevettem az az volt , hogy nem is a dohánnyal voltak problémáim hanem a papírral amiben a dohány volt.. Simán beleszívtam egy szivarkába, slukkolgattam és mégsem volt olyan mintha egy papírban lévő cigit szívtam volna.. érdekesen ott mindig fejbecsapott valami egy kis szédelgéssel kísérve.. Már túl vagyok két HEETS en és itt sem tapasztaltam azt a kellemetlen érzést mint a ciginél.. Viszont az éreztem hogy a nikotin sok ami benne van. Engem a kukorica íz nem zavar – lehet csak a metholos töltet miatt ami elveszi – viszont elég erős a nikotin.
Tudom, hogy egyénenként változik de nincs ebből valami gyengébb? Úgy olvastam minden HEETS ugyan annyi nikotint tartalmaz szálanként. Igaz ez?
Mivel nem érzem, a kellemetlen mellékhatást ezért félő könnyen rá lehet kapni..
Egyenlőre elég pozitív a cuccról a véleményem, tényleg jobban hozza a dohányzás illúzióját mint bármelyik e-cigi.. -
honeker
őstag
Na itt is kaphato a sienna...hát erdei fuvalat iztelen.....
-
tommy6961
csendes tag
Tettem egy próbát, de a környéken már nincs akciós 3.0-ás. Vettem 2.4-hez csak hevítőt 7.990,- Ft. Így nekem is lett iqos duom🙂
-
zoltan6
addikt
válasz
Csigusz 1 #514 üzenetére
Nekem egyetlen bajom van csak ezzel a fajta dohányzással,félő hogy 5 év múlva kihullik tőle az összes fogunk a propilén glikoltól.Négyen szívjuk a családban,kivétel nélkül mindenkinek fogínygyulladása meg fogínyvérzése van tőle.Erőltetik ezt a veszélyes vegyi anyagot a Propilén-Glikolt aztán mindenki allergiás rá.
Egy időben próbáltam az E-cigit is,az egész testem tiszta csalánkiütés volt tőle,hónapokig jártam kezelésre,azért is hagytam abba. -
Csigusz 1
aktív tag
Mondjuk nem annyira értem ezt a " 350 fokos forró gőz" dolgot...
Amikor igazi cigit szívunk, ott a parázs 900 fok feletti hőmérsékleten izzik. Ahhoz képest ez a 350 fok fityfiritty, és az igaziban még sincs kukorica hűtés - pedig amikor már a filter közelében jár a parázs, sokkal kisebb a távolság, ahol lehűlhet a füst. -
zoltan6
addikt
válasz
SteinAnomaly #512 üzenetére
Az a celluxszerű valami az nem műanyag,hanem PLA,ami kukorica keményítőből készül,és arra való hogy a csökkentse a szádba jutó hőt,hogy ne a 350 fokos forró gőzt szívd be.Teljesen ártalmatlan,természetes anyagból,kukoricakeményítőből készül.
"Mi az a PLA?
Egy biológiai úton lebomló műanyag fajta, melyet gabonából pl. kukoricából elő lehet állítani. Valószínű ennek köszönhetően emlékeztet a HEETS illata a kukorica illatára.Mivel ez a PLA szűrő egy kis tekercs, ez lassítja le a dohány gőz áramlását, ami keletkezik a hevítés során, így a belélegzés előtt le tud hűlni a hevítési 350 ˚C-ról. Ennek köszönhetően nem a forró gőz szívja le az IQOS használója."
De egyébként ha megnézted az iqos oldalán levő videókat,ami a garancia feltétele,ott pontosan el is mondják ezt az infót magyarul.
-
SteinAnomaly
újonc
Sziasztok!
Figyelemre méltó volt a korábbi celluxos vita. Senki sem szedett még szét egy elszívott töltetet?...én tegnap előtt kaptam ajándékba egy ilyen készüléket egy doboznyi töltettel együtt, és az volt az első reakcióm az elszívott "szál" után, hogy szétboncoltam. Érdekes, hogy megolvadt a cellux-szerű szűrő a hevítő felőli vége ebben a cuccban. Szét is szedtem egy olyan töltetet, ami még nem volt hevítve; nagyon hasonlít a celluxra....nyilván nem az...
Ezután minden töltetet más intenzitással szívtam el a készülékben. Mindegyikben ez a szűrő (vagy merevítő) meg volt olvadva.
Tehát van benne valami valamiért, ami átlátszó vékony műanyag szalagból készült, és az a készülékben, használat során eléri az olvadáspontját.Nem vagyok vegyész. Nem tudom, hogy a különféle műanyagok az olvadáspontjukon képeznek -vagy sem bármilyen gázt vagy párlatot.
Ha valamit én mókolni fogok a tölteteken, akkor biztosan ennek a szűrőnek az eltávolítására fog irányulni. Mert ami engem illet három évtizednyi erős dohányzói szenvedéllyel, egész jónak tűnik ez a "kukoricázás". Kapok ettől valamit, ami hasonlít a dohányzás rituáléjához...költöm a pénzt, molyolok vele, köhögök tőle, stb
...egy katonatársam egyszer az ehhez hasonló emberi hülyeségre azt mondta, hogy a disznó sem tudja, mitől hízik...
-
Bivaly26
tag
válasz
Shany0811 #510 üzenetére
Én most az akciós 3.0 at vettem ez kibír nekem 25 szálat 1 feltöltéssel!A 2.4 ről nem tudok nyilatkozni,de gondolom szinte semmi különbség!Nekem is napi 22-25 szál volt a napi adag
Ez nem változott talán kevesebb mert nem dolgoztam azóta!
Ugyan az mint a cigi adaga nekem!Lehet az is hogy mindent kiprobáltam vele ezálltal több fogyott!De ez függhet egyéntől is de nincs akkora kényszer mint a cigire tovább tudom tolni a határokat!
Ha mentolosat szívsz akkor a türkiznek nem erős a mentolja.Meg az Ambert szívom!De kiprobálom minmdegyiket lassan már csak a Bronz van vissza!
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Hosszú idő után elképzelhető hogy beadom a derekam és beruházok egy ilyen kütyübe, bár még mindig szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, és részben még mindig azt gondolom hogy ez (is) csupán egy piaci rés kiaknázás a leszokni vágyóknak, mint volt az e-cigi. Hangsúlyozom, nem kérem hogy meggyőzzetek az ellenkezőjéről
A kérdésem inkább gyakorlatias sem mint elméleti vonatkozású.
Elsőnek az alapkérdés, melyik verziót érdemes megvenni? Napi 1 doboz ( pontosabban 22-23 szál ) arany marlboro-t vagy világoskék szofit szívok el. Ezt az adagot hogyan kapcsoljam össze az iqos féle adagolással? Már amennyiben lehet ezt számszerűsíteni, mennyi töltet felel meg a fenti adagnak? Bár gondolom ebben benne van az egyéni "szokás" is.
Illetve a fenti márkájú cigarettához mely töltetek lennének megfelelőek?
Köszönöm a válaszotokat előre is!
-
Bivaly26
tag
Sziasztok!Dec.20-án vettem egy IQOS 3.0-át!Megvártam mig feltölt és utána elkezdtem szívni!Ez reggel 9 óra volt azóta csak ezt szívtam ma 26.van!Boldog Karácsonyt mindenkinek!Yellow,türkizt,ambert vettem a sárgát hiába szívtam nem jött át a szűrön nagyon semmi.
el is vetettem az Amber és a türkizt vegyes szívtam jó mind a kettő!Ma vettem Siennat ,ez sem rossz!Gondoltam 20 év után 6 nap nem dohányzás után rágyujtok egy cigire világoskék PM tarcsiba maradt itthon!Hát 2 slukk volt és hányinger kerülgetett el is dobtam!Érdekes dolog ez vajon mitől lehet?!Sokszor előfordult már velem hogy otthon hagytam a cigit nem gond beugrottam egy dohányboltba és vettem egy cigit.Na ezek után viszem magammal mindig az IQOS-t!
6 nap után jobb a levegővétel az biztos.Amit irtak meg mondtak hogy az ízek jobbak lesznek valami visszajön a szaglás is valamelyest az még nem következett be.Lehet ahhoz még időre van szükség!Leírtam rövid gondolatom az IQOS első pár napjáról!Amúgy nem rossz!Később mi lesz azt nem tudni meg hogy mennyire "egészségbarát" de most maradok ennél!További szépet nektek!
-
tommy6961
csendes tag
válasz
PedroPascal #504 üzenetére
Most így elsőre, meg lehet a megszokás, de nekem nem adott újat. Meg mindenkinek más az ízlése. Majd ha elfüstöltem egy dobozzal lehet megáltozik az én véleményem is. Mèg bármi lehet.
-
tommy6961
csendes tag
Nekem is meg volt az első sienna töltet. A töltet töltöttsége az amberhez hasonló, füst/pára is ugyan annyi, íze tényleg papír. Nekem ez hasonlít a szotyi ízére. Nem nyújt se többet se kevesebbet. Ambert és türkizt szívom, de ez a sienna nem fogja leváltani egyiket sem. Van, de én megleszek nélküle. Még a bronzra vagyok kíváncsi, de idén már nálunk nem lesz iqos szállítás. Remélem nem vettem el senki kedvét. Ha tudsz kérj valakitől egy töltetet próbaképp, de ha veszel egy dobozzal azt sem fogod kidobni, mert annyira rossz. Én is elszívom, de többet nem fogok pénzt költeni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest