Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7034 üzenetére
Valóban elég hulladékok is vannak, múltkor vettem egyet $0.1-ért(még jó, hogy akciós volt), azóta se használtam... Swype-on nagyon jó a kalibráció is és kb minden. Ha az lenne iOS-re, nem gondolkodnék...
xlife11: Inkább nem mondok semmit.
Ragnar: Ha tudnád, hogy egy iPod Touch 4G mennyit tud újraindulni, nem írnál ilyet. Neked is van tudom, de amit ez művel, az katasztrófa... És cydiából sincs fenn semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest