Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
1. Továbbteszteltem. Bocs, tévedtem kicsit: a GoodReader palm rejection-je érezhetően jobb, mint a PDF Expert-é, illetve a Document 5-é. (Ez utóbbi detektálta a PDF Expert jelenlétét, és emiatt unlockolta a feature-jeit.) Ez utóbbiban soxor rajzolt ott is fals pontot, ahova leraktam a csuklómat. A GoodReader ilyenkor max. tévesen zoomolt egyet. Tehát érdemesebb a GoodReader-t használni, mint a másik kettőt.
Mindhárom appban lehet scrollozni két (nem egy – az a rajzolás) ujjal, és zoomolni.
2. a Samu Note-ban szabvány Wacom toll van, annak minden előnyével együtt: hovering, tökéletes(!!!!) palm rejection, gomb, elem/akku hiánya, kompatibilitás szinte minden másik Wacom tollal (pl. a 2014-es Note4-em Wacom tolla kompatibilis a 2003-as HP TC1100-asoméval!) stb. Persze van hátránya is, pl. a dőlésszöget nem látja, de ez írásnál (nem-rajzolásnál) úgyis teljesen mindegy. Bárki Apple-fan bármit is mondjon, a Wacom lényegesen jobb, mint az Apple Pencil.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest