- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
Elnézést én csak annyit hogy "mert erre volt pénzem" ennyi
Ahogy néztem a méreteket nekem megfelel..Én speciel YouTube Music videókat töltök fel átlag 10-20-30 megában ez bőven elég..Nekem pár alkalmazásra lesz szükségem 2-4 max és természetesen a filmezés azt most tesztelem még komplett DivX filmet (ami jó minőség is) nem konvertáltam át de majd kiderül méretben mennyi.Itunes szerintem perfect..semmi másolás csak Snyc és ennyi.(Frissités gombra még nem mertem nyomni)
Ami furcsa viszont hogy 8giga helyett 7ről indultam amit hirtelen nem tudok miért..valamit lehet elnyomtam a nagy izgalomban.
Nagyon jó az Apple szerintem előkeresem a malacperselyt és gyűjtök majd egy imac-re is.
Sebességgel abszolút elégedett vagyok és a várt Apple minőség fogadott.
Füles a vártnál sokkal szebben szól..Eddig pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- Nők, nőügyek (18+)
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest