Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz CHIPman #14130 üzenetére
"Hagy"
hadd És ezzel el is érted, hogy szóra se méltassam
1. Mondatot nagy betűvel kezdünk.
2. És-sel nem kezdődhet mondat.Próbálkozhat itt is, de jobb lenne ha ott osztogatnád az észt ahonnan jöttél. Ezzel le is zárom veled a társalgást, nem hagyom magam provokálni.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz CHIPman #14130 üzenetére
"Aki nem "húapplehújobsistenvagy" kifejezéssel kezdi a reggelt, az pont sz@rik rá, hogy AMOLED, vagy IPS, az a lényeg, hogy érzésre melyik a szebb. Márpedig ebben az AMOLED nyer, még ha alapból nem is színhű."
Ezzel nem értek egyet, szerintem abszolút szubjektív. Az én szememben az IPS sokkal szebb, élethűbb, míg az Amoled már túlszaturált.
-
SÖ
addikt
válasz CHIPman #14125 üzenetére
"Ezt úgy írod, mintha az IPS az Apple terméke lenne"
Szerintem olvass vissza. Nem az Apple terméke, de ez nem akadályozza meg a Samsungot abban hogy lemásolja.
"nem láttak be semmit, eddig is voltak opciók a színek állítására, mindenki megtalálta a neki megfelelőt, aki meg akarta."
Csak annyit ér mint Sokol rádión a hangszínszabályzó. Ha nincs ló, jó a szamár.
"Tabletekben meg a Galaxy Tab 7.7-et kivéve tudtommal nincs AMOLED kijelző, tehát nem elhagyták, hanem pont az előd volt a kivétel"
Az egész Samsung palettára értettem. Ha olyan super volna a SAMOLED akkor miért próbálkoznak? Mert nagyon jól tudják - nem olyan elvakultak mint egyes felhasználók - hogy az Apple IPS paneljével szemben, csak IPS technológiával vehetik fel a harcot.
Persze, a Samsung kipróbálta már az össze létező kijelző típust, sőt kifejlesztette már a jövőhetet is, mindent feltalál, többek közt a mosógépet, hűtőszekrényt. stb. csak kérdés, hogy a fejlesztéseiben mennyi a hozott anyag. Hagy ne linkeljek képeket, hogy a Samsung milyen szemérmetlenül lop az Apple-től. Nem csak formára, de még színben is, sőt csomagolásban, marketingben, stb. Ha Andy Rubin nem vitte volna el az iOS-t az Google-hoz, ma nem lenne Android.
-
joey04
titán
válasz CHIPman #13364 üzenetére
Elég sok Apple "fan" van, aki egyébként nagyobbat akar. Csak most szólok, hogy pl az igen nagy fan hírében álló plastik józsi már tavaly is azért sírt, hogy kicsi, és összefosná magát az örömtől, ha 16:9-es nagyobb szifon jönne. a másik arc meg egyenesen Note rajongó. Ja meg ha note: józsinak a stylus is nagyon hiányzik pl az ipad mellől. szóval biztos sok tulaj elégedett lenne/lesz ha növelnék, és ők lennének a hangosabbak. na meg aztán ott van Everman pl, aki szerint a 3,5" az ideális, mégis Note tulaj. lehet összekeverte a számokat... (5,3")
-
joey04
titán
válasz CHIPman #13357 üzenetére
pont neked linkeltem már egy jóval korábbi postomat, tőbb, mint 1 éves is már, akkor is ez volt a véleményem. egyébként meg nincs szükségem ilyen belemagyarázásra, mert biztos azt fogom venni amit az apple ad, legyen az 3,2 vagy 3,5 vagy 5,3" mert az ios-t nem váltom le. majd talán egyszer wp.
-
Ragnar95
félisten
válasz CHIPman #7868 üzenetére
Kezdjük ott,h amikor kijött, akkor 4.0 volt rajta,de no problem Ezen kívül nem voltak nagy gondok egyik 4.x-el sem, a home gomb pedig egyáltalán nem "rendetlenkedett" a megjelenéskor, pár hónapja jelentkezett csak ez a probléma, ezen kívül sosem volt instabil az iOS4.x és az előtte lévőek sem, de azért jó,h a múltidőből oktatsz ki
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CHIPman #7863 üzenetére
3: Adták. Az iPhone4 is kijött hulladék akkumulátoros üzemidővel, meg instabil, home gombot ötödszörre érzékelő szoftverrel, mégis drágább volt, mint a sgs, és vették, mint a cukrot. Azt miért adták ki?
Ezt komolyan gondoltad
Az iPhone 4-nek nem hulladék az akkumulátoros üzemideje, simán megy ugyanannyit, mint bármelyik konkurens vagy akár többet is, ezen kívül tényleg képes voltál leírni,h instabil az iOS, ezt te se gondoltad komolyan+nem szoftveres gond a home gomb problémája és csak hosszabb idő után jön elő....
De azért látszik a hozzáértésedPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
válasz CHIPman #7845 üzenetére
Látom sokat vitáztok ezen az android - iOS kérdésen. Szerintem itt én tudom megmondani a legjobban, hogy mi a szitu (nem nagyképűségből mondom ). Az általam cirka 5-6 hónapot használt SGS páromé lett. Együtt élünk, szóval napi szinten látom a droid viselkedését, nem pedig havertól, akivel heti 2-3x találkozok.
Bizony a droid sokkal gyengébben teljesít, mint az iOS. Mindkét telefonon gyári rendszer van, nem hackelt egyik sem, és a legfrissebb (androidon hivatalos, iOS-en beta3, de előtte jó sokáig az 5.0.1 volt). Párom smsezésre, telefonálásra, emailezésre, velem whatsappra és böngészésre használja a leggyakrabban, nagy ritkán játszik rajta, akkor is max angry birds vagy mahjong.
Ilyen használat mellett tegnap este újra kellett indítani a telefont, mert belassult. Hiába nyomott meg bármit is, nem ragált semmire vagy csak jóval később (20-30 mp is beletelt). Előtte héten magától újraindult, vagy olyat is csinál, hogy kilépek egy programból, visszadob a főképernyőre és eltűnik minden, majd 30 mp múlva minden ikon, widget előjön (gondolom újra feláll a rendszer). Pedig nem sok mindent tett ki a főképernyőkre (össz 3 van, azokon van egy óra, 4 app ikon, 3 gyorshívás ikon és egy naptár widget).
Én játszok is az iPhone-on, de ilyeneket még egyszer sem tapasztaltam rajta. Nem kellett lassulás miatt újraindítani, nem indult újra magától, nem tűnnek el ikonok stb. Stabilabb, gyorsabb rendszer.
Úgy tudom elképzelni a droidot, mint anno a gmailt. Ott sokáig (évekig) virított a beta felirat, android mellől ezt szerintem lehagyták, pedig még ott lehetne simán, hogy android 2.x-4.x beta...Ebben hol van megemlítva az, hogy iPhone 4S?
1. Nincs rá szükségem, nem nézegetem annyiszor, hogy megunjam. Csak használom és kész. Az otthonodat is fél évente átrendezed?
2. A FaceTime és iMessage azért nagy szám, mert alapból tudja a telefon és nem kell telepíteni semmit és regelni valahova. Soha nem küldtem fájlokat bt-n, így még sosem hiányoltam.
3. Akkor minek aták ki? Ráadásul ennyiért? -
DanielK
addikt
válasz CHIPman #7838 üzenetére
A Google-t nem szidom, csak ne csodálkozzunk, hogy ilyen a droid, ha mindent enged. Nem elfogadom, hanem egyszerűen csak használom. Nincs szükségem 50millió témára vagy launcherre, ezért nekem teljesen jó így.
Mi volt 10 évvel ezelőtt? Akkor hol volt az a sok témázgató ember? Ja sehol, mert nem volt lehetőség rá. Adott volt minden a feature phone-ok idejében. Akkor senkinek nem sírt a szája egy másik kinézet után... Az androidot meg ahogy írtam, ismerem. 9 hónapig használtam, és azóta is itt van a közvetlen közelemben és látom, hogy miket produkál.
Én itt befejeztem a témát.
És látom nem értitek, a droidot nem szidom, csak azt mondom, hogy gyerekcipőben jár még. Ennyi.Ja és még valami, az SGS-emen sem váltogattam témát. Gyárilag használtam. Nem divatphone-ra volt szükségem, hanem egy szimpla smartphone-ra. Működjön minden rajta és stabil legyen.
Kali: a rendszergazdánk SGS-e is ilyen és ezeket produkálja, szóval nem hiszem, hogy a telefonnal van a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Te viszont köteles vagy azt használni, ami az Apple szerint neked jó.
Akkor én biztos varázsló vagyok, hogy felraktam csomó Apple által nem aláírt progit, pl Barrel, Multifl0w, SBSettings....Ja nem, van olyan, hogy JB
kali: nyilván lemeríthető, bármelyik teló lemeríthető,de ha nem használod, nem merül le ennyi idő alatt...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
"Azt meg hadd ne mondjam, hogy mi volt egy jó barátom véleménye az iPhone4-ről, miután elcserélte rá a SGS2-jét."
Frászt kapok ezektől. Kit érdekel, hogy a haverodnak mi a véleménye? Tudod hány haverom van, aki az SGSII -jét leváltotta iPhone 4S -re, és nem bánta meg? Mégsem dobálózok a haverjaim véleményével, ne haragudj, ez baromi gyerekes.
-
DanielK
addikt
válasz CHIPman #7819 üzenetére
Ki csinálta az androidot? A Samsung? Nem, hanem a Google. Akkor miért is a samu hibája? Ja mert "belegányolt". De azt miért tehette meg? Mert a Google engedte. Még mindig nem értem, hogy egy op rendszert miért kell virtuálisan futtatni az adott hardveren és miért nem natívan. Azt csodálkoznak, ha belassul...
#7820: ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez azoknak a topikja, akik iPhone-t használnak, de mégis vannak itt olyanok, akik meg droidot, aztán meg jönnek trollkodni. Engem mikor láttatok *androidos telefont* használók OFF topikjában? Soha, mert nem használok androidos telefont...
#7826: ki mondta, hogy iPhone 4S-t hasonlítok hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz CHIPman #7051 üzenetére
JB nélkül nem volt anomáliám iOS-en. Beton stabil volt.
Ha szét tweakelted, utána instabil fos lesz. Ez van az Androidnál is. A juzeres faszságokra nincs gyógyszer. Tele van szemetelve, utána instabil lesz, és divat köpködni mennyire vacak. Akár Android akár iOS oldalon. Aki ésszel okostelefonozik, annak mindkét rendszer stabil.Feltettem a Illusion xT 1.8 ROM-ot, és így fog maradni jó ideig a telóm. Csinálok róla biztosnági másolatot, hogy bármikor vissza tudjam állítani, és utána lehet ezzel azzal kísérletezni. Akinek van esze és tudása, annak mindkét rendszer stabil és vállalható.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Malachi
addikt
válasz CHIPman #7062 üzenetére
de akkor érted, miért nem releváns a tapasztalatod ebben a kérdésben? az én tapasztalatom, meg mások tapasztalata azt mutatja, hogy buherálatlan cucc alig, vagy sosem fagy. ezt nem cáfolod meg azzal, hogy ha azt mondod a buherált meg fagy. ja, oké. és?
nggabi - nekem direkt ilyen esetekre van egy rozsdás laposfejű csavarhúzóm és azt szoktam a telefon hátába vágni, az akkuérintkezők magasságában, és ott rövidre zárom a cuccot és akkor újraindul. ez úgy 20 éve már a c+4-nél bevált, ott a kipottyant reset gombot helyettesítette a csavarozó szerszám. és ez nem vicc.
de nemsokára finomítok a módszeren, már megvan a két drót, amit kivezetek majd és egy átalakított bazi nagy háromfázisú villanymotor kapcsolóra kötök, hogy ha fagyna a teló, csak egy határozott kattintás kelljen a hard resethez. jót nevettünk?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CHIPman #7062 üzenetére
Azt, hogy maga a JB olyan szinten belenyúl a rendszerbe, hogy instabillá válhat. Mikor az iPad 2 JB-vel szenvedtem, amikor végre sikerült, akkor újraindítás után kiderült,hogy mégsem, mert mindig összefosta magát a springboard. Ugyanúgy nem telepírtettem belőle semmit. Aztán másik módszerrel azóta is gond nélkül megy, sokmindent telepítve is onnan.
-
GALARDO
addikt
Nekem pl ilyen gondom nem volt, tökéletesen működött egész végig. Na most pl itt a Defy, na az egy szánalom, hogy naponta 4-5 alkalommal, aksi ki-be nevű játékot kell játszanom. De pl haver SGS-el is szív, mondjuk ő nála ritkában (napi 1-2x) fordul elő. Gyári állapotában, a droidos telefonok többsége kuka.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Malachi
addikt
válaszolj hát a kínzó kérdésre, amit már én is feltettem: van JB, vagy nincs JB? aztán gyorsan lezárhatjuk a témát.
mondjuk az aláírásodból arra tippelek, hogy az ilyen bütykölésekhez vagy szokva, szóval gondolom van JB. innentől kezdve meg nem számít mit mondasz a fagyásról, mert nem gyári állapotban használod a cuccot. engem nem érdekel, ha naponta hússzor fagy, meg az sem, ha húsz havonta egyszer. csak legyünk világosak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
Malachi
addikt
válasz CHIPman #7029 üzenetére
én nem használok ékezetet, a kikapcsolhatatlan idegesítő tolakodó T9 meg szépen lassan megtanulja a szavakat és egy idő után teljesen jól dolgozik. csak a nagyon félreérthetőket írom ékezettel, ha már nagyon muszáj. amúgy is felez az sms, ha ékezetes karaktert használsz, tiszta kitolás. hol van már a régi jó 160 karakter...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz CHIPman #7029 üzenetére
Elég simán...
Amúgy androidon ugyanígy kell előhívni alapból az ékezeteket, semmivel sem gyorsabb...
Amúgy simán megspórolunk annyi időt a lagok és fagyások hiányán,h beleférjen az ékezetek leírása No offense[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz CHIPman #6987 üzenetére
"-gyártóspecifikus, nálatok ugyanaz a gyártó, azért van meg mind"
Tény. De valahogy a WP7-nél ez mégis jobban működik. Sosem voltam a droid ellensége, sőt szeretem a versenyt, de ehhez a Google-nek igenis oda kell lépnie. Akkor örültem a legjobban amikor kiderült a Google-Moto deal. Ott már van remény az igényeim kielégítésére.
"Az olyan zenei cucc, amin nincs BT, hanem elcsúfítják egy ilyen csatlakozóval, az nálam elásta magát. Más téren amúgy sincs sok értelme."
Bluetooth és minőségi zene? Valóban? Tolj már át lossless tartalmat jó minőségben rajta. Nem SAL hangszórókban és otthoni mini egybe hifiben kell gondolkozni.
"Uff, ez pont nem az Apple előnye..."
Akkor kinek az érdeme az Xcode és a végtelen dokumentáció?Hátlapom nem tört ketté a 4S-en még akkor sem, amikor síelés közben a combomra érkeztem az ugratóról. A 3G is túlélte amikor 70-80km/h-s tempónál belém jöttek és a telefonos oldalamra érkeztem.
Bevizesedésről nem tudok, csak a 4-nél elkoszolódó home gomb-ról.Billentyűzet részben true.
(#6992) korpicschess: Akkor ilyen alapon az Androidban mi a forradalmi?
(#6994) CHIPman:Mi ronda? Egy kábel a fejegység hátulján, ami megy a kesztyűtartóba, esetleg egy passzív tartóba van vezetve? Nem is látod könyörgöm. A BT köszönő viszonyban sincsen ezzel a megoldással minőség tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz CHIPman #6979 üzenetére
4S-en fullHD megy (szemetet nem használok), bár HDMI-n még nem próbáltam. Ja igen.
4-esen valószínűleg nem menne.
De ha megjöttek a szájkaratésok (én sem írok droid topicokba... ), akkor én is elkezdhetem sorolni a hiányosságokat:
-Következetes és egységes felhasználói felület
-Normális, rendszeres és kiszámítható gyártói frissítés
-Elfogadható támogatási idő a gyártó oldaláról
-Kiegészítő eszközök széles tárháza
-Otthoni és autós szórakoztató központok felkészítése a rendszer fogadására és vezérlésére
-Jól használható fejlesztői környezetÖsszefoglalva: Ülj le egyes.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz CHIPman #2740 üzenetére
De attól pontosan annyi Csak nem annyin fut...Amúgy mióta megírták hozzá a szoftvert, ami engedélyezi
xnace, RazorGTR1: de nem az enyém a mobil, hanem apámé és neki tuti nem tetszene, ha máshogy nézne ki az ui örült,h ezt megszoktaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CHIPman #2717 üzenetére
iPod Touch 4G hetente lefagy? Nekem az utóbbi fél évig JB-elve volt, amíg kinem jött az iOS 5.0 és televolt pakolva JB-s programokkal és mégsem fagyott le sose...Tavaly Karácsony óta van meg és ezalatt 3-szor fagyott le...
Mi az, hogy egyetlen iPhoneban sem volt 1 GHz-es proci? Az i4-ben pontosan az van, a z már más kérdsé, hogy 800MHz-re lockolták, de ettőlmég 1GHz-es és mindenféle probléma esélye nélkül futtathatod 1GHz-en...Az iPhone 4S-ben pedig 2x1GHz-es van, bár elvben az is csak 800Mhz-en fut magonként...
RazorGTR1: az nemjó És valahogy ezen esetleg lehet segíteni?
joey20: én ha ingyen adnák, akkor se használnám az sgs2-t, inkább eladnám, de itt most azért azt hoztam fel, mert az sgs-ről volt szó...A Sensation sw-e szerintem is mérföldekkel jobb (bár van akinek a samsung megoldása tetszik), de sajna ott is vannak néha lagok, bár az újabb gyári ramokkal már csökkenthető ezek számaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CHIPman #2703 üzenetére
Te használtál már jailbreakelt iPhonet? Csak mert megfelelő háttértudás nélkül nemkéne alaptalan dolgokat állítani.... JB-el legalább annyira testre tudod szabni, mint az Androidot...
Gebriel: mert erre van a legtöbb alkalmazás és a játékok minősége is itt a legmagasabb.Ezen kívül az oprendszer tökéletesen átlátható és letisztult, a dizájn is gyönyörű és gyakorlatilag ez a legstabilabb mai mobil oprendszer Ezen kívül maga a telefon bár drága, de 1 évesen is többet ér használtan, mint a sok csúcskategóriás androidos teló újonnan. Az összerelés minősége és az anyagminőség is tökéletes, itt nem találsz gagyi műanyagokat, csak fémet és üveget És az iPhone egyfajta életérzést is ad...
RazorGTR1: de valóban tökéletesen megvannak rá írva a driverek Nem tiszta bugos és nemis laggol[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz CHIPman #2483 üzenetére
pontosan 2011.03.18. volt az a dátum, amikor meguntam a személyeskedést, és szurkálódást. onnantól vettem fel a kesztyűt. bármikor abba lehet hagyni, ha a másik fél is befejezi. én ezt 2011 július 6.-án megtettem egy alku keretében. A másik fél meg nem. Ezt próbálom csak betartatni a másik féllel is. téma részemről lezárva.
-----------------
2478: ne vegyél ilyet. újabb szoftverrel lassú, régebbivel meg az appstore-t nem tudom maradéktalanul kihasználni, mert pár program megköveteli a friss szoftvert. Aztán már régi modell is, wifi is meghal némelyikben ahogy írták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest