Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Nekem egy, ask.com.
Ki érti ezt... -
b4zsi-
őstag
Ma nekem 2 db szponzor App érkezett...(ask.com,klip)
-
máyköl
veterán
Hagyjátok már, nem ő tehet róla, hogy ez tetszik neki.
-
nagyúr
Kipróbáltam délután. Működik Kicsit lassúcska a natív Win-hez képest, de ha az életem múlna rajta, használnám
Viszont szerintem van jobb: CloudOn beszmac cikk
Összepárosítható DropBox-szal és kb mindent tud. Ja és ingyenes ez is
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
-
Malachi
addikt
én TALÁN tokba tenném, de azért a bumper éppen attól védi, hogy ha a "sarkára" vagy oldalára esik, a támadó feszültséget elnyelje és ne repedjen az üveg. pofára esésnél szerintem annyira nem vészes a helyzet, ha csak nem sziklákon mászkálunk, karcolás ellen meg védi a fólia. ki van az a bumper találva, elvégre Apple. hehe.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Malachi #5961 üzenetére
Xears-re pluszegy, nagyon jó minőséget kínál az árához képest... ha bedöglik a
kibaszott túlvezérelt ordenálé túlárazott fosBeats Tour-om, valószínüleg egy TDII jön a helyére.[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
máyköl
veterán
Most teljesen megzavarodtam.
Ugye vettem egy Ultra Slim bumpert. Túl vékonynak tűnt, nem tetszett, levettem, és vettem inkább egy fekete-fehér utángyártott normális méretű bumpert, ilyet:Csak mivel pár napig használtam Ultra Slim bumpert, annyira megszoktam, hogy vastagnak tűnik ez a fekete-fehér. Most már tojok bele, megtartom az Ultra Slim -et, szóval aki szeretné, elviheti ezt a bumpert olcsón...
-
Ragnar95
félisten
válasz Malachi #5961 üzenetére
Megnéztem az akg-ket és a k350-et és k328-at találtam, ami agybadugós és vannak rajtuk kezelőgombok is.Ezekkel valakinek vannak tapasztalatai esetleg?
Vagy valami mást ajánlanátok?
Ezt a v-moda-t is megnéztem, bár erről még sosem hallottam, szóval annyira nem bízom benne,de ki tudja.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Malachi
addikt
szia,
ha xears-t keresel, kérdezd themebuildert, , nagyon segítőkész és NAGYON jó áron hozza ezeket a cuccokat. független tesztek szerint a CX500-nál is jobb és árban utolsó tudomásom szerint ugyanott van.
én egy Beyerdinamic DTX101-et használok, mondjuk ez sem a 6-7 ezres kategória, de abszolút megéri - ha zenebuzi vagy.
szóval 10-15 között már teljesen jókat kaphatsz - amúgy az én tartalékom is egy CX300, 4 éves és hibátlan, pedig amennyit én azt nyúztam...az egy jó kiindulási pont, az tuti. de más kategória azért, mint a középmezőny elején tanyázók.
ragnar95 - ha mikrofonos kell, akkor próbáld ki valamelyik új AKG-t, vagy a V-MODA vibe-ot. nekem V-MODA volt, állati jó hangzással, de aztán 1 év után megadta magát sajnos. nem tudom, én jártam-e csak rosszul, vagy általános hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ez engem is érdekelne, én is gondolkozom egy jobb minőségű agybadugóson, bár nekem megfelel a gyári füles hangminősége is, csak csomószor kiesik a fülemből, ami idegesít...
Nekem olyat tudnátok ajánlani, amin van mikrofon+kezelőgombok is?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ice!?
őstag
ofkorsz, egyszeri költség, és nem két napra szól.
amúgy sima hétköznapi használatnak lenne kitéve.szétnézek még picit, aztán kikérem a véleményetek közvetlen döntés előtt.
köszi
-
nagyúr
válasz korpicschess #5956 üzenetére
Szemezgettem én is azokkal, csak nem erek venni, mert aztán lehet nem annyival jobb, mint amennyivel drágább Persze, nem 128kbps mp3 kell alájuk...
-
nagyúr
Nézd, a helyzet az,hogy áldozni megéri rá, amennyiben sokat használod. Ha nem vagy akkora trance/progressive fan, mint pl. én, akkor elég a cx300 is, picit kevesebb basszusra van kihegyezve, mint a cx500 (ott mondjuk már túlzó is a basszus, de nekem pont ez a jó). Előbbi meg elég emberi árkategóriában van azért, itt az aprón is lehet kapni, de a visszajelzéseket, hsz-okat érdemes figyelembe venni a hirdetéseknél.
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
hi.
agybadugós iphone fülest keresnék. honnan tudnék biztosan nem utángyártottat rendelni?
egyáltalán létezik gyári?[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
válasz Ragnar95 #5949 üzenetére
Meglepően jól lehet játszani a "gép" ellen is, mert 3 fokozat van.
Az 1-es szinten, kb 8-0-ra lehet mindenkit megverni.
A 2-es szinten pár óra rutinnal meg lehet verni a Barcával a Reált 2:1-re vagy fordítva (tehát két azonos erősségű csapatról beszélek)
A 3-as szinten a Barcának 4-et lő a Reál, úgyhogy én voltam a Barcávalszóval jók az erősségek. Én már a 2-es szinten tolom, de kéne még pár óra játék, hogy erősebb szintre merjek menni.
-
Ragnar95
félisten
válasz tDr1v3r #5946 üzenetére
Akk lehet,h nem az lesz, ha ennyien szidják, nem akarok kidobni 1340 kreditet egy nem túl jó játékra
opeter87: nekem is nagyon bejött, amikor játszottam vele, a grafika gyönyörű, a játékmenet és az irányítás is jó Amúgy lehet benne 2 iPhone-al egymás ellen játszani wifi-n v bluetooth-on?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #5944 üzenetére
FIFA12-t szerintem... a GTA3 nagyon "lehangoló" véleményem szerint, a küldetések mai szemmel nézve túlságosan monotonok, a város atmoszférája se olyan jó, etc etc.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
Énis kaptam egyet
Amúgy most nagyban gondolkozom, h GTA3 v FIFA12 legyen. GTA3-mat nem próbáltam még, de kíváncsi vagyok rá, bár te mondta, h nem olyan jó, fifát viszont már próbáltam és nagyon bejött.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Free my appsben lett pár új gift apps, köztük a fifa 12 -vel, én meg kaptam ma egy 75 kredites sponsor appot.
-
máyköl
veterán
Töltsétek, ingyé jó...
-
Malachi
addikt
végül is van majdnem ugyanilyen, sokkal olcsóbban...
-
nggabi
félisten
válasz Phantomhive #5933 üzenetére
nem zenész szemmel nézve is eléggé "érdekes"...
"szenyor dzsíííí"
-
Malachi
addikt
válasz Phantomhive #5933 üzenetére
jó, ez nem is profiknak készült.
-
Malachi
addikt
EZ mekkora!
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Kaptam még egy free my apps appot.
-
norbesz79
csendes tag
válasz Phantomhive #5865 üzenetére
Szerintem meg drága. A vodafon semmivel nem adja ólcsobban t mobilnál.
-
joey04
titán
Sokszor a 3.5 is nagy, de az alá nem mennék szövegbevitel miatt. 4" még oké, adna annyi pluszt, amennyivel kényelmetlenebb lenne, de fölötte nálam már megfordul az arány. Számomra talán a 3,8 lenne a tökéletes.
(pesze ezt nem mobil gamer szemmel írom, inkább a casual játékok érdekelnek, azok meg jók 3,5"-on is. Normális játékra meg jelenleg pc és 32", a jövőben akár 50")
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz korpicschess #5922 üzenetére
Mihez viszonyítunk...
Egy Se X8 -hoz vagy X10 mini prohoz képest szép nagy a kijelzőnk. Egy S2 -höz viszonyítva pici. Hozzáteszem, a 4,3" szerintem már túl nagy, szvsz a 4" a legjobb. -
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #5920 üzenetére
Anno 3 colon is tudtam játszani, sőt 2,6-on is
Játékokhoz nem kicsi a 3,5", inkább netezéshez+videókhoz jobb a 4-4,3, bár ártani sehol sem ártPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz korpicschess #5922 üzenetére
Valóban nem túl nagy a kijelzője, az olyan játékokat, amikben sokat kell nyomogatni nem is nagyon szeretem. De a RealRacing2-ben csak döntögetni kell a a telefont, az pl tök jó
-
nagyúr
-
korpicschess
veterán
Mondjátok már el nekem, hogy hogy látjátok a játékot?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Ragnar95
félisten
Én annyira nem szeretem a szimulátorokat, inkább az arcade versenyzős játékok jönnek be, ezért terszik jobban az asphalt
Amúgy a RealRacing 2 is jó, a grafika gyönyörű, irányítás is jó, csak ott minimum 7-8 verseny kell egy új kocsihoz, asphaltban meg 2-3 elég, ebben pörgősebb kicsit a játékmenet
De ugye kinek a pap, kinek a papnéPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Real Racing2 nekem annyira nem jött be, ha aztós, akkor Asphalt6 inkább, MC2-t meg már végigvittem, úgyhogy inkább várom a 3-mat, h gift app legyen
A fruit ninják is bejönnek, csak én a küldi/sztori nélküli játékokat elég gyorsan megunom, így inkább töltök le olyat, aminek jó hosszú a sztorija/ sok a küldi bennePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
nagyúr
Én is csak azért vettem meg mert, annyira dícsérte mindenki, meg folyamatosan a Top10ben volt USA-ban... Mondom egyefene. Egyszer nem használtam még kb
Én most Infinity Blade 2-re gyúrok telefonnal. iPad-es pontokból pedig szerintem PlantsVSZombies lesz... Más nem kell. Ami kellett volna azokat megvettem még tavaly.
És a Fruit Ninja Puss in Boots-ot én is ajánlom Nagyon jó játék
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Van benne egy Bandito mód sok fajta extra feladattal szerzed a pontokat és nehezebb izgalmasabb... Engem ezek az olcsóbb egyszerűbb játékok egyenlőre simán lekötnek. Nem tudom érdemes-e több gigás játékot feltenni, de egyre lehet elhasználom a kreditet, mert annyi pénzt nem adok ki játékra....
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Mert ha nincs megnyitva az appnál az oldal, akkor nem érzékeli szerintem,h futtatttad
májköl: én az Angry Birds-öt, Cut the Rope-ot és Blueprint 3D-t töltöttem le,de most a GTA-ra gyűjtök, ha addig nem lesz valami még jobbPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest