Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz nemma #1055 üzenetére

Igen az egyik ami elrettent az iPhone-tól hogy ku...nagyon drága még használtan is. Annyi szól mellette hogy telefon, mp4/videó lejátszó, fényképező egyben. Így egy ügyes lapos cucc elfér a zsebembe (Bár a fotós táskámba meg elfér a telefon meg egy disckman is... ;) ) De azért most nem érdemes szenvedni vele. Ráadásnak nálunk csak Mr. Magenta fogja árulni, amit meg most lehet kapni az csak illegális. Touch-t meg utánad dobják minden zöldségesnél is garival meg mindennel :DDD Apropó. Láttam Fukar üzletben ipod-hoz kamerát meg egyébb "bővítőket". Az jó a touch-hoz is? Mennyi a bolti ára ennek a cumónak? A legolcsóbbra gondolok és 8 GB-osra.

Egyéb kérdések: Lent olvastam hogy van VLC player rá és hogy tud divx-et meg Xvidet lejátszani. Feliratot is úgy támogatja a mint a PC-s? Programokat mennyire lehet telepíteni rá? Mennyit bír az aksija? Képnézegetésre használható? Tehát ha felteszek re egy rahedli képet azt végig tudom pörgetni bármikor? Törölni és rárakni csak iTunes-al lehet? Gari mennyi időre szól? Kibír annyit?

Csak ha már veszek szeretnék róla minél többet tudni. :D

Új hozzászólás Aktív témák