Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabyka
aktív tag
Sziasztok, szerintetek egy ipad 3 mennyire állja meg a helyét manapság? E-könyv olvasásra keresek alternatívákat (értsd, kicsi pénzből nagy kijelző)...
Nagyon max ph-olvasás illetve netflix/hbo max. ami esetleg benézne. Ezek olyan 15-20k körül már vannak
Vagy felejtős egy 10 éves körüli technika? -
gabyka
aktív tag
válasz Dreadloord #38876 üzenetére
Nézd meg a router beállításait, ha lehet tedd fix frekvenciára/csatornára. Az apple cuccok érzékenyek az automata router-beállításokra.
-
gabyka
aktív tag
Srácok, egy kis sgítség kellene. Vettem egy ipad minit. Lefrissült 15.2-re és azóta a képernyőbill meghülyült. A kérdőjel ilyen: ¿ a felkiáltójel ilyen ¡
Gondolom én csesztem el valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest