Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ebben bízom én is

(#19724) frovery : Amikor kötötték be a kábelnetet, láttam, hogy világít a két Tel led, ha állítva van a készülék akkor a felső alá van írva, hogy TEL1 alatta pedig a TEL2. Gondoltam, ha felül van a TEL1 led, akkor a hátoldalon a csatlakozók közül is felül van az, így abban dugtam. Nem ment a dolog, nem néztem meg, még akkor a hátoldalon a feliratot, mert azt gondoltam nincs aktiválva még a szolgáltatás - úgy mint T-nél a Speedportos VoIP esetében is aktiválni kellett a Speedporton -, szóval hívtam az ügyfélszolgálatot, eltelt pár perc mert látta, hogy aktív, és az ügyfélszolgálatos is azt mondta, hogy szerinte a fölső, aztán utolsó ötletként dobta be, hogy cseréljem már meg, hátha

Most erről az jutott eszembe, hogy:
1. Aktiválhatja e távolról?
2. Van e mód arra, hogy kvázi közösítőként működjön? Mert ugye azt mondják, hogy ott ahol nincs letiltva, ott két eltérő telefonszámot tud kezelni, de nekem az kellene, hogy vagy ahogyan Te is mondtad cseréljék meg, a két portot, vagy az még jobb lenne, ha mind a két portot használhatnám ugyanazon számhoz. Viszont erre nem sok esélyt látok, mármint az utóbbira.Majd mindjárt felhívom őket, amikor éppen nem telefonálnak rajta

Szerk: A KX-TG6812PDB (DUO) DECT vezeték nélküli telefonnal kapcsolatban, köszi, ez megnyugtató. Eddig DECT készülékekből egy kivételével - még a néhai Plusból vásárolt Orion (azt jobb elfelejteni) - mindig Panasonic volt, még anyumnál is Panasonic van, csak az nem kihangosítható

Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest