- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atira73
friss újonc
Sziasztok! 4. napja vettem meg a duot, és a 3 fajta heetset vásároltammeg,mert köhögök az iqostól, s egyre gyengébbre váltottam. Most a központ ajánlotta a silvert, ettől is köhögök. Van valakinek hasonló tapasztalata? Elmúlik, vagy ne erőltessem? A multi sárga,később pedig fehéret szívtam, s a leszokás a cél. Ez a silver úgy érzem ízre, erősségre rendben lenne, ha nem köhögnék tőle
Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.Köszi mindenkinek!
-
Silverboy
aktív tag
válasz
#04441088 #1696 üzenetére
IQOS regisztrációval, intézzed, nem kell blokk.
Regisztrált iqos eszközöd van akkor felhívod ügyfélszolgálatot, elmondod mi a bajod, bediktálod az eszköz azonosítóját (rajta van), kapsz egy kódot és bármely trafikban ahol forgalmaznak olyan eszközt cserélik.
(Facebook ügyfélszolgálatuk is jól működik, én ott intéztem, már nem egyszer, mivel utálok telefonálni
)
-
törölt tag
Köszönöm. Akkor már csak a blokkot kellene megkeresni.
-
törölt tag
Iqos pengét tud valaki cserélni? Érvényes erre a garancia?
-
bigsee
addikt
válasz
agyhalottak #1691 üzenetére
Heti egy Heets-el elvagyok én is, a töltött cigi mellett. Nem bírtam megszokni állandóra, engem nagyon folyt. Amikor ma reggel 1.500-t fizettem érte, egy kicsit elgondolkodtam énis, hogy visszadjam-e...
-
agyhalottak
tag
Lambda CC szinte azonos a Hitaste P6-al tulajdonságokat illetően.
Need jól szolt, mérföldekkel jobb a PM készülékénél.
Hitaste P6 véleményem:
6 hó használat utáni negatívumok:
- akku gyenge (napi 1 dobozt bír /255 hőmérsékleten használva/)
- a cap-ben van egy vas lemez (mágnes zár miatt), sajnos a gőz hatására oxidálodik, le kéne kezelni valamivel. Havi takarítás ajánlott.
- cap végére ráül a retyó, ajánlott 2 naponta takarítaniPozitívumok:
- időjárásnak megfelelően be tudod lőni a hőfokot
- ízlés szerint beállíthatod az erősséget (200 light, 290 brutál jó :-)
- lándzsa van benne, elég masszív, nem kell tartani töréstől
- nem 13-14 slukk hanem korrekt 5 perc (15mp felfűtés, nettó 4:45 szívás)
- egyenletes íz jellemzi
- könnyű takarítás
- masszív házEnnyi lenne róla. Nekem bevált, annó talán 17k volt.
Van egy Swithc-m is azt is szeretem, persze van 2.4 is, de az eladó lesz, (hozzáteszem vigyázott példány az Iqosom, az is tette a dolgát, szerettem, csak rövid a használati ideje)én kiszálltam a Heets világából, elérte az ára a tűréshatáromat, átnyargaltam vapesekhez.
Eddig napi kb. 400.- szemben az 1,5k-el.Szumma: HnB még mindíg jobb az analógnál.
-
need
addikt
jó tanács..
olvassátok el a véleményeket [lent]
hevenyészet angol fordítással a fenti linken szereplő termékhez a köv. bejegyzés..
Ne rendeljen, pénz és áru nélkül marad !!!
Emberek, ne rendeljenek tőle! pénz és áruk nélkül marad. ő csaló! -
need
addikt
Sziasztok..
Kedves mindenki akit érdekel a Lambda CC
Nekem hasonló van mégpedig a Hitaste pro6 ezt lehet itthon is kapni de én kintről vettem jóval olcsóbban..
Na de milyen...? tudom nem szabad csúnya szavakat írni de ku*va jó
4 hónapja használom jobban hasznosítja a dohányt jobban előjönnek az ízek..
ha 28-300 C használod kellemesen erős is..
Az enyémbe kúp alakú tüske van tehát könnyen tisztítható..+ még 5 száll után lehet élni az öntisztítás lehetőségével.akkor még ott van egy feltöltésbe simán bele fér 1 doboz cigi..annak idején nekem jó döntés volt -
trassher
addikt
Igen ma rendeltem meg. A vélemények alapján elég jó.
-
trassher
addikt
Kíváncsian várom milyen lesz. Lambda CC
-
SztiviVander
addikt
válasz
eboostr #1671 üzenetére
Végülis tényleg sokkal jobb az 1A-es teljesítményű (ami nyilván nem egy 2A körüli töltést felvenni tudó eszközhöz készült) töltőt 100%-on terhelni mint a 3A-est 60-70%-on
Ja hogy azt gondolják sokan hogy ha egy töltő le tud adni pl 5A-t (vagy mint az usb-c - s lenovo noti töltőm ami 5V/18A-t tud) akkor a töltendő eszköz majd fel is vesz annyit. Pedig nem.
-
Padri15
friss újonc
Sajnos ehhez nem értek, samsung galaxy a50 telefonom van. Annak a toltoje jo volt, de csak kipróbáltam, mivel azt mondták mással nem szabad.
-
Padri15
friss újonc
Köszönöm! :)
Csak mert mire megkuldik és ha lehetne másról tolteni addig tudnám használni.
Hivtam őket és mondtak hogy nem lehet mással tölteni, csak az volt a fura hogy az én telefontoltom amikor raprobaltam töltötte, ezért gondoltam hogy irok. Jot teszek e vele vagy nem. :) -
Padri15
friss újonc
Sziasztok. Multhéten vásároltam Iqos 3 Duot. Nem kaptam hozzá toltot se tisztitot. Mar folyamatban van allitolag es majd orvosoljak . Csak azóta folyamatos ezt mondják.
Olyan kérdésem lenne, hogy telefonom töltöjevel nem tudnám feltölteni? Köszönöm a segítséget ! :) -
Lacci77
tag
Sziasztok
Iqos 3 Duo tokra keresnék nyomtatható sablont. Gondoltam felmatricázom, de egyedit szeretnék nyomtatni. Google eddig nem talált nekem, de lehet én kerestem rosszul.
-
Silverboy
aktív tag
IQOS 3.0 Duo-nak nincs hibája.
Hát 12:50kor, már nem töltött pedig nincs 4 napos, (Makulátlan állapot, állandóan takarítva, csak saját töltőjét használva) Hosszú nap lesz, még 17:00kor kilépek a cégkapunk. Bárkinek bármi ötlete?
Életre kelthető-e? (ledek nem égnek, nem tölt)
-
tibibi
őstag
válasz
Dantee_Mikoo #1658 üzenetére
Az síma cigihez való a heets-be nem tudod normálisan használni.
-
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok!
Szeretném előre leszögezni, hogy csak kíváncsiságból érdeklődöm, illetve tapasztalatokra lennék kíváncsi (ha vannak)
Szóval elég sok helyen láttam cigarettába/Heetsbe való pattintó golyókat amit a hozzávaló eszközzel lehet a filterbe juttatni (technikailag ugyanolyan lesz mint a gyári)
Viszont hiába van magyar forgalmazó is, zömében ezek Ázsiából származó termékek, és nem tudom hogy mennyire lehet káros, annak ellenére hogy "100% természetes összetevő" de ugye egy Kínai termékről beszélünk.
Valakinek van ezzel kapcsolatos infója/tapasztalata? Ha esetleg nagyon nem ide illő a kérdésem akkor természetesen törlöm eme hozzászólást. -
gimis
tag
Jó estét kívánok Mindenkinek. Tegnap óta van egy 3.0 duom. Akciós volt ezért vettem ezt. Nekem nagyon tetszik. 16 éve dohányzok. És ez kiváltotta teljesen. Eddig kb 15 heetset szívtam el vele . A kis forgatós takarítóval sűrűn pucolgattam. De a penge elég fekete és most a pálcikával is eltakarítottam. De sajnos nem igazán szedte-szedi le a fekete piszkot a pengéről. Pedig próbáltam a pengét is jól lesikalni vele. Hogyan lehet jobban letisztitani?
ui: sienna nekem túl erős , folytós. Ambert szivok inkább. De a blue is nagyon bejön
-
lita66
tag
Nekem is ezt csinálja vásárlás (Kb 1 év) óta. Nekem az vált be, hogy nem dugom bele a hevítőt teljesen a töltőbe, a fedél zárásakor nyomódik csak be az érintkezőig. Így nem villog. Én azt gondoltam, hogy ha túl meleg még a hevítő, akkor csinálja. De ez egyáltalán nem biztos. Mindenesetre én megszoktam, hogy mindig így zárom be, és azóta egyszer sem jött elő ez a probléma. (ha viszont elfeledkezem róla, és teljesen érintkezésig tolom be, és úgy zárom, ha meleg előjön megint)
-
jUUh
addikt
-
Irenn
friss újonc
Sziasztok
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok..
Van egy sötét kék 2.4 Plus iqos készülékem kb. Fél éve van meg de azóta már cseréltettem párszor a töltő tokot és a hevítőt is!
Most azt csinálja kb 2-napja hogy el szívom a cigit, vissza teszem a töltő tokba és egy ideig tölti, majd el kezd pirosan villogni és el alszik!! Nem tölti fel!!
Már számtalanszor újra indítottam de nem jó így sem.... :'(
Mi lehet vele??
Köszönöm szépen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest