- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Gondoltam ránézek erre az appra, de még bejelentkezni sem tudok. Ugyan azt kellene használni, amit az iqos.com is, nem? Ott be tudok lépni.
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok van két Iqosom, 2.4 plusz, a pent miért nem tudom használni a másikba ha berakom és tölteni akarom akkor folyamatosan pirosan villog. Valahogy meglehet oldani?
-
Bozek
nagyúr
válasz
fant0mi #1843 üzenetére
Nekem azóta azt írja, hogy naprakész a rendszer.
Amúgy hasznos, mert legalább kapok értesítést a telefonon, ha használható az eszköz. Így legalább azt is észreveszem, ha gond van vele, mert fura lesz, ha nem jelez. Voltam már úgy vele, hogy elővettem, aztán mégse volt feltöltve.
Esetleg még a rezgések beállítása is hasznos lehet, ha valaki nem akkor kér rezgést, amikor még 2 slukk van vissza. Amúgy is feleslegesnek tartom akkor jelezni, egyszerűbb a végén, hogy ne szívj többet, mert végeztünk.
-
Bozek
nagyúr
Végre elérhető az alkalmazás nálunk is. Most épp FW-t frissít az IQOS 3 Duo, bár részleteket nem közölt arról, hogy mi javult benne.
-
morgulfz
tag
Sziasztok!
Igazából a Lil és a Lil 2.0 között a különbség csak a ráncfelvarrás: microusb helyett usb-c töltés, valamint a cap része 2 részes illetve 1 részes. És a 2.0 nak cserélhető az oldalborítása mint a duonak. [kép] -
SztiviVander
addikt
válasz
eboostr #1839 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de két ilyen asztali 2.4 töltőt vettem még kb 1.5 éve, az egyik egy hétig működött a másik úgy két hónapot. A duo meg egy év után 10-ből 3x azt csinálja hogy beledobom a tokba, villog hogy tölt majd mikor használni akarnám kiderül be se kapcsol mert semmit nem töltött bele és vissza kell rakni. Nem kicsit idegesítő. Annál aztán nincs mit gumizni. Ja és a holder három hónapos, szóval nagy eséllyel a tok a hunyó. Fogyasztói társadalom, max egy évet bírnak vagy annyit se.
-
eboostr
aktív tag
-
Silverboy
aktív tag
válasz
RubbishBin #1835 üzenetére
Emlékeim szerint van dohányzó kijelölve. (Nálunk nem szólal meg
, szuk irodaban)
-
RubbishBin
senior tag
Sziasztok!
Egy haverom haverjának a haverja kérdezi, hogy vajon a reptéri mosdóban bejelez-e a tűzjelző az Iqos-tól?8 órás várakozás lesz Londonban, és szerintem ebben a helyzetben nem engednek ki-be rágyújtani.
-
zoltan6
addikt
válasz
falabu88 #1832 üzenetére
Nekem van,meg a páromnak is.Ukrajnából hozattuk,ez még a mikro sd-s fajta.
Nekem nagyon nem tettszik benne a 4 perces üzemidő,olyan mintha fele dohányt benne hagyná.Az viszont tényleg pozitívum,hogy birja egésznap egy töltéssel.Párom viszont imádja,csak azt használja azóta.Nekem a favorit a multi készülék. -
falabu88
aktív tag
Sziasztok! Lil Solid-ot használ valaki? Nem találtam a keresőben semmit róla.
Elvileg csak Ukrajnában és Oroszországban kapható, ukránból hozzák át, néha itt ott kapható. Kerek hevítő, multihoz hasonló egybe kivitel, 4 szál egymás után, 20 szál egy töltéssel.
Ráadásul a 2.0 verziót tudnám beszerezni, ami type-c töltős, 25 szál egy töltéssel, plusz elvileg elég gyorsan is tölt. Viszont kb semmi infót nem találok róla, kb csak dubaiból dob be webshopokat. Ott 45ezer Ft kb átszámolva. Én 26ezerért tudnék hozzájutni egy bontatlanhoz.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #1828 üzenetére
Na rájöttem, hogy rossz topikba írtam.
A Glo topikba akartam. Sorry.
-
Dende44
friss újonc
Gondolkodom IQOS készüléken és dohánymentes hevítőrudakon. Vki próbálta már?
Ezt néztem kipróbálni: http://hevitorudcenter.hu/tqs-kave-izu-hevitorud
A kávé miatt kellemes lehet. Kipróbálnám az IQOS-t de másét főleg járvány idején nem próbálnám ki. Nagy pofára esés lesz ha veszek, mert nem cigizes szerű az élmény? Mennyire számítsak más élményre, mint a dohányzásnál? Teapor és kávéolaj van benne. -
SpongyaBob
veterán
Délután csatlakozom
(Végre!)
Szóltak az egyik helyről, hogy eltettek nekem egy feketét, hát nagyon kíváncsi vagyok már, főleg hogy az Iqos sem százas, nem tölt fel rendesen és pirosan villog, meg van benne 5-6 slukk aztán annyi. Rögtön veszek is van 2 doboz áfonyásat
-
_ak_
addikt
válasz
SztiviVander #1821 üzenetére
Nincs már előttem az email, de nem az volt a lényege, hogy szárazon sem hagy vatta cafatot a hevitőn?
-
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #1825 üzenetére
Hát ha már a takarítással nem szenvednék ennyit, akkor megérné...
mi panasz érkezik a dohányboltba?
-
SztiviVander
addikt
Multkor akartam venni egyet a bufla kinezete ellenere mert 6e nem a vilag, de a dohanyboltos azt mondta arra meg tobb a panasz mint a heets-re
Szoval gondoltam elobb majd olvasgatok. Meg nem tudom glo-bol van-e pont olyan iz mint a turkiz, nekem a tok simak (en nem tudok hozzajuk kepzelni csokis, citrusos meg kitudja milyen izt) meg a borsmentas rago iz sem jon be.
-
tommy6961
csendes tag
A heets minősége az elmúlt két év tapasztalata alapján nekem már nem volt az igazi. Sokszor volt luftos heets így pénzkidobásnak éreztem. Utána olvasás és ismerősök tapasztalata alapján én a váltás mellett döntöttem. Még friss a dolog, de eddig csak pozitív a tapasztalat.
-
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #1821 üzenetére
Őszintén, amilyen szr a Heets-ek minősége kezdem így egy év után feladni, és GLO felé húzni. Hiába takarítom gyakorlatilag szálanta, néha olyan tré íze van, 0 párája, hogy ihajjj.
-
SztiviVander
addikt
Én se
Izopropil alkohol spray meg fulpiszkalo. Csak elméleti sikon bosszant h azt mondják ja nem is kell ra alkohol, mert szárazon is. ugyanolyan jó (akkor eddig miért nem szaraz volt, he?) és valszeg az árát is emelik majd mondván ez új meg környezetbarát. Nem csipem ha hülyének néznek.
-
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #1819 üzenetére
Nem tudom, én nem használom.
-
eboostr
aktív tag
válasz
SztiviVander #1814 üzenetére
Olvastam. Mennyiért is adnak majd egy csomag száraz pálcát? 350-400ft?
-
jUUh
addikt
válasz
SztiviVander #1814 üzenetére
Tényleg veszek egy GLO-t
Bár gyógyszertári alkohol + fülpiszka sokkal jobb. 70g alkohol ~500ft, ha környezetbarátabb bambusz/fa fülpiszkát akarsz, ugyancsak párszáz darab ~300ft, aztán untig elég. 70g alkoholt én 500ml-es palackba bele, többi víz, csókolom.
-
SztiviVander
addikt
Olvastátok a tisztítópálcás hírlevelet? Azt mondják a száraz pálca is ugyanúgy tisztit, hahaha. Akkor eddig mi a faxnak pazarolták rá az alkoholt? Vicc. Szrt se fog érni kb. Mert az hogy adjanak akkor mellé alkoholt az macerás, egyszerűbb azt kamuzni hogy jo lesz az ugy szárazon is.
-
jUUh
addikt
GLO tapasztalatok? Heets minőség + takarításos szutyok miatt csábít a GLO.
-
Srácok!
Valaki esetleg képben van az aktuális szlovák árakkal?
1. Heets továbbra is 3,5€?
2. Iqos 2.4+ mellé továbbra is jár 10 doboz Heets, és ez szumma 50€?Köszönöm!
-
HellGreg
őstag
Nekem nagyon bejött!
Iqosból csak a Blue-t tudom elszívni, a többi vagy borzalmas, vagy semmilyen ízű. Iqosból gyakorlatilag korlátlan mennyiséget el tudok szívni, és miután elszívtam egyet, már vakarózom, hogy kéne még egy. Kész anyagi csőd.
Ennél a Glo-nál azért ez nincs, sokkal erősebb, és sokkal jobban emlékeztet a cigarettára is. Az árakról nem is beszélve (jó, gondolom az 1200 ft-os Neo ár csak beetetés, lesz majd az is ugyanannyi mint a Heets). -
eboostr
aktív tag
válasz
szineszokni #1802 üzenetére
Jó-jó. De hogy néz ki a hevito?
-
fant0mi
őstag
válasz
szineszokni #1802 üzenetére
Ez mitől különleges?
-
szineszokni
újonc
[kép]
Ezzel is bővült a gyűjtemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Monitor hiba topik
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest