Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Sziasztok. Marlboro és egyéb Heeteket hol érdemes beszerezni? Itthon csak a 4+2 mentolossal találkoztam.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Kicsit levagyok maradva, tegnap hallottam először erről a készülékről. Nagy gyorsan megnéztem, elolvastam amit találtam, illetve délután már sikerült is rendelnem 1t szomszédos országból akcióban.
Jelenleg még izesitett ..sry nincs pár hosszú magánhangzóm.. szivarkát szivok, de általában 3 hosszú szivás s már nyomom is el, napi 10-15 szál fogy el.
Igy kevés szippantással lehet használni a készüléket vagy ez nem igazán tesz jót neki?
Itt a topicban még nem olvastam de hátha valaki már hallott róla , s próbálta is hogy darabos izesitett teaszálak közé dugja a heetseket pár napra, eddig rosszat még nem hallottam róla. Esetleg itt van e hasonló tapasztalat?
Esetleg ecigi lötyit belecseppenteni a heets be ... jutott még eszembe amivel meg lehetne bolonditani, ha egyéb alternativ lehetőség van amiről hallottatok azt is szivesen fogadnám.
Köszi előre is a segitséget.
kistusik glo2.0 ami hasonló, de inkább youtube n nézd nekem hiányos az infó róla. A mox s vype epen is heetsel megy csak erősebben hevit z első kb ennyi nálam.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
kistusik #594 üzenetére
Te tudod...
Bár az igaz, hogy 3.0 már nincs és nem is lesz.
De mindazok mellett, tudsz venni "használtan". Gondolom láttad már, hogy létezik ehhez Facebook csoport.
Ahogy írod, igen keveset használod, akkor viszont add meg a módját
Biztos, hogy nem vennék (hasonló) készüléket.
Itt van garancia háttér (úgy vásárolj!) -
kistusik
tag
válasz
nylontacsko #592 üzenetére
Nem mondom hogy nem jo. De nekem 1 doboz cigi 1 hét. Ha iszom hétvégén akkor +1. Szoval én sokallom ezért a készülékért a 35e ft-ot. Hallottam a 3.0 akciórol, de mire megtudtam már le is csengett. Csak itt feljebb olvastam hogy valaki látott ilyet.(switch) És ha ugyan azt tudja tudásban is minőségben is meg mindenben, csak kedvezőbb áron, akkor miért ne?
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Én anno 1-2 doboz cigit szívtam jellemzően marlboro gold vagy davidoff goldot. Most az a problémám, hogy iqosból szinte bármennyit el tudok szívni anélkül hogy rosszul érezném magam. 2-3 dobozzal simán. Ha pl. Leülök filmet nézni, simán elszívok 10 szálat egy óra alatt, mihelyt betölt a hevítő, már gyújtom is a következőt. 2.4-et használok blue heetsszel. Normális dolog ez? Nem tűnik annak mindenesetre.
Mitől lehet ez? Kevés benne a nikotin? -
kistusik
tag
Hali.
Valaki tud valamit erről a Switch készülékről? Vagy bármilyen másik Heets kompatiblis eszközről? 3.0 van még akciósan? Duo mennyibe kerül most?
-
bghistvan
senior tag
válasz
animatrix11 #587 üzenetére
Thx!
-
bghistvan
senior tag
válasz
nylontacsko #586 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
nylontacsko
senior tag
válasz
bghistvan #585 üzenetére
Ezt nehéz így összefoglalni.
2.4:
- szerintem nem tölt lassabban. Bár az is igaz, hogy "tovább szívható" a Heets (legalabbis a saját tapasztalatok alapján). Talán egy picit kényelmetlenebb a 3.0-val szemben a töltőbe helyezni a hevítőt. Nálunk az is észlelhető, hogy nehezebb szívni a 2.4-et.
3.0:
- kényelmesebb, esztétikailag jobban is néz ki (utóbbi, személyes vélemény). Mindazok mellett, markáns különbség szerintem nincs.
A 3.4-ről nem tudok nyilatkozni, mert az nincs itthon. Igaz, csak azért nincs, mert én indokolatnak tartom azt, hogy egymásután két cigarettára is rá lehet gyújtani (minek?).
Bár az is igaz, hogy a 3.4 színpalettája igen szépre, elegánsra sikeredett. Ha vennék, csak emiatt vennék.Vásárolni én csak olyan helyről vásárolnék (vásárolok), ami igazolt forrású (pl. dohánybolt). Komoly kellemetlenségeket okozhat, ha nincs vagy nem biztos a szerviz-ügyfélszolgálati háttér.
Úgy kb ennyi...
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, vajon mi a lényegi különbség a 2.4, a 3.0 meg a 3.4 között?
Amit sikerült eddig infót összeszednem, hogy a 2.4 lassabban tölt de több heets-re elég mint a 3.4.......meg hogy valamelyik mágneses meg rezeg is,de tényleg nem vagyok képben.
Lennétek szívesek a különbségeket leírni, és azt is hogy véleményetek szerint melyiket érdemes megvenni, és hogy honnan?Köszi előre is!
-
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem.
Repülőre fel lehet vinni a készüléket (2.4 plus)?
Hová sorolandó a HEETS,dohány vagy cigaretta ?
Mennyit vihetek magammal,ha más országba utazom EU-n belül ? -
wzol
tag
válasz
HellGreg #581 üzenetére
Érdekes, itt pont ellentétes a tapasztalat: a normál cigi (kék/szürke) duplázva fogyott, a töltött néha hármasával. Ebből a kezdetektől kellemesen elég egy.
Mondjuk a blue az nekem olyan erősen mentolos, hogy nem tudom "rendesen" szívni, a piros meg valahogyan furcsa volt, de az összes többire igaz a fenti.
-
HellGreg
őstag
Kicsit elkezdtem kételkedni ebben az iqos dologban. Az a helyzet ugyanis, hogy korlátlanul bármennyit el tudok szívni belőle anélkül, hogy rosszul lennék. Pl. a múltkor unatkoztam az autóban egy órát, vártam valakire, elszívtam 12 szálat egy óra alatt, semmi bajom nem volt utána. A napi rekordom 3,5 doboz heets. Nem tudom mennyi nikotin van benne, de ha rendes cigivel vagy 12 mg-os elektromos cigivel csináltam volna ilyet, rosszul lettem volna. Valakinek hasonló tapasztalata van esetleg?
Ja, és blue-t szívok, semmi más nem jön be azon kívül. -
beci
őstag
Sziasztok. Lenne egy eladó 3.0 duo keszulekem,nincs regisztralva.
-
P30
lelkes újonc
válasz
nylontacsko #571 üzenetére
Nekem már kétszer cserélték ingyen
-
HellGreg
őstag
Szerintetek mikor fog megjelenni a zacskós dohány + heets hüvely?
Én személy szerint 2x annyit cigizek, mióta ezt szívom, ami napi 2 dobozt jelent, és így anyagilag eléggé megterhelő, várom, hátha lesz DIY heets előbb-utóbb... -
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #570 üzenetére
Ez másképp néz ki, és állítólag 15 szál cigit lehet egy hevítéssel elszívni. Igaz egyben van az egész, nincs külön hevítő. Kedden járok arra és pontosan megnézem, mi az. Azt hiszem 15 ezerbe kerül. Csak nem merek kísérleti nyúl lenni, ha semmi tapasztalat nincs még vele
-
nylontacsko
senior tag
A hevítőben történő penge törést csak 1x cserélik ingyen?
Megint sikerült eltörnöm (eltörnie)
Ügyfélszolgálat meg csak este hatig van -
Bazsika898
újonc
-
HellGreg
őstag
Az infopark dohányboltjában láttam egy új készüléket, amibe heetset kell tenni, de nem Iqosnak hívják. Sajnos nem jut eszembe a neve. Valaki tudja esetleg miről beszélek és próbálta már?
-
lilith_20
csendes tag
válasz
szilvi1333 #551 üzenetére
Írtam neked
-
MRDON
újonc
Mert szerintem, tuti marad benne még pár slukk.
-
MRDON
újonc
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a 3 duoval, el lehet-e,1 hetes 2x el szívni? -
Sziasztok! Kéne segítség:
Adott egy októberben vásárolt IQOS 3.0. Egy héten legalább két alkalommal előfordul, hogy szívás után berakom a töltőbe a az eszközt és amikor újra szívnék és be akarom kapcsolni, nem kapcsol be a pen. Vissza a töltőbe és tölt egy kicsit, majd működik. reset már megvolt. A másik probléma, napi szinten van takarítva, de egy hete azt veszem észre, hogy az utolsó 6 slukk már alig ad párát. Cap takarítva, kimosva, penge takarítva, stb,. tehát ezzel nincs gond. És akkor itt gyorsan meg is kérdezném azoktól, akik használtak 2.4 Plust, illetve 3.0át, hogy tényleg erősebb párát ad a 2.4 Plus? Köszönöm a segítséget! -
IreN!CuS
őstag
válasz
Bazsika898 #560 üzenetére
Mesélnél kicsit a vérnyomás mérési metódusról?
Előtte, utána mérted – nem volt közben érdemi mozgás? Megbízható géppel mérted? Mennyit sportolsz? -
Bazsika898
újonc
Kedves IQOS felhasználok,
3 hete tesztelem az iqost és az utobbi napokig , semmi problémám nem volt vele. 30 éves vagyok 14 éve cigizek váltottam iqosra és a 3 hét alatt 1 cigit sem szìvtam. Amit tapasztaltam és ilyen problémáim nem voltak ,, fogìny vérzés 2 hét után durván illetve a mai nap óta minden elszìvott szál heets után felmegy a vérnyomásom normálról 160 /90 re teszteltem többször ez számomra fura soha nem volt vérnyomás problémám...szóval én elengedem az iqos akármennyire is jónak tünt.Ja és elég érdekes ,hogy két hetente felhìv a cég ,h van -e valami változás a közérzetemben mi vagyunk a kisérleti nyulak..
-
borsodika
őstag
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a A green zing-et meg a purple wave-et. Kaphatnék tippet, hogy hol juthatok hozzá? Jöhet akár privátban is.
Köszönöm.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, ha valakit érdekelne: ma voltam Párkányban, szerettem volna venni még egy 2.4-es készüléket. Ki voltak éppen fogyva (
), kedden lesz újra. 49 euró a 2.4-es ára, és 10 (tíz) doboz heetset adnak ajándékba hozzá, tehát gyakorlatilag 4-5 ezer ft-ra jön ki maga a kütyü. Az Aquario nevű bevásárlóközpontban szokott lenni egy Iqos pult. Természetesen beszélnek magyarul.
A Duo 100 euró, ahhoz is 10 doboz cigi jár. -
gabor052423
újonc
Sziasztok,
Érdemes még kimenni Szlovákiába? 2db 2.4-et szeretnék venni.
Illetve hogy érdeme készülnöm? Bankkártyával tudok fizetni, vagy váltanom kell Eurot?
Köszi előre is! -
Saky76
friss újonc
-
Intru
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi kérdésekkel fordulnék hozzátok, hátha tudtok segíteni! Először is bocsánat ha volt már téma, de telefonról vagyok és nem tudom hogy kell keresni...
KB 4 hete vettem egy 2.4 plusz készüléket. Ez idő alatt az összes ízesítésű heets-et kipróbáltam. Pár napja vettem észre, hogy a citrom sárga heets szívása közben nem érzem a jellegzetes kukorica ízt, meg valahogy az élmény se olyan. Azóta egyik színű töltetnél se érzem a jellegzetes ízt, mentolosnal a mentol megvan, de valami nem az igazi, nem olyan mint előtte... Most vagy én szoktam hozzá ennyire az Iqoshoz, vagy tényleg nem stimmel valami.
Ketyeret tisztitom rendszeresen, pengén sérülést nem látok... Ma pont hívott az ugyfelszolgalat, azt javasolta inditsam újra, ami most meg is történt a honlapon leírtak szerint (bekapcsoló gomb + Bluetooth gomb) , bár nem próbáltam azóta elég szkeptikus vagyok... Kollégám, aki teljesen máshol veszi a dohányt úgy gondolja, h annak lehet valami baja, mivel neki a heets doboza is teljesen más, elfáradt a dohány stb.
Másik, hogy az normális dolog hogy a heets az idő vége felé ellenállás nélkül ki tudna jönni a stickből? Vagy ennyire paranoid lettem már és mindent észreveszek?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest