Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elmentem, volt egy röntgen. Ez egy másfél éve tömött fog.
Mint az kiderült, magának a fognak valóban semmi baja, csak be van gyulladva. Kaptam gyógyszereket, ha leviszik a gyulladást egy hét alatt és elmúlik akkor nincs gáz, ha pedig nem akkor gyökérkezelés. Pedig már fel voltam rá készülve amikor ezt közölték.. -
gyuromoj
veterán
Chinese Kids Driving Supercars: Inside the Secret Southern California Meet-up
Ezeknek is csak megszületni volt nehéz... vagy még azt se.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ryori
senior tag
Embörök, kivettem a tokból az 5S-t és annyira jó érzés fogni, annyira jól néz kis Ha tehetném tok nélkül használnám tényleg, de annyira féltem :S ha összetörik, nekem nincs manim javíttatni pedig, pár hét tok használat után kivettem, és elájultam hogy úr isten, mit rejtegetek, hihetetlen
-
SÖ
addikt
válasz Vasinger! #85870 üzenetére
Amikor éveket kell várni egy műtétre ha nem életmentő, vagy nem fűtik a kórtermeket mert annyi pénzt vontak ki az egészségügyből hogy gyógyszerhiány is kialakult már. Hamisítaniuk kell az orvosoknak, hogy elegendő készletek legyenek, amikor fizetős szolgáltatásá akarják tenni a tehetősebb réteg számára, aki meg a közgyógyellátásra szorul, dögöljön meg. Ok legyenek magánklinikák, de ne állami pénzből.
-
legiaap
félisten
Fa...om ebbe a telefonba. Ma már másodszorra töltöm.
Meg az apple-be is bele. Ismét kiadtak egy szoftvert bugosan: mifolyikitt???
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
válasz AXisBOLD #85884 üzenetére
ők írták, számomra nem az, mivel nálam már az lte szintjén erősen elbukik az iphone 5, abban pedig nem ellenfelek a korábbi típusok, hiszen nem lte képesek, és a sima 5 is csak kompromisszumosan az.
annyi csereprogram egyik típusra sem volt még, mint adott a gyártó által az iphone 5 esetén, és ezek ráadásul a gyártó által is elismert hibák!
a sötét színű iphone 5 keretének a kopásával/sérülékenységével, bezzeg nem voltak ilyen belátó és engedő magatartásúak, mint a problémás akkumulátor, főkapcsoló...stb tekintetében...
a hibák miatt linkeltem az írást, ott összeszedték egyben, nem kellett külön linkelgetni, de a szervizek meg persze, hogy javasolják azt a típust, ami sok munkát eredményez még számukra...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
AXisBOLD
addikt
"Ezeket a típushibákat - amik ráadásul nem számítanak nehéz javításnak – leszámítva az iPhone 5 a korábbi iPhone modelleknél nagyságrendekkel kiforrottabb és stabilabb készülék, melyet a mai napig nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek."
így kicsit ellentmondásos amit írtál...
Aurea mediocritas
-
Bling95
őstag
Enis neztem hogy mi az isten van . De akkor nem a telefon volt szar
-
legenda
Ilyenkor szokott az lenni, hogy sokan újrahúzzák a telefon szoftverét, meg minden mást is csinálnak, persze feleslegesen, és jobb esetben is csak utolsónak gondolnak a sim kártya és a szolgáltatóra, rosszabb esetben meg csak utólag olvasnak/hallanak róla. hogy szolgáltatós probléma volt…
-
Cyberpunk
félisten
Na a vodka behalt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
mondjátok, hogy nem csak nekem esik szét sokszor a ph, meg nem tölt be néha csak sokadszorra!?!?
igaz, ez csak apró, erősen elhanyagolható csepp a nyűgösségem tengerében, hiszen nem létszükséglet, de próbálom épp elterelni a figyelmemet, fejhallgató a fejen több órája, üvölt a zene, hogy a felújítási zajokkal ne foglalkozzak - #<&@>, hogy mindenkinek ilyenkor kell felújítani a lakást, hónapok óta mindig van újabb és újabb jelölt a közelben...Vasinger!; több ismerősöm kint él/dolgozik már régóta, és szerintük nem/sem jobb ott, mint itt - pedig van közöttük olyan, aki itthon is az egészségügyben dolgozott, szóval van rálátása bőven.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #85870 üzenetére
Saját tapasztalatom a kórházzal nincs és nem is lesz remélhetőleg, de az elmondottak alapján az a helyzet, amit leírtam.
Tény, hogy ez legyen a legnagyobb probléma, de a másik részről viszont a háziorvos az, akit a leggyakrabban lát az ember, így annak kéne a leggördülékenyebben működnie...
Mondjuk mostmár regisztrálva vagyok az online rendszerbe is, úgyhogy elvben tudok időpontot is foglalni, csak kérdés,h mikor mennyire előre van elérhető időpont...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Ragnar95 #85867 üzenetére
Ez alapján a hozzászólás alapján még mindig úgy látom, hogy az ottani eü. sokkal jobb. Most az, hogy sokat kell várni a házi orvosnál az a legkevesebb, ez legyen a legnagyobb bajom az egész világon. Az eü. nálam nem a házi orvosnál kezdődik, hanem a kórháznál és így tovább.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #85787 üzenetére
Ugyanúgy a fizetésed egy bizonyos részét kell befizetni, mint otthon és cserébe jogosult leszel az ellátásra.
Nekem az egyetem fizeti ugye ezt, mivel diák vagyok, így ingyen van számomra az eü-i ellátás.
Vasinger!: otthon ha háziorvoshoz mentem, bejelentkeztem, kaptam egy időpontot és max 10-15 percet kellett várnom...És ez egy sima háziorvos volt, nem magán vagy akármi...Ok, ha valami komolyabb vizsgálat kellett, otthon is várnom kellett, de orvosra szinte sosem vártam, mert volt ismerős kb minden szakterületen, ez meg ugye itt nincs meg, de ha lenne se tudom, mennyire működne a dolog, mert már túlságosan ragaszkodnak itt a szabályokhoz minden tekintetben, az otthoni mentalitás után ez kicsit idegesítő
icecave: jaja, UK eü-i ellátás nem túl jó sajna. Bár a másik részről meg ha műtét kell, azonnal megkapod, nem kell hónapokat várnod egy életmentő műtétre, mint otthon és a kórházak felszereltsége elsőrangú.
Amúgy van az otthoninál rosszabb ellátás is a Balkánon, bár nem túl szerencsés, hogy már csak a Balkánnál járunk előrébb, annál se minden tekintetbenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lacy86
addikt
December elejen ugy is szabin leszek , viszem vissza!
-
agabe
addikt
válasz CharlieDrop #85848 üzenetére
Nem tudom..majd kiderül.
Nyitottam is egy topikot
Black Friday 2014.11.21
Ott talán jobban össze lehet gyűjteni mindenféle infót (ezen topikot nem olvasók is sokan odatalálhatnak) mit lenne érdemes tényleg megvenni, mert lássuk be mindkét üzlethálózatnak elég nagy a termékkínálata, ráadásul MM -ben lehet, hogy csak a boltokban és weben nem, sőt boltokban eltérő kedvezménnyel lesz megtalálható ugyanaz. -
nagyúr
válasz -secret- #85833 üzenetére
Ohh, nekem az utóbbi 2 csomagom elsőbbségivel jött (levélként feladva ugye). Egyiket hétfőn adták fel és köv. hétfőn jött meg, a másikat keddi napon adták fel, köv. hét szerdán figyelt bent az értesítő (nem voltam itthon). Közben jött sima postával is, az ideért másnapra
Kérdeztem, hogy akkor miért is fizetem az elsőbbségit, azt mondták, 85%.ban odaér másnapra, de a maradékban 5 munkanap is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz r3dsnake #85839 üzenetére
Azért mert paraszt, lusta kivinni főleg a nagyobb csomagokat nem fogja hurcolni.
Nekem azóta hozza mióta besattyogtam érte, kértem a főnököt, mondtam ha nem változtat , vagy jön másik postás helyette annyiszor beírok a panaszkönybe minden értesítőnél, ha nem hozza be.
Azóta nincs gond.Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
r3dsnake
nagyúr
Ejj ERRE rögtök lecsaptak, szombaton mentem volna fel megnézni, de ilyen áron esélytelen volt, hogy marad addig.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #85834 üzenetére
Nálunk, ha csomag jön mindig kiviszi magával a postás kocsival, de soha nem próbálja meg kézbesíteni, csak bedobja az értesítőt. Ha ezzel visszamegyek a postára, akkor elküldenek, mert nem ért még vissza a kocsi a külterületről, és menjek vissza 3 után. Mi a tökömért viszi ki, ha meg se próbálja kézbesíteni? És legtöbb esetben így már aznap át se tudom venni a csomagot/ajánlott levelet, mert délután szembesülök vele, hogy lett volna.
-
agabe
addikt
válasz Zjunior #85826 üzenetére
Ez nem az áfán múlik... 50-90% -os kedvezmények vannak ott, itt meg lesz 10-70% ( ami szerintem azt jelenti, hogy lesz pár cucc ami tényleg baromi olcsó lesz, néhány olcsó, és sok meg hasonlón mint ami ma már látható az mm oldalán 10-20% -al alacsonyabb áron mint alapból)
(#85836) CharlieDrop:
Edigital, és MM hirdetett eddig, de lehet, hogy beugrik még más is.
Kíváncsi leszek mennyien rohamozzák majd meg őket, és a weboldalak éjféltől mennyire lesznek elérhetők.(#85825) ittakary :
Nem tudom mit lehet és mit nem feltörni, de a kétlépcsős azonosítás a Gmailnél elég biztonságossá teszi onnantól hogy ez be van állítva tényleg nehezen képzelem el, hogy feltörik.[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
Black Friday akciókat figyel valaki közületek?
Itthon melyik webshopokat érdemes nézni?
edigital nagyon nyomul plNem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
madgie
titán
válasz -secret- #85833 üzenetére
Ezeken nem kell meglepődni, állami intézmény, a szó "legnemesebb" értelmében.
A kedvencem az tőlük, amikor mennél felvenni a mozgásképtelen, idős rokonod (szülő) levelét (amit adott esetben meg sem próbált kézbesíteni a kézbesítő, mert nem volt kedve, vagy menstruált, vagy mittomén) és nekik nem jó ám a sima meghatalmazás, a címzett kell hozzá személyesen. Erre néz az ember WTF fejjel ,hogy ha fel tudna jönni, nem engem küldött volna...
-
Arcképgyáros
Édes istenem ez a magyar posta...400 forintos elsőbbségi +-t vizettek a csomagomra, és baszott megjönni, úgy, hogy tegnap reggel adták fel.
-
Jojo5
őstag
válasz Picike8 #85824 üzenetére
Király, ez elvileg 100% vízhatlan, vettem 1 windstopper-t melóra, de bemerem ezt is vállalni és akkor elmondhatom, hogy megspóroltam magamnak 60k-t legalább...
Melóban nálunk mindenki ilyenbe jár aki pénzes, XTR gatyák Gore-Tex felsők több száz ezerért...
Akkor nem lövök félre evvel a kabáttal ha 43 ért elhoznám
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nagyúr
-
-
agabe
addikt
válasz Zjunior #85821 üzenetére
Ez meg csak az elozetes csutortoki nap, es csak par termek (talan csak azok amik kint vannak a hirdtesben) lesznek meg learazva, de penteken minden (legalabbis ilyesmit mondtak) olcsobb lesz csak van ami jobban es van ami kevesbe.
Erre kulonben nem az edigital fog valaszolni, mert az edigital miatt csinalja a mm is az akciot, csak megfejeltek ezzel a csutortokkel. pentek hajnalban megnezik az edigital oldalat, es ok fognak ra valaszolni nyitaskor. Kivancsi leszek
A 48colos sony tv egesz kellemes arban van, es viszonylag jo kepu keszulek, de azert ez messze van az amcsi es angol black friday-es akcioktol. Penteken majd kiderul mennyire eroltetik meg magukat.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Kinn van a media markt oldalán a black friday ajánlat: [link]
A tévék egészen durvák.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz legiaap #85778 üzenetére
4 es fel ora usage, 17 ora standby -> 40%.
Egyreszt eddig ilyen nemigazan volt, hogy napkozben ne kelljen toltore dobnom, masreszt ennyi ido alatt eddig lazan osszeszedtem 6-7 ora usage-t, ami nyilvanvaloan nem volt valos. Ezt a 4 es fel orat teljesen realisnak erzem egesz napra.
Amugy ez a Sex Tape c. "film" kinosan szar volt.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Milyen sok egyedi készülék van idén...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz #51177472 #85814 üzenetére
Az injekció nem gáz hidd el, csak belegondolva az.
Prosztó megoldás, de mikor kínok között vagy és a gyógyszer sem segít, a fájós fogra szívsz levegőt és értékes fájdalommentes másodperceket nyerhetsz vele.
Esetleg megpróbálhatsz vmit kikapni a fagyasztóból és tedd rá az arcod fájós oldalára.
Részvétem, szurkolok hogy minél hamarabb túl legyél rajta!
Sajnos pár éve átmentem ezen én is, ünnepek alatt, onnan a tapasztalat.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
törölt tag
Igen, annyi a szerencsem hogy hetkoznap van, holnap rohanhatok is..
Cataflamot vettem be, remeljuk hatni fog. A szegfuszeges megoldas egyebkent nagyon kiraly, mert erosen zsibbazt.
De ezt a szajpadlasos injekciot nem tudom elkepzelni, foleg nem x hetente...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #51177472 #85807 üzenetére
amennyiben gyulladás a fájdalom oka, úgy nekem a (nagyon) hideg vízzel történő öblögetés segített, de csak percekre - meg amikor érintkezéskor beleütött, akkor csillagokat láttam, de utána percekre hatásos volt -, szóval gyakorta megjártam a konyhát a hűtő miatt, aztán vettem/szereztem be fájdalomcsillapítót, mert a régi/házi praktikák nem segítettek.
persze pont hétvégén fájdult meg, amikor vidékre utaztunk, így napokig kínlódtam, amíg vissza nem jöttünk budapestre, addig is algoflex forte, ketodex és advil ultra felváltva, néha alig bírtam kivárni az egyik "kihordási" intervallumát - ketodex 8 óra, algoflex forte 6 óra, advil 4 óra -, már fájt, de még nem vehettem be a másikat, mert csak ütötték volna egymást, ááá...
később írtak fel dalacin kapszulát is, de arra már nem volt szükség - itt figyel talonban -, meg amúgy is elég brutál antibiotikum.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Az ilyen mit érez a 170 ezres árával
-
legenda
válasz #51177472 #85803 üzenetére
kicsit kellemetlen, de nem vészes, legalábbis szerintem.
mondom ezt úgy, hogy szájsebészetre jártam korábban hetente kétszer, több héten keresztül - és még nincs vége, csak "pihenési" időszak van -, szóval nem egyszeri tapasztalat, sajnos...
a fájdalom csillapítására gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Valaki ismeri innen a snickers munkaruhakat ? Le van egy vizhatlan teli kabat 86 rol 43ra akciozva....
ez lenne az[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
törölt tag
Fogorvoshoz keszulok, van egy brutal erzekeny fogam ami mar kegyetlenul elkezdett fajni a napokban. Kivulrol nincs gaz vele, gondolom gyokeres problema.
Eddig egyszer voltam fogorvosnal, volt egy rosszul nott fogam es kiszedtek. Akkor a nyelvem ala kaptam a tut, most a szajpadlasba fogom. Mennyire veszes oda? Sajna a tu nagy felelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest