Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alex91
félisten
válasz Redchucky #38824 üzenetére
Hangosabban kopog, es jobban tukrozodik, mint a jo par eves laminalt kijelzos Air 2. Egyebkent atlag felhasznalasra rendben van.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
consono
nagyúr
válasz Redchucky #38828 üzenetére
Nekem iPad 8 gen. van, engem nem zavar, hogy nem laminált a kijelző. Pár nap után már fel sem tűnt, hogy milyen. A lányom rajzolni is szokott rajta, őt sem zavarja. Por sincs alatta így másfél év után még...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
DGery
aktív tag
válasz Redchucky #38824 üzenetére
Ha valaki nem használt huzamosabb ideig olyat ami laminált lenne, akkor nem feltétlen fogja zavarni. Meg ugye ki mennyire szenzitív a dologra.
Én első iPad-nek 9-et vettem, de korábban használtam laminált kijelzős gépet. Tény és való, hogy teljesen más érzést kelt a laminált, de én nem vagyok rá annyira érzékeny, és nem használom olyan módon a gépet (pl rajzolás) ahol nálam nagyon kijönne.
Ennek ellenére a következő gép (ki tudja hány év múlva amíg elég az iPad9) biztosan laminált lesz, mert annyira bejött az egész eszköz, hogy szintet fogok lépni tablet téren
Érdemes egymás mellett megtapicskolni 2 készüléket (pl Air 4 + iPad 9), és személyesen meggyőződni a dologrólby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest