Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van felirat is, meg minden, feltoljam dropboxba?
-
joey04
titán
Siri személyesen

Az egész részt érdemes megnézni, az évad eddigi legjobb része talán.
-
blokad
senior tag
Valami szép homescreen és lockscreen hátteret tudtok ajánlani 3G-re?

-
jilian
addikt
BP. hol van olyan "üzlet"/szervíz ahová bemész a készülékeddel (4 S) megmutatod mi a baja, rábólintanak, ok és adnak egy másikat?

sürgős lenne, holnap utazom BP-re, és akkor nem kéne a T.mobil-lal küldözgetnem....
-
blokad
senior tag

iPhone 3G.. magához képest esküszöm megtáltosodott.

-
Akinek volt bumpere, bármilyen, érdekelne, melyikkel volt elégedett a leginkább. Olvasom itt,hogy mélyen vannak a gombok, nem elég nagy a jack dugónál a kivágás, stb (nekem utóbbi volna fontos).
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is jött egy...
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Durva, én nem is kaptam sponsor appot...
-
vadászcsiga
félisten
Na végre jött egy darab sponsor app, sosem lesz meg az az IB2.
-
Toekie
tag
Hehe.

-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Értem, köszi!
-
máyköl
veterán
Leírná valaki hogyan működik ez az sms meghívó? Mert van itthon még iPhone, akkor meghívnám, eddig még nem foglalkoztam ezzel a meghívósdival...
Kerül ez nekem pénzbe? -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én 975-ön állok és csakis a GTA miatt kezdtem el. Hétvégén jön az egyik barátom, a nejem pedig este megkapja a 3GS-ét. Rögtön regisztráltatok velük, aztán már csak 1 appra kell várnom.
-
máyköl
veterán
Freemyappson lett facebook meghívó is, de sponsor app sehol...
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Ugyan annyiba kerül, mint az Air, nagyjából ugyanazt is tudja, egyedül a kijelzője 14"-os. A Dell szintén, bár az 100$-ra olcsóbb,de arra meg csak 1 év gari van....
-
máyköl
veterán
Fényképezés és iPhone: hiányzik egy gomb?
Szerintem nem kell külön gomb, most a hangerő gombbal simán megvagyok...
-
Ragnar95
félisten
Ez az, amit nagyon jól csinált Jobs. MINDENT egységesen egyszerűen kezelhetővé és átláthatóvá tett. A mai világban, amikor sokan az interneten tájékozódnak, sőt sokan ott is vásárolnak, elengedhetetlen, hogy egy cég weblapja naprakész, áttekinthető és jól használható legyen.
Valóban sokkal inkább venném meg ugyanazt az árut az Apple weboldaláról, mint a HP-éről.
Amúgy az a durva, hogy alig olcsóbb ez a HP notebook, mint egy Macbook Air mondjuk.... -
b4zsi-
őstag
Mr. Csizmás
Köszi 4-es lett a vizsga. Mentem is a Lidlbe , de nem volt az a sör. Volt kb 4-5 fajta dobozos sör ennyi. Itt a közeli non stopba több van.

Más: Megyek be az egyetemre vizsgázni hát nem Bog meg Bocha méreget ott mérőszalaggal az aula közepén

-
máyköl
veterán
Igaz...
-
Ragnar95
félisten
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
Akkor ok, azért érdekelt, mert én is készülök Lion-t rakni, windows mellé, de vettem egy külön vinyót neki, nem kockáztatok, pár éves játékfejlesztésben létrehozott modelljeim, screenjeim, stb-jeim vannak a vinyókon... Persze, néha ki-kiírogatom, ami nagyon fontos, de nem szeretnék egy percig sem sz*pni semmi miatt.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Utána, elvben felmenne.
Külső vinyóm tele van és nincs kedvem 1 terányi adatot 100Mbps-al másolgatni, úgyhogy inkább csinálok a belső vinyón egy exFat partíciót és akkor ha nagy para van, akkor is le tudom menteni a dolgokat és újrarakni az oprendszert
Akkor ha sikerül majd felraknom végre a Liont, lehet,h beruházok egy ilyenre
Köszi az infót
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
Utánanéztél,hogy a konfigodra fel lehet-e egyáltalán? Plusz inkább külön vinyóra rakd, ha win mellé akarod, különben ha valami para van, búcsúzhatsz az adataidtól (filmek, etb).
Csak linkeltem egyet a sok google-s kép közül, de igen, nekem eredeti van, nem veszek semmi f*ssanat utángyártottat. Felismeri, de értelem szerűen a mac-es funkciógombok nem mennek. Persze, hálistennek van lelkes programozó, aki írt win alá is programot.
-
Ragnar95
félisten
válasz
icecave
üzenetére
És alapból a windows felismeri driver nélkül? Ez eredeti bluetooth-os Apple bill? Én most tervezem a Liont felrakni a gépemre és azt kicsit egyszerűbb Apple billel kezelni, mint windows-ossal

Mela Kehes: régen én is úgy voltam vele, hogy az iPhone az csak egy túlhype-olt sz@r, ami ráadásul gyengébb a konkurensienél...Aztán 2 éve nyáron haveromnál használtam az iPod Touch-át kb egy hétig és lenyűhözött
Esténként 1 órán keresztül böngésztük az AppStore és szedtük le a jobbnál jobb játékokat, asszem ez fogott meg főleg, mivel mindig is utáltam,h alig lehet beszerezni java-s játékokat és egyik szarabb, mint a másik...Ezen kívül gyönyörű volt az ui, atom stbail.... 
Aztán amikor megjelent az i4, annak már a kamerája+a hardvere is több, mint rendben volt, így a megjelenés pillanatában elhatároztam,h nekem egy ilyen KELL
Aztán Karácsonyra kértem is,de túl drága volt, úgyhogy "csak" egy iPod Touch 4G-t kaptam és azt annyira megszerettem, hogy tudtam,h egy jó ideig nem fogok más telóra váltani,de az akkora mobilom annyira használhatatlanná vált,h kénytelen voltam váltani, így november óta egy i4S boldog tulajdonosa vagyok és ez volt az eddigi legjobb döntésem mobilok terén

-
Mela Kehes
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Barátomnak régen volt MacBookja, vett hozzá egeret, aztán a gépet eladta, nekem meg lett MacBook. A lényeg, hogy nekem adta karácsonyra az apple egeret. Használgattam néhány kattintásnyit, de a régi jobb mert ahhoz voltam szokva. Mondtam neki hogy nem használom, nem fogadhatom el. Amúgy is van másik vezeték nélküli egerem. Erre elkerekedett szemmel mondja: ez nem egér, ez egy APPLE egér. Megtartottam.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
2 év garancia az biztos?
Más:
Johnny Gold
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ilyen ez, plusz jön az Apple cuccokhoz egy kialakult kötődés/szeretet. Hülyén hangzik ez, meg vérciki, de nem igazán érdekel, a helyzet az,hogy ő is és én is szeretjük ezeket a cuccokat, míg egy sima laptopot inkább csak szükségből használt ő is.
Egy példa: van egy Apple wireless bt keyboardom. Nézegettem másikakat, mert hiányzott pár fontos bill egyre jobban (pl. egyombos delete, stb). Mondtam neki, mi a helyzet, erre kijelentette, de vehetek másikat, de az Apple-t el nem adom, mert az a "miénk".
Persze, aztán megoldottam a dolgot, és jobban is örülök, nehezen mondtam volna le róla: [link] -
Mela Kehes
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Engem a nejem beszélt rá az iPhone-ra még tavaly tavasszal. Tudta, hogy ez minden vágyam, de nem akartam annyi pénzt kiadni érte. Aztán elindultam a lejtőn, 3G, 3GS most 4. Két hete megpendítettem neki, hogy vehetnénk neki is egy használt 3GS-t, mert milyen könnyű kezelni meg minden. Éjjel-nappal a vaterát bújta, aztán talált is egyet, pénteken megjön. Biztos nem fog csalódni, pedig eleinte nagyon mondta, hogy minek az.
Utána jön az unokaöcsém, ő még az első fázisban van (dehogy kell iPhone, úgysem használnám ki).
Így van ez.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha holnap sikerül a vizsgám megyek ám a Lidlbe

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Persze, egyből rákerestem, ahogy beillesztetted a képet

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ittakary
üzenetére
+ice +csiga
vaterás link, esetleg valamelyikőtök már látta?
nemhirdetés -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

Icecave
Nálunk is így volt próbáltam mutogatni neki dolgokat az elején de köszönte nem kéri azóta kiválóan használja azt mondta végre egy műszaki cucc ami pontosan azt csinálja amire kéri és azt azonnal. -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát, azért ez durva... nem kellene leírni a nőket, csak mert neki sikerült egy "ilyen példányt" kifognia...
Mikor megvettem az iPadot, kb. 2 dolgot mutattam meg az asszonynak, aztán utána mindenre rájött magától, anélkül, hogy egyszer is kérdezett volna... meg azért valljuk be, aki egy ipadot nem tud kezelni, az milyen cuccot tud? iPhone-al ugyanez a helyzet, ha egy nokia 3100-t tud valaki kezelni, akkor az iPhone alap funkciók sem jelentenek gondot szerintem... -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez egy idióta... És nem fogja fel hogy itt mindenki utálja őt

-
Mr.Csizmás
titán
error #

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
korpicschess
üzenetére
Ukulele >> south park kripli kemping

-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
EU-n és főleg Schengen-en belül nincs VÁM szerintem

opeter87: egy kis plusz pénzért miért ne?
Amúgy DanielK írt egy jó módszert saját készítésű "hivatalos" számla készítésére a logout bejegyzéshez 
-
korpicschess
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem 3 nap alatt (!!) megjött egy Ukulele angliából (~9k). Ráaádusl iderakták csak úgy a ház elé. A címzés meg úgy volt bele betéve, hogy az volt a számla, csak lezárt volt a tokja, és nem látszott.
szerk: mondjuk azért 9k-t csak nem vámoltatnak. Vagy mégis? -
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De pont ez a gond,h a magyar hivatalok meg nem fogadják el azt se, ha gift-ként kapod, akkor is fizessé', mert te olyan gazdag vagy és az állam a te hibádból csóró...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
a kínai erre találta ki a "gift" intézményét

sz.
usaban másképp van az áfa intézménye, államoktól függő. de asszem van egy olyan szövetségi rendelkezés, hogyha olyan boltban vásárolsz webshopban, vagy másképp táv-rendeléssel, aminek nincs fizikai üzlete a te államodban, akkor nem kell áfát fizetned.
na szóval egy regényt ez is megérne, hogy hol van áfa, és hol nincs odaát.
-
Ragnar95
félisten
válasz
opeter87
üzenetére
Az nem valami nagy érték

Amúgy hogyha te szerzel számlát arról,h 1euro-ért vetted a dolgot, akkor feld@ghatják maguknaka vámosok, mert az életben rá nem jönnek,h mennyiért vetted igazából és nem szabhatnak ki rá vámot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mr.Csizmás: meglepődtél volna,h mégis cipészek dolgoznak ott
Amúgy így kell ezt csinálni, mekkora szopatás, hogy megveszel valamit, aminek az árában van áfa és fizess még 1x áfát, csak épp 2x annyit... -
opeter87
senior tag
A kolléga a napokban írt egy cikket az eBay-ről és ott azt írja, hogy posta 45 Euro

szóval a hazahozatal csak úgy működik, hogy valaki megveszi kint kicsomagolja (dobozt a vásárlás helyén hagyja) és mint saját eszközt hozza át a vámon. nekem haverom pont így hozott nekem iPad2-t decemberben USÁból, meg volt még nála iPod Touch, meg Amazon KF, meg új iPod szóval pár dolog és nem volt para, mert nem volt meg egyetlen doboz sem.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igaz

A postaforgalmiról nem találtam hivatalos infot sajna
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az kellemetlen

Amúgy ez a hivatalos szabály, tehát 175euró felett kell perkálni...Mondjuk azt senki nem ellenőrzi a repülőn,h nálad mennyi vámköteles áru van... -
Ragnar95
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az kedves

De a használt áru is? És ha azt mondod,h a sajátodat és nem ott vetted? -
Ragnar95
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Elég szomorú,h mi folyik itt az országban...
Ehhez kapcsolódóan egy videó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy jogos a dolog? Valóban vámköteles az ekkora értékű termék?
Nekem iPod TOuch-ot hoztak Amerikából repülőn, ami ugye 300$,de azzal nem volt semmi gond... -
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Remélem lassan lesz logouton bejegyzése az IOS csalódásáról és szakmai véleményéről...

Icecave
Holnap délelőtt megyek a tokért
azt hittem képről kék- pink a varrás, de megnyugtatott az eladó hogy fekete-piros
csak a kép csal -
vadászcsiga
félisten
-
Ha valaki tud segíteni <NewL> barátomnak, kérem ne habozzon: Nyertem egy iPad2-t, de megkapom?
b4zsi-: hát ez kész...

-
b4zsi-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)