Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierNight
aktív tag
nem kell rá!
youtubeon van rengetek tesztvideó hogy milyen jól bírja a kijelző az éles dolgokat
( szikével stb karcolgatják és semmi
)
más: 11kor levettem az ipodot a töltőről 16 órát volt fennt és azóta használom akisn még semmi nem ment le, szóval szerintem sikerült
köszönöm a tippet!
visszaállítottam rendszert hogy újra kalibráljam a wifit újra jó minden, pod érzékeli a gépet,gép a podot de mégsem indul semmi ipodon
add-hock megvolt, beállítottam a speciálisnál amit kell, elküld minden adatot az ipodnak ki is jelzi hogy van wifi de egyzerüen még mindig nem tudok netezni
ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest