- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Értelek, de ha van egy komolyabb nokia telefonom, amin látszik, hogy nem egy puritán darab vagy már azt látják rajtam, hogy Adidas és The North Face cuccokba járok, akkor már megtámadhatnak azt gondolván, hogy tuti, hogy van nála sok zsé! Én olyan helyen lakom, ahol azt se nagyon tudják, hogy mi az a Iphone, vagy Ipod Touch.
, de ha felmegyek mondjuk Pestre (elnézést a pestiektől), akkor annyira nem fogom mutogatni.
Mod: Off Topic.
-
kovis
tag
Akkor a félreértés tisztázva. Nem az1.1.4nem tartalmazza alapból. Egyébkénkt az 1.1.3 vezette be még január végén és aki már korábban beszezett egy toucht az csak pénzért telepíthet. E van nem nagyon hiszem hogy ingyenes lesz valaha is pedig az iphonera az volt -tudom azon már korábban is megvoltak az appok csak a home screen átrendezése nem volt elérhetö legálisan- ès hát ahogy steve sugallta a 2.0 újjításai is egy jelképes összegért lesz hozzáférhetö touchra mondani se kell az iphonera szintén ingyér.
-
kovis
tag
Amikor megvetted neked benne voltak alapból a frissítések gondolok itt (maps, stocks, stb.) vagy ahogy most írtad így tette fel neked? Nem nagyon vehető ki a válaszodból.
Egyébként nem kellene letöltenie mert ez ahogy már írtam 20 dollcsiba kerül -persze ha csak nem jailbreaken keresztül teszed fel- amit itthon hivatalosan nem is lehetne rátenni de kíváncsian várom hogy igaz-e?? -
(Darkwood)
őstag
Megint két malomba örlünk!
Én arra vagyok kíváncsi, ha sokat használom a touch-omat ,(vagyis barátnőm touch-át, hisz ő kapta tőlem) meddig fogja ilyen jól bírni, mint most!? Lehet, hogy 1-2 év múlva már 5 óra hosszát se fog bírni!
Ha tényleg úgy van, ahogy Edenyke mondta:[#818], akkor ku*va nagy szopás van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- YouTube
- ZIDOO médialejátszók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutya topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest