- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzsi
csendes tag
én épp most tettem fel
sok változás nics
gondolom bugfixnek a bugfixe..
amugy nemtudom mirol beszeltek ez hulyeseg hogy nemlehet a zsebedböl kivenni ha szilikon tokos. ha szük a gatyád akkor amugyis nehez kivenni
jó hulye vok, 2.0.2 höz nincs jailbreak tehát vissza az egész
-
dzsordzsi
csendes tag
IPOD TOUCH 2.0.2 FIRMWARE!!!
HA VALAKINEK VAN LINKJE DOBJON MEG VELE !!
bocsi a nagybetuert
-
dzsordzsi
csendes tag
-
dzsordzsi
csendes tag
ááááááá
segítsetek :S nem akar működni a home gombom :S ez érintkezési hiva, vagy egy restore-ral megoldható? nemtudom bekapcsolni csak a power gombbal meg nemtudok visszalépni a menübe = ( -
dzsordzsi
csendes tag
válasz
bogarsvc13 #1194 üzenetére
ba***ameg :S
-
dzsordzsi
csendes tag
hogyha frissitem a touchomat 2.0-ra akkor a cuccaim elvesznek? a zene video photo nemérdekes, csak az appok, meg témák meg ilyenek.
sürgös!! -
dzsordzsi
csendes tag
válasz
Besi's Touch #1009 üzenetére
ezt nekem is csinálta. probálgasd hogy a power gombot hosszan nyomod és ugy kapcsolod ki, aztán be. akkor lehet jó, ha nem akkor én nemtudom
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
manutdzoli #926 üzenetére
hát a zenét egyszerű megcsinánli, itunesba csinálsz egy új playlistet és behúzod touchról a zenéket.
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
manutdzoli #894 üzenetére
installerben keresgess.ennyi
-
dzsordzsi
csendes tag
35-ért?
Hát, nemtudom, az vagy használt vagy vmi baja van.Végülis ha új, és semmi baja akkor el tudod 40ért, 50ért adni. De ezt én nem értem. Használt? Én a helyedben nem vennék használt iPodot.
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
ZsoZso1992 #803 üzenetére
3.0-val csináld, ha nem jó, nemtudom, nekem működik
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
(Darkwood) #774 üzenetére
Nem biztos, hogy jól mondom, de szerintem az iTunes-ból tölti le amikor szinkronizálod...
Edit: Nem néztem hogy már válaszoltak rá xD Na mind1
-
dzsordzsi
csendes tag
Ha te alapnak a 8GB-osra gondolsz akkor 60k-70k környékén. Olyan játékokat lehet mint pl felülnézetes GTA, meg hát, olyasmi játékok mint amilyenek mobilra szoktak lenni. És igen, azokat a játékokat is fel lehet tenni mint az iPhone-ra. A feltörés meg bazott könnyü, van hozzá program és csak 1 kattintás.
-
dzsordzsi
csendes tag
hát amiket alapból tud az a zene, videólejátszás, képnézegetés, naptár, neveket lehet telefonszámmal e-mail címmel tárolni, van világóra, számológép illetve egy web böngésző, amit akkor tudsz használni ha van elérhető WiFi kapcsolat. pl ha van a városba pláza vagy ilyesmi. van még külön youtube csatorna, amin tökjól lehet videókat nézegetni mert jó nagy a kijelzője
aztán rengeteg extrát lehet feltenni rá, ha jailbreakelni van. gondolok itt játékokra, kiegészítőprogramokra, meg lehet feltenni rá playstation 1-es játékokat, a youtubeon találsz erre videókat. témát is tudsz magadnak csinálni, ahhoz is programot kell leszedned. rá tudod rakni az iPhone-os programokat szintén van videó youtubeon hozzá. naggyából ennyi, de még ennél is több dolgot rárakhatsz
szerintem megérte megvenni, nagyon sok hasznát vettem már 1 hét alatt.
(például dolgozat puskát rátenni, stb.
)
-
dzsordzsi
csendes tag
Szerintetek hogy jobb jailbreakelni az ipod touchot?
ZiPhone-nal vagy simán az iPodon a www.jailbreakme.com oldalról?
Mert én ZiPhone-nal csináltam, és mikor másodjára elinditottam, lefagyott+a Windows nem ismerte fel az usb-t. (Persze kikapcsoltam és újraindítottam, utánna jó volt.)dzsordzsii
-
dzsordzsi
csendes tag
ha ez a kodek fel van rakva akkor a program mikor konvertálod megkérdezi hogy akarod e alkalmazni ezt a kodeket erre a filmre jelöld be hogy mindegyikre és már indithatod is. elvileg így kell lennie mert én is winavit használok.amugy a feliratot simán rakjam a film mellé vagy hogy csináljam? :S
-
dzsordzsi
csendes tag
az installerhez is kell wifi kapcsolat nem?
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz
(Darkwood) #746 üzenetére
de akkor router mindenképpen kell?
valakinek jailbreakelve van a picike?
ha igen, mivel lesz jobb?
-
dzsordzsi
csendes tag
szerintem te nem vigyázol rá, mer teszteltem a karcolást és ha kulcsal csináltam akkorse lett rajta karcolás.
viszont azt még mindig nem tudom hogyan működik a wifivalaki megmondaná?
és azt énse tudom hogy hogylehet rka is meg ufó is XDD
ha vvalakinek kell touch 8GB 55 ezerért szóljön, Pesten, vagy Debrecenben átvehető -
dzsordzsi
csendes tag
sziasztok
nekem 45k-ért hozzák a 8GB-s touchot.
azt szeretném kérdezni, hogy minden videót ill. zenét csak iTunessal lehet rátenni?
meg még azt, hogy ez a WiFi hogy működik? a saját modememet meg tudom vhogy osztani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest