- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
A napokban gondolkodtam rajta, hogy be kéne szereznem egy GPS-t, de aztán eszembe jutott az iPod Touch-om, meg az, hogy ez a kis kütyü kb mindenre jó, és felmerült bennem, hogy miért ne működhetne GPS-ként. Nem kis pénzt tudnék vele megspórolni, és neten találtam olyan állításokat, miszerint ez nem is lehetetlen, mert képes együtt dolgozni BlueTooth-os GPS antennával.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ez igaz-e, és pl egy olyan antenna, mint amit alább belinkeltem jó lenne-e a dologhoz.
GPS antennaA másik kérdésem pedig, hogy már le is töltöttem az iGo Hungary navigációs progit, amiről úgy tudom, hogy egy elég kafa kis térképszoftver. Ezzel szerintetek össze tudna dolgozni egy BlueTooth-os antenna?
A legjobban annak örülnék, ha valaki tapasztalatból írna valamit, hogy neki bevált-e a dolog.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 11 - népalma
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest