Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor ezek szerint nálam van a bibi. Ránézek.
-
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Restellem, de elakadtak és segítség kellene. Az első perctől kezdve SwiftKey t használtam, de most le töröltem és ez lett helyette.
Gondolom ez a gyári iPad billentyű. Ezen hogy lehet a betűk felett levő számokat, szimbólumokat használni? Hosszú nyomással nem működik. Hát hogyan?
-
MLA
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Az az értelme, hogy nekem pár perc múlva lezár a képernyő, nem vár tíz perceket ha nem muszáj. (Tehát ha éppen csak rápillantok valamiért) Viszont amikor nézem nem zár le egyáltalán amíg nézem. Tehát feleslegesen nem müxik a képernyő.
-
MLA
aktív tag
válasz
Berci77
üzenetére
Egy utolsó szösszenet: ha kikapcsol az ESR és pár percen belül veszed észre elég csak megrázni és magához tér, nem kell nyomkodni semmit. A páciens egy ESR Geo annál ez minden esetben működik. A gumidugó pedig fillérekért beszerezhető nekem egy maréknyi van itthon, mert a mobilokba is rakok, nem szeretem ha szabadon van a USB csati úgy is madzag nélkül töltők.
Úgyhogy természetesen sokkal jobb az APencil, de az ESR is egy teljesen élhető alternatíva kis kompromisszumokkal.
[link] -
MLA
aktív tag
válasz
Berci77
üzenetére
Persze azért ne felejtsük ki az ESR és az USB-s Apple Pencil árai között lévő különbséget. Amennyivel drágább az A Pencil azért az a pár kellemetlenség amivel az ESR kevesebbet tud bőven elnézhető. Amúgy van arra mód hogy meg tud nézni az ESR-ben mennyi szufla van számszerűen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem könnyű androidról átszokni.
Gondolom ez a gyári iPad billentyű. Ezen hogy lehet a betűk felett levő számokat, szimbólumokat használni? Hosszú nyomással nem működik. Hát hogyan?