Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
1. Továbbteszteltem. Bocs, tévedtem kicsit: a GoodReader palm rejection-je érezhetően jobb, mint a PDF Expert-é, illetve a Document 5-é. (Ez utóbbi detektálta a PDF Expert jelenlétét, és emiatt unlockolta a feature-jeit.) Ez utóbbiban soxor rajzolt ott is fals pontot, ahova leraktam a csuklómat. A GoodReader ilyenkor max. tévesen zoomolt egyet. Tehát érdemesebb a GoodReader-t használni, mint a másik kettőt.
Mindhárom appban lehet scrollozni két (nem egy – az a rajzolás) ujjal, és zoomolni.
2. a Samu Note-ban szabvány Wacom toll van, annak minden előnyével együtt: hovering, tökéletes(!!!!) palm rejection, gomb, elem/akku hiánya, kompatibilitás szinte minden másik Wacom tollal (pl. a 2014-es Note4-em Wacom tolla kompatibilis a 2003-as HP TC1100-asoméval!) stb. Persze van hátránya is, pl. a dőlésszöget nem látja, de ez írásnál (nem-rajzolásnál) úgyis teljesen mindegy. Bárki Apple-fan bármit is mondjon, a Wacom lényegesen jobb, mint az Apple Pencil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest