Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Most voltam egy pécsi dohányboltban, azt mondta az eladó, hogy hetekkel ezelőtt volt akciós a 2.4+ és ennyi. Igaz, csak duo meg 2.4 volt....
-
Csigusz 1
aktív tag
Újabb előnyére jöttem rá za IQOS-nak: az utcai cigi-lejmolósok békén hagynak!
-
eboostr
aktív tag
Nos, vettem aliról cap-et 2,4es hez, után gyártott. látszik rajta. Elég nehéz rácuppantani, és határozzottan kell széthúzni, no problem, nem ehhez vagyok hozzászokva de b tervnek jó
-
-
zzola
titán
Valaki meg tudja erősíteni, hogy a IQOS 3.0 duo most 21k?
-
Tomtotom
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek, tesztelni fogom 🙂
-
bigsee
addikt
Nálam a Bronze az alap, azt egészítem ki heti egy-egy doboz Amber-Willow-Sienna heetsekkel, és ritkán egy-egy doboz Turquoise.
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Elég erős dohányos vagyok, és szeretném kipróbálni az Iqos-t. Mentolos cigit sosem szívtam, mert nem jön be. Kék PallMall-t, kék Szofit szoktam szívni. Kezdő adagnak milyen Heets -et vásároljak? Az ízesített cigik sem jönnek be sajnos. Nagyon szépen köszönöm előre is a tapasztalatokat 🙂
-
zzola
titán
[Itt] egy teszt.
Sajnos viszonyítási alapom nincsen. Cigaretta után furcsa, hogy majd behorpad a fejem, de közel nem jön belőle eannyi füst. Nyilván van egy technikája, amit még nem sikerült elsajátítanom.
Pénteken megyek házibuliba, ott biztosan lesz egy IQOS 2.4, majd teszek egy próbát és lesz mihez mérnem a készüléket.
Egy biztos, 4 percig hevíti a dohányt... -
Zsolaf
addikt
Működését nem ismerem, de az IQOS-nál a garancia jól jön. Volt vele gondom, nehezen ment bele a töltet aznap kaptam sms-be kódot és dohányboltban adtak egy új hevitőt. Ennél nem tudom mi az eljárás, de mivel nem forgalmazzák dohányboltban gondolom nehezebb cseréltetni ha gond van vele.
-
zzola
titán
Üdv!
Ezek a hevítők milyen minőségűek?
Nem ismerem a márkákat!
Kösz.SWITCH -DDOHÁNYHEVÍTŐ- 650 MAH -11 175 Ft
MOX GLONT PRO -DOHÁNYHEVÍTŐ- 750MAH -11 175 FtAz elsőt külföldi teszt az IQOS 2.4 szintjén emlegeti.
Mi a hasznom abból, ha IQOS-t vásárolom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest