Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
A napokban gondolkodtam rajta, hogy be kéne szereznem egy GPS-t, de aztán eszembe jutott az iPod Touch-om, meg az, hogy ez a kis kütyü kb mindenre jó, és felmerült bennem, hogy miért ne működhetne GPS-ként. Nem kis pénzt tudnék vele megspórolni, és neten találtam olyan állításokat, miszerint ez nem is lehetetlen, mert képes együtt dolgozni BlueTooth-os GPS antennával.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ez igaz-e, és pl egy olyan antenna, mint amit alább belinkeltem jó lenne-e a dologhoz.
GPS antennaA másik kérdésem pedig, hogy már le is töltöttem az iGo Hungary navigációs progit, amiről úgy tudom, hogy egy elég kafa kis térképszoftver. Ezzel szerintetek össze tudna dolgozni egy BlueTooth-os antenna?
A legjobban annak örülnék, ha valaki tapasztalatból írna valamit, hogy neki bevált-e a dolog.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- Samsung Galaxy Book3 360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest