Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia! én bementem a Starking-be ott azt mondták h nálunk (M.O.) még nem bevett dolog a garipapír nélküli garizás (hiába az Apple online ellenőrzője) inkább nyugat fele. De volt akinek egyértelmű igen-t mondtak, nekem annyit mondtak h garipapír nélkül csak a szoftveres gondoknak állnak neki, az meg nemnagyon van....
-
efegyke
tag
Elhiheted hogy 40ezerért olyan Touchot kapsz(feltéve hogy itthon vették)aminek lehetnek bajai( ha Amerikából van akkor a tulajnak 8k veszteség nem túl nagy lehet hogy kifogsz egy jót).A másik meg hogy itt az apróban hirdetnek vagy 3-4 használt Touchot és bizony senki nem veszi meg.
-
dzsordzsi
csendes tag
Ha te alapnak a 8GB-osra gondolsz akkor 60k-70k környékén. Olyan játékokat lehet mint pl felülnézetes GTA, meg hát, olyasmi játékok mint amilyenek mobilra szoktak lenni. És igen, azokat a játékokat is fel lehet tenni mint az iPhone-ra. A feltörés meg bazott könnyü, van hozzá program és csak 1 kattintás.
-
dzsordzsi
csendes tag
hát amiket alapból tud az a zene, videólejátszás, képnézegetés, naptár, neveket lehet telefonszámmal e-mail címmel tárolni, van világóra, számológép illetve egy web böngésző, amit akkor tudsz használni ha van elérhető WiFi kapcsolat. pl ha van a városba pláza vagy ilyesmi. van még külön youtube csatorna, amin tökjól lehet videókat nézegetni mert jó nagy a kijelzője
aztán rengeteg extrát lehet feltenni rá, ha jailbreakelni van. gondolok itt játékokra, kiegészítőprogramokra, meg lehet feltenni rá playstation 1-es játékokat, a youtubeon találsz erre videókat. témát is tudsz magadnak csinálni, ahhoz is programot kell leszedned. rá tudod rakni az iPhone-os programokat szintén van videó youtubeon hozzá. naggyából ennyi, de még ennél is több dolgot rárakhatsz
szerintem megérte megvenni, nagyon sok hasznát vettem már 1 hét alatt.
(például dolgozat puskát rátenni, stb.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest