- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
manutdzoli #2105 üzenetére
A restore mindent töröl!
-
(Darkwood)
őstag
Ave baliii!
1; Csinálj egy mappát a Total Commander-ben, amiben benne vannak azok a zenék, amiket fel akarsz rakni 2; Utána az Itunes-ban ki kell pipálni, hogy manually manage music & videos-t 3; utána file----> new folder----> és be kell tallózni azt a mappát, amit létrehoztál a Total Commander-ben. 4; Berakja az Itunes-be a Music-ba és ki kell mindet jelölni és ráhozni az Ipod szimbólumra.Képek: 1; Csinálj egy mappát a Total Commander-ben, amiben benne vannak azok a képek, amiket fel akarsz rakni. 2; Az Itunes-ban a Photo fül, be kell tallózni, amit létrehoztál a Total Commander-ben a képeknek és Sync.
-
(Darkwood)
őstag
Ha valakit érdekel, akkor van egy 1.gen Ipod Touch-om eladó: [link]
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
válasz
czyprian #1699 üzenetére
Czyprian: "Ha nincs wifi a környezetedben akkor a normál gépi iTunes storeban baloldalon rámész a menüben és az apps közül előbb a gépre töltöd le majd syncnél rámásolod a taccsra." Az apps-ben bent van, ezt úgy tudom "sync"-elni, hogy bekapcsolom az touch-on belül a "Manually manage music and videos"-t vagy másképp kell?
Ha ezt a funkciót bekapcsolom, akkor minden elveszik a touch-ról, nem? -
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #1142 üzenetére
UP!
-
(Darkwood)
őstag
Nálam is volt ilyen probléma. Én úgy csináltam, hogy wifi off, aztán wifi on---> keres és megtalálja a router-ed katt rá és meg fogja kérdezni a wep-kulcsot. Ha nem jönne össze, akkor probáld meg töbször is! Egyébként Dynamic PPPoE nem pedig static, és Server DHCP enabled, static DHCP-nál pedig ne tölts ki semmi! Remélem tudtam segíteni!
-
(Darkwood)
őstag
Olyan emberek tapasztalatát kérdezném, akinek már régóta megvan a touch-a és orba-szájba használja mindenre pl.: wifi, mp3/4, játékok etc. Szóval a kérdés az, hogy az akksival kapcsolatban észrevettétek-e azt, hogy nagyon gyengülne?
Ez pedig off: Ugyanez lenne a kérdésem azokhoz akiknek Iphone-ja van!
Előre is köszöntem a válaszokat! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Besi's Touch #1121 üzenetére
ÓÓÓ... igen, ez a megoldás. Köszi Besi's Touch!
Gáben81: Gondolom, akkor ezt a "hülyeséget" mindig meg fogja kérdezni!? -
(Darkwood)
őstag
Ave mindenkinek!
Szóval, miért van az, hogy gyakorlatilag semmit nem csinálok és lejjebb vesz a fényerőből (nem arra gondolok, hogy x ideig nem nyúlok hozzá, hanem nyomkodom és közbe) és csak, akkor lesz újra normális fényereje, ha újraindítom!A másik: Ha belépek az installer-be, akkor miért kérdezi azt, hogy: Donate now, later, Already?
A válaszotokért cserébe ezt a szimbólumot kapjátok:
-
(Darkwood)
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #948 üzenetére
Azt hogy csináltad??? Én biztos, hogy visszavinném és megpróbálnám!
-
(Darkwood)
őstag
Nem tudom, biztos igazad van, hogy a PDA-dnak is karcolódik, nekem soha nem volt PDA-m, de mivelhogy most már létezeik egy olyan kütyü, hogy Ipod Touch meg Iphone így szerintem nem is lesz soha!
By te way: már csak egy-két nap és itt a 3G-s Iphone!
Manutdzoli: Az Itunes igazán csinálhatna egy oktató valamit, amivel képekkel illusztrálnának egyes dolgokat, hogy hogy kell másolni, normális mappát csinálni etc., mert így nagyon dilettáns vagyok hozzá. -
(Darkwood)
őstag
Értelek, de ha van egy komolyabb nokia telefonom, amin látszik, hogy nem egy puritán darab vagy már azt látják rajtam, hogy Adidas és The North Face cuccokba járok, akkor már megtámadhatnak azt gondolván, hogy tuti, hogy van nála sok zsé! Én olyan helyen lakom, ahol azt se nagyon tudják, hogy mi az a Iphone, vagy Ipod Touch.
, de ha felmegyek mondjuk Pestre (elnézést a pestiektől), akkor annyira nem fogom mutogatni.
Mod: Off Topic.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #901 üzenetére
Na megvan a teszt. Igaz, ez nem egy Ipod Touch, hanem egy Iphone!
-
(Darkwood)
őstag
Tud valaki olyan oldalt mondani, ahol az iTunes-t mint programot hogy kell kezelni, használni. Olyan kéne, ami infantilis módon magyaráz!
-
(Darkwood)
őstag
Megint két malomba örlünk!
Én arra vagyok kíváncsi, ha sokat használom a touch-omat ,(vagyis barátnőm touch-át, hisz ő kapta tőlem) meddig fogja ilyen jól bírni, mint most!? Lehet, hogy 1-2 év múlva már 5 óra hosszát se fog bírni!
Ha tényleg úgy van, ahogy Edenyke mondta:[#818], akkor ku*va nagy szopás van!
-
(Darkwood)
őstag
Mennyi most egy aksi egy 8Gb-os touch-hoz?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
.-Cs0SzA-. #793 üzenetére
Köszi!
-
(Darkwood)
őstag
#774 Esetleg valaki?
-
(Darkwood)
őstag
Hogy van az, hogy egyes albumokhoz rak be képet? Pedig abszolút nincs benne kép és mégis valahogy talál!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #735 üzenetére
Megoldódott a problémám!
-
(Darkwood)
őstag
Bocs, de új vagyok ebben a "touch dolgokban" ezért láma kérédek következnek!
1; 1.1.4-es frissítés volt a touch-on és rámentem erre a Sync hülyeségre és azóta nincs semmi frissítés a masinán. törölte volna?
2; Nincs külön meghajtója a total commanderben?
3; Hogy a francba kell Itunes-ban rárakni a zenét a touch-ra? Most már borzasztóan felmérgel!
Köszönöm a válaszokat és tényleg bocs a tudatlanságomért! -
(Darkwood)
őstag
[Quake3] Ha még valaki nem láttal volna!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
darnellsmith #62 üzenetére
"faterom kapott karácsonyra többet között egy Ipod touch 8 gb ma 6323zc masinát," Az igen, jó megy!
-
(Darkwood)
őstag
A touch-al vagy a p2-vel lehet valamilyen úton-módon avi-t lejátszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- Akciókamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest