- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
válasz
manchester85 #87189 üzenetére
Nem nagyon van mar hova fejlődni? Ezen most jót mosolyogtam. Tudom átlagos usernek nem is kell semmit, minden benne van, ami kell, én meg nem vagyok átlagos user. Tudom, sosem lesznek olyan feature-ök, amiket most droidon rendszeresen használok, mert már beszéltük sokszor. Fene, pedig iPhone-hoz csomó rendes tok van, nem vadászni kell őket...
(poén volt, de amúgy igaz).
-
SÖ
addikt
válasz
madgie #87168 üzenetére
Na mi van, már nem billeg? Emlékszem hogy mondtátok az i6 nem hoz annyit hogy érdemes lenne váltani, most meg sorba derül ki, hogy csak savanyú a szöllő.
amúgy sokat fejlődött az iPhone a 4 óta, az üzemidő jobb mint a BB-é ( mert üresben szinte nulla a fogyaszása) nem melegszik ( néha egyész langyos
) most még az sem mert tokba van, és brutál gyors. Pl. Az IGO-t úgy nyitja meg, mintha egy mezei kis app lenne. Múlthéten kipróbáltam - Németországból jöttem haza - szinte egész úton ment a navi, de megsem érezte. 24 órát kényelmesen kibír, volt hogy 2 napot is. Ja i6(-) csak.
-
Jojo5
őstag
-
legiaap
félisten
Michael Buble-t ismeritek? Ő száll meg épp nálunk. Ma ment koncertezni. Jó nagy tömeg várta kint.
Az asszonykája meg igen baba. -
gabormgp
senior tag
Azoktól kérdezem,akiknek van Xbox 360-juk. Ti honnan szoktatok játokot venni hozzá? Ebben az esetben nincs olyan oldal,mint iphone esetében pl. a miniinthebox? hogy olcsón vannak tokok.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Zjunior #87166 üzenetére
Én vagyok a hibás tudom, mert nem maradtam fent éjjel vagy nem tudom pontosan meddig volt készleten. Fél 8k kor már nem volt sajnos. Én nem azt mondtam, hogy sajnálom azoktól, mert megrendelték és beletették a pénzüket. Csak nem értem, hogy előtte nap megfogalmazódik benned, hogy holnap lehet akciós az 5S veszek 1-2 darabot és keresek kis pénzt.
Ezek szerint Te is vettél mi Junior?
Ami aprón mozog 139 990 az emagos?
-
b4zsi-
őstag
Azért kíváncsi vagyok olyan is hozzájutott-e a telefonhoz az emagról aki "tényleg" használta volna a telefont és nem csak 20-30 ezret szeretett volna keresni.
-
madgie
titán
Offtopikban talán elfér: szerintetek egy nem garis, Vodás i5s (16 giga) kábé mennyit ér? Ennyi baja van.
Viszket a viszketnivaló egy i6-ért.
-
Gergőke88
addikt
Nekem is megjött ma az emagtól
Már hirdetem is, tudom bekap..tom -
válasz
Ragnar95 #87140 üzenetére
Fizikai gombjaink vannak, csak dönthetsz te, hogy inkább kijelzős gombokat használsz, ha ilyen perverzióid vannak
(#87141) -secret-: egyáltalán nem nagyon szám, csak egy másik telefon
hardverileg az egyik legjobb volt megjelenésekor, amikor még Note 4, LG G3 sehol nem volt. Ma már ezek azért gyorsabbak, de hát azóta el is telt ~ 3/4 év, ami így 2014ben elég sok idő a telefonok terén. És mindezt a konkurens telefonok árának a feléért
-
r3dsnake
nagyúr
Na megvan az új i5S.
-
Kirakat mogott ma lattam eloszor 6Plust, azt vagjatok nagyobb mint a OnePlus?
-
lacy86
addikt
Lehet megajandekozom meg karacsonykor egy notebook-al magam!
Ti milyen lapost vennetek olyan 200k korul?! ( SSD nem muszaj mert a mostani laposbol atrakom , min. 6GB memoria kellene , dedikalt vidikari , min. i5 proci)
-
szóval az van, hogy backupoltam, de az itunes most valami egészen más dátumokat ír ki a backuprokra és több éves adatokat akar visszatölteni. a mait nem látom. viszont a HDD-n ott van, létezik a backup file. azt hogyan tudnám visszatenni a telefonra? senki nem tudja?semmi, nem számít.
-
válasz
-secret- #87067 üzenetére
szólj nekik, ha fa kell; link
máyköl; így érthető a részedről, hogy nem szereted a karácsonyt.
nálunk viszont pont az van, amit a jó/jobb verzióra leírtál, olyankor hazautazunk vidékre, együtt a szélesebb körű család, nagy vacsora, kellemes időtöltés, ráadásul előtte - ha kerülővel is, de - megbeszéljük az ajándékokat, és mindenki olyat kap, ami tényleg hasznos számára.
igaz, tudni kell, hogy év közben nem nagyon vagyunk így együtt, legalábbis nem mindenki, mert ha haza is utazunk egy évben egyszer vagy kétszer, vagy ha a szülők fel is utaznak hozzánk egy hétvégére, akkor is mindig csak vagy az egyik, vagy a másik fél részéről, szóval nincs mindenki együtt, kivéve karácsonykor. -
máyköl
veterán
válasz
B-L-A-C-K #87113 üzenetére
3 napig az emberek csak zabálnak, és zabálnak.
Szart se lehet csinálni, mert minden zárva van. Melózni se lehet, mert nincs. Otthon ülni lehet csak.Ráadásul rohadtul semmi értelme, hogy mindenki vesz a másnak egy halom pénzért ajándékot, ami legtöbbször nem létszükséglet.
Még talán lenne értelme, ha valóban arról szólhatna, hogy meglátogatjuk a rokonokat, egy vacsorára mondjuk mindenhova, hogy legalább együtt legyen a család. Az én esetemben (még) ez nem adott, így utáltam világéletembe.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
legiaap #87124 üzenetére
nem muszáj költeni, de legalább a család együtt lehet, sokan kb nincsenek is máskor együtt, ilyen olyan okokból. Mi se csinálunk nagy ügyet belőle...
de azt én is utálom mikor mondja valaki hogy "hú karácsony venni KELL csomó mindent"
miért "kell"? és miért vagyonokért? főleg akinek megterhelő. -
skacok, ebbe mindig belefutok, segítsetek kérlek.
a iTunes összekeverte a biztonsági mentéseimet, de a C-n megvan minden ahogy kell. hogyan tudom betallózni, hogy azt a mentést tegye vissza, amit én szeretnék?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop #87120 üzenetére
Jó a humorérzéked.
Nekem amúgy ez lesz a második karácsonyom nélküle...
-
Bling95
őstag
Nekem pesten a lakásban csak a közös költség 22 ezer ( ebben mondjuk ugye benne víz , de akkor is durva szerintem ).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop #87116 üzenetére
Mármint neked vagy neki?
-
lacy86
addikt
válasz
icecave #87114 üzenetére
Ez engem is idegesit de nagyon! Sok buta ember meg akkor legyen egy huto + Tv + laptop + ... ( ugy is 0% THM had szoljon ) --> de errol meg Ők ( Mi ) nem tehetünk hogy nem olyan élet van mint német , osztrák , svájc ! ( NEM akarok politizalni )
Nalam amugy masreszrol azert nem szeretem a karacsonyt mert anno elvaltak a szuleim / anyam baratja karacsony elott 2 hettel ment el / Tavaly mamam ment el karacsony elott 2 hettel / most ket kutyam ment el.
Szoval ... -
válasz
lacy86 #87112 üzenetére
Dettó.
Persze, hogy nem olyan, teljesen széjjelmossa a média az emberek agyát, 1,5 hónappal előtte már mindenki meg van őrülve, lökik fel egymást a boltban, stb. Mindenkire sózzák rá a hiteleket és elhitetik, hogy csak led tv-vel, meg okostelefonnal, meg tablettel lehet boldog a karácsony. Aztán egyre kisebb az a réteg, amelyik még tudja, miről is szól ez
Bár idén nekem is másmilyen lesz. Asszonnyal úgy szoktuk ezt, hogy ilyenkor ő is a szüleivel, meg én is az enyémmel töltjük a 24. estét, utána meg másnap megyünk el "egymáshoz".
Idén azonban 32 együtt töltött karácsony után ugye a szüleim külön költöztek, én anyukámhoz jövök ugye haza, mikor hazajövünk vidékre, í]y érdekes lesz majd, hogy kerül (vagy éppen nem kerül) majd képbe a fater :S -
-
máyköl
veterán
Az lenne a legjobb karácsonyi ajándék, ha idén elmaradna a karácsony...
-
-
szekra
addikt
Ha valaki rákattintott aprón arra, hogy megvette tőlem a telefont, de én nem kaptam róla üzenetet kinek lehetne írni ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest